Hamilton ano, ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
19.12.20 20:09

Po termínu bych do toho šla, lepší než aby vám vyvolávali porod medikamentozne… Alespoň budete vědět, že jste zkusila vše.. 🙂 Dřív mi to přijde zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 11:27

Holky, obnovuji! Jaká je vaše zkusenost? :hug:

• Citovat
  • Upravit
2705
22.1.26 11:55

U me Hamilton udelat nesel, ale kdyby ano, nechala bych si ho udělat, protoze jsem prenasela…podle me lepsi zkusit tohle nez pak vyvolavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 13:26

Ač jsem pro co nejpřirozenější porod, tak jsem pro Hamiltona určitě. Tři z pěti porodů jsem musela mít ze zdravotních důvodů vyvolané přesně na termín a ve dvou případech z těch tří to bylo peklo, tak bych Hamiltona brala okamžitě a opakovaně. Právě v jednom z těch vyvolávaných porodů mi udělal dosluhující primář před samotným vyvoláním Hamiltona a už díky němu se mi porod lehce rozjel a vyvolání pak nebylo tak dlouhé a strašné jako v druhém a třetím případě, kdy Hamilton ještě udělat nešel, respektivě v posledním případě jsem pí doktorku prosila a odmítla mi ho udělat a opravdu jsem se potom neskutečně trápila.

• Citovat
  • Upravit
14719
22.1.26 13:31
@Anonymní píše: Více

Nechala jsem si ho udělat ve 4. těhotenství v 38 + 3. To jsem měla hodně bolestivé poslíčky od 30. tt každý den - 2 - 3× denně 2 - 3 hodiny v kuse po 2 - 3 minutách. Doktorka mi 2× na kontrole řekla, že příští týden už se určitě neuvidíme, protože do té doby určitě porodím. A vždy se divila, že se vidíme.

No udělala mi ho tedy 38 + 3, vůbec nebolel. Jen se mi po něm ještě zintenzivnily poslíčky a začala jsem docela silně špinit. Nicméně k porodu to nevedlo a doktorka se divila, že se na kontrole 39 + 3 vidíme :lol: Nicméně dalšího Hamiltona mi nedělala.

A pak před 5. ráno 39 + 4 mě probudily kontrakce po 2 minutách. Za 4 a 1/4 hodiny byla dcera na světě. Takže mně Hamilton nepomohl, ale nelituji, že jsem ho zkusila. A klidně bych ho zkusila znovu, třeba by zabral :mrgreen:

Jen dodám, že 1. a 3. porod jsme měla vyvolávané a neřekla bych, že byly horší než nevyvolávané. Spíš každý další byl, bez ohledu na vyvolání, kratší, ale o dost bolestivější než předchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.26 13:36

U mě vedl Hamilton ke kontrakcím, které mě ale téměř neotvíraly. Je to jedno z rizik Hamiltona, co jsem tak četla. Zbytečné utrpení několik dní, stejně zakončené císařem. Už nikdy bych si Hamiltona nenechala udělat a kdyby to někdo zkusil, v leže bych tomu člověku kopla do ksichtu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 14:09

Jenom, proč se vůbec ptám :D na kontrole 38+3 se o tom doktorka zmínila jako o možnosti. 39+3 jsem šla k porodní asistentce, ta -samozřejmně- nic. Zítra (na termín) jdu zase. Zatím se nic neděje, tak si jen říkám, jestli by nestálo za to, trochu tomu pomoci, když už o tom doktorka mluvila před 2 týdny… :oops: těhotenství i já 100 % zdraví :andel:

• Citovat
  • Upravit
3021
22.1.26 15:38

Měla jsem ho 3 dni pred termínem/nástupem k vyvolání kvůli velikosti.
Bylo to nepříjemné ale žádný horor.
Bèhem 2 dní odešla zátka a měla jsem silnější poslíčky, ale porod se nerozjel.
Na vyvolání ale pak stačila snad půlka tablety, tak jestli to bylo tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.2.26 11:50

Jako prvorodičce mi na poprvé “nezabral”. Ale jelikož jsem byla už 40+3 a schylovalo se k vyvolání porodu, zkusil to doktor ještě jednou. Do druhého dne bylo vše hotovo. Porod krásný, rychlý, nekomplikovaný, bez poranění. Hodně štěstí přeji. 🍀 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí