Hamilton a porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
31.8.12 21:43

Mě teda se synem dělali hamiltona během týdne 3×, bolelo to ukrutně a to jsem byla na 1,5cm, porodní cesty k porodu. Poprvé jsem si musela dokonce zavolat taxík, abych se z porodnice dostala domů, nemohla dojít ani na autobus, natož dvakrát přestupovat a flák pěšky. U porodu ještě několikrát, opět děs běs. Pouze u jednoho jediného se mi dr. zaptala na svolení. Pokaždé ze mě šly krvavé hleny celé dopol, odpol ještě špinění, druhý den nic.

U dcery jsem opět přenášela a vytrvale odmítala, až v den porodu mi ho dr. udělal aniž by se na cokoliv ptal a to už jsem rodila. :roll: Edit. jo a tenhle taky bolel, ale nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
31.8.12 21:59

Hamiltona jsem si nechala udelat 14 dni pred TP, ten nebolel, (byla jsem otevrena na prst, po nem na dva) a pak mi 2 dny odchazela zatka. Dalsi tyden mi ho asi udelala znovu, to teda bylo neprijemne a dalsi den jsem jela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
31.8.12 22:49

@Bavorov ani tak ne, nesnáším jakékoli vnitřní vyšetření, natož toto a ještě bez předchozího upozornění. Spíš bych se snažila snížit si nějak tlak přírodně a pokud by to nevyšlo, tak vyvolat tabletou nebo kapačkou. Hamiltona nikdy, stačí mi o tom číst a už se mi dělá mdlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
31.8.12 22:51

@AnastazieB podle mě lepší pokud se to rozjede samo po Hamiltonu než po tabletce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.12 22:58
@Xhnip píše:
@AnastazieB podle mě lepší pokud se to rozjede samo po Hamiltonu než po tabletce

Přesně tak, přijde mi mnohem lepší Hamilton, než vyvolávání ( a to jsem zažila jen to s oxytocinem)… Ale uznávám, MUDr. by měl informovat, co vlastně zamýšlí udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
31.8.12 23:05
@Xhnip píše:

To je možné, ale v mém případě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
31.8.12 23:10

Mě hamiltona udělala doktorka kolem 11dopoledne a v podstatě od té doby mě mírně pobolíval podbříšek, kolem 18:30 začali první slabé kontrakce a po půlnoci byl Kuba na světě. Nebylo to žádné orgasmické vyšetření, ale dalo se to vydržet - asi taky proto, že jsem 10dní přenášela a byla jsem otevřená skoro na 2cm. Jo a nešpinila jsem, ani nekrvácela.
Já zase měla hrůzu z toho, že budou vyvolávat tabletou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 23:32
@latunka01 píše:
Mě hamiltona udělala doktorka kolem 11dopoledne a v podstatě od té doby mě mírně pobolíval podbříšek, kolem 18:30 začali první slabé kontrakce a po půlnoci byl Kuba na světě. Nebylo to žádné orgasmické vyšetření, ale dalo se to vydržet - asi taky proto, že jsem 10dní přenášela a byla jsem otevřená skoro na 2cm. Jo a nešpinila jsem, ani nekrvácela.
Já zase měla hrůzu z toho, že budou vyvolávat tabletou :roll:

Naštěstí jsem si ještě nečetla co to je to vyvolání tabletou a radši ani nebudu :D

Podbřišek mě pobolíva vlastně skoro celý den. A nějak mě i pánev bolí, mám strašný problém se postavit, převalit. Špiním celý den. Teď už ale o trošku míň. Nevím zda to byly pošličci nebo kontrakce ale takové jako takové to bylo ve 21.40 pak ve 22.30 a teď naposledy v 23.05… Tak jsem zvědavá jestli se z toho něco vyklube…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.8.12 23:38
@Anonymka sisi píše:
Naštěstí jsem si ještě nečetla co to je to vyvolání tabletou a radši ani nebudu :DPodbřišek mě pobolíva vlastně skoro celý den. A nějak mě i pánev bolí, mám strašný problém se postavit, převalit. Špiním celý den. Teď už ale o trošku míň. Nevím zda to byly pošličci nebo kontrakce ale takové jako takové to bylo ve 21.40 pak ve 22.30 a teď naposledy v 23.05… Tak jsem zvědavá jestli se z toho něco vyklube…

dej si horkou vanu a uvidis, jestli z toho neco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 07:51

Preji, aby jsi se uz dockala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
1.9.12 10:25

@Anonymka sisi ahoj, tak co, už je miminko mezi námi? :*

• Citovat
  • Upravit
1.9.12 11:26

@čtverda Ale kdepak :/ špinění ustalo, jen mě pekelně bolí pánev kolena a mám strašné MS křeče :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 11:41

No to asi nebudou ms krece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 12:07

@věrka6 asi ne ale je to uplne stejne :/ a nejak nevim cim si to vysvetlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
1.9.12 12:09

@Anonymka sisi tak at ti to všecičko dobře dopadne, mamino, já rodím do měsíce, druhé dítko. první holčička má 19měsíců a druhou čekám, už ted mě bolí pipina jak si na to vzpomenu :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100