Hamilton a porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
2.9.12 11:33

O mas vlastne pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 12:22

Tak malej zase řadí ještě chvíli a prokopne mi močový měchýř :DDD Jen abych pak poznala plodovou vodu od roztrhnutého močáku :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.9.12 12:44

:-).no to uz by bylo, aby dneska nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 12:50

Snad mě to dneska chytí :DDD Dost těžko by se zítra přítel dostal z práce rychle domů. Jelikož začíná ta škola a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.9.12 13:24

Presne tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 10:51

@věrka6 byla jsem u doktora na kontrole :D donutila jsem jineho aby mi znovu udelal HH ale ten už vůbec nebolel. Prej, sem pořád na 1cm, ve středu kontrola, a když nic tak čtvrtek nebo pátek vyvolání.
Takže krátce řečeno… zase všechno k ho*nu .....ale do konce tejde bych mohla rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.9.12 10:59

Ahoji tak aspon, ze mas jistotu, ze do konce tydne :-).tak to je moc dobre, ze te to nebolelo. tamten byl fakt debil.to mimco te pekne strasi, ulicnik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 13:02

Jistotu mám, ale vyvolaný porod je prý ještě horší než normální :/ takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.9.12 18:15

@Anonymka sisi to je. Já bych do toho nešla, jestli jsi v pořádku, pořád máš čas na přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.9.12 19:35

Ja jsem taky mela jit na vyvolavany, ale den predem jsem porodila..asi se maly lekl :-).no, ale stejne jsem rodila silenych 25hod. takze je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 20:36

@berry4 nevím zkusím se s ním o tom pobavit ale ten doktor je fakt na hlavu.
@věrka6 doufám že se malý taky lekne a vyleze sám od sebe… Protože už tak budu mit problém ho (4kilového macka)vytlačit natož aby mě ještě něco stěžovalo porod. Ty jo. Do teď jsem to brala v klidu. Nějak jsem se porodu nebála ale teď když už vím že to je „tady“ tak se začínám i bát. Nemůže stres ten porod urychlit? :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.9.12 20:55

No to vis, ze stres je nejlepsi :-).neboj se to das si silna holka.spis se na nej tes. kazdou kontrakci budes o krucek bliz svemu milackovi a budes na nej rada vzpominat.4kila ju tak to je sila.mne dali zabrat 3kg, ale ja mam taky 160cm :-) a jak ti jinak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 21:13

@věrka6
Tak to jsi na tom dobře s těmi 160cm a rodit 3kilové dítě. Já budu rodit 4kilové při svých 155cm ;)
Jinak je mi nějak tak divně melu z posledního. Malý po sprše kope jak divý… A cítím strašný tlak v podbřišku ale to malý asi do močáku šije jak divý. Pořád cítím jako by ze mě mělo něco vylézt… A po tom hamiltonu mě zase celá pánev bolí… A nic… Je to šílený… Uvidím jaká bude noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.9.12 21:19

Ty jo tak to je neco :-).to je divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 21:22

@věrka6 no nic ozvu se ráno nebo při štěstí po porodu :DDD

• načítám...