Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo tak je to jen o tom aplikatoru, tak dekuju. On je tam rozdil asi stovka.
Teď je to stovka, ale pokud to budeš používat častěji, tak varianta s irigátorem je nesrovnatelně levnější a především účinnější.
@Janli píše:
Teď je to stovka, ale pokud to budeš používat častěji, tak varianta s irigátorem je nesrovnatelně levnější a především účinnější.
Proc myslis, ze ucinnejsi?
Je to stejne, jen ten easy uz jsou naplnene jednorazove aplikatory s hotovym roztokem, jako je napr. Aflovag nebo Clogin. A taky je ta aplikacni cast mensi nez u puvodniho irigatoru, coz treba me vyhovuje mnohem vic. Ale ja mam treba radeji ten Clogin.
@RadkaOR píše:
Proc myslis, ze ucinnejsi?
Easy obsahuje 140ml, klasika skoro půl litru. Výplach je důkladnější, z vagíny odstraní vše a pak tam můžeš nasadit správnou mikrofloru. Gynekolog mi doporučil právě toto a easy používat jen na cesty. Navíc je cena poloviční a nevytvářím zbytečný odpad.
@Janli píše:
Easy obsahuje 140ml, klasika skoro půl litru. Výplach je důkladnější, z vagíny odstraní vše a pak tam můžeš nasadit správnou mikrofloru. Gynekolog mi doporučil právě toto a easy používat jen na cesty. Navíc je cena poloviční a nevytvářím zbytečný odpad.
Ja to mam spis preventivne, jsem tehotna a mela jsem nejake vytoky, tak kdyby se to opakovalo at ho mam doma vis.
Easy je s aplikátorem, pohotovostní balení dobré na cesty. Na domácí použití je to zbytečně drahé. Ke klasickému si musíš koupit irigátor, ale mám ho víc než deset let. Jsem s tímhle přípravkem moc spokojená, pomohl mi vyřešit opakované záněty. Po výplachu používám kapsle gynokaps.