Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak malej zase řadí ještě chvíli a prokopne mi močový měchýř
Jen abych pak poznala plodovou vodu od roztrhnutého močáku ![]()
Snad mě to dneska chytí
Dost těžko by se zítra přítel dostal z práce rychle domů. Jelikož začíná ta škola a tak.
@věrka6 byla jsem u doktora na kontrole
donutila jsem jineho aby mi znovu udelal HH ale ten už vůbec nebolel. Prej, sem pořád na 1cm, ve středu kontrola, a když nic tak čtvrtek nebo pátek vyvolání.
Takže krátce řečeno… zase všechno k ho*nu .....ale do konce tejde bych mohla rodit ![]()
Ahoji tak aspon, ze mas jistotu, ze do konce tydne
.tak to je moc dobre, ze te to nebolelo. tamten byl fakt debil.to mimco te pekne strasi, ulicnik ![]()
Jistotu mám, ale vyvolaný porod je prý ještě horší než normální :/ takže tak
@Anonymka sisi to je. Já bych do toho nešla, jestli jsi v pořádku, pořád máš čas na přirozený porod.
Ja jsem taky mela jit na vyvolavany, ale den predem jsem porodila..asi se maly lekl
.no, ale stejne jsem rodila silenych 25hod. takze je to jedno
@berry4 nevím zkusím se s ním o tom pobavit ale ten doktor je fakt na hlavu.
@věrka6 doufám že se malý taky lekne a vyleze sám od sebe… Protože už tak budu mit problém ho (4kilového macka)vytlačit natož aby mě ještě něco stěžovalo porod. Ty jo. Do teď jsem to brala v klidu. Nějak jsem se porodu nebála ale teď když už vím že to je „tady“ tak se začínám i bát. Nemůže stres ten porod urychlit? ![]()
No to vis, ze stres je nejlepsi
.neboj se to das si silna holka.spis se na nej tes. kazdou kontrakci budes o krucek bliz svemu milackovi a budes na nej rada vzpominat.4kila ju tak to je sila.mne dali zabrat 3kg, ale ja mam taky 160cm
a jak ti jinak je?
@věrka6
Tak to jsi na tom dobře s těmi 160cm a rodit 3kilové dítě. Já budu rodit 4kilové při svých 155cm ![]()
Jinak je mi nějak tak divně melu z posledního. Malý po sprše kope jak divý… A cítím strašný tlak v podbřišku ale to malý asi do močáku šije jak divý. Pořád cítím jako by ze mě mělo něco vylézt… A po tom hamiltonu mě zase celá pánev bolí… A nic… Je to šílený… Uvidím jaká bude noc…