Hamilton. Mám? Nemám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
4.10.11 23:29
xangel87 píše:
zuzka.mamka píše:
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším
Jiná doba :lol:

Metrosexuálové, to je teď moderní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.10.11 23:29
PETRUCHA píše:
xangel87 píše:
zuzka.mamka píše:
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším

Právě to jsem měla na mysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
5.10.11 07:48

Haha, tak já mám taky kluka. Přenášeli sme 5 dní a pokud by mi porod nevyvolali pro přestárlou placentu (nekouřím a příčina se nezjistila), tak si myslím, že bychom přenášeli vesele dál.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.10.11 09:41
xangel87 píše:
PETRUCHA píše:
xangel87 píše:
zuzka.mamka píše:
Právě to jsem měla na mysli :mrgreen:

Tak nad tím metrosexuálem jsem se teď opravdu pobavila… :lol: :lol: :lol: Dnes jsem 40+4 a taky čekáme kluka, tak aspoň vím, co tam pořád dělá, když se mu ještě nechce ven. :mrgreen: No a pokud se nevyfikne do pátku, tak mu pomůžeme vyvoláním. (Snad to stihne dřív :nevim::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.10.11 13:11

tak kluci si ještě načechrávají peří.-D nebo čekaj jestli jestli jim ještě nepovyroste pinďa at si neuříznou ostudu:-D

jinak hamilton nedopadl, na příjmu byl jinej doktor, a ten že ještě málo přenáším, at nechám porodu volný průběh, a jestli chci at mi ho udělá doktorka se kterou jsem mluvila v pondělí ale ta byla na sále, tak nevím jestli jsem dopadla dobře nebo špatně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.10.11 19:37
zuzka.mamka píše:
nebo čekaj jestli jestli jim ještě nepovyroste pinďa at si neuříznou ostudu:-D

Přesně tohle mě včera napadlo - hanba nám teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.10.11 21:47

.-D na co člověk nemyslí:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.10.11 21:29

Já ze své zkušenosti můžu říct, že poprvé mi ho dělali a tento hmat bolel docela dost a porod se pravděpodobně uspíšil (i když těžko říct - docela silné bolesti jsem měla už dva dny před tím). A včera (v druhém těhotenství) mi ho pan doktor nabídl sám a nebolel vůbec - a důvod byl v tom, že už mám prý porodní cesty připravené, měkké a blány volné, takže už nebylo co „oddělovat“ :-) Takže bych řekla, že míra bolestivosti bude nejspíš tady v tom než v nějaké krutosti nebo schopnosti (příp. neschopnosti) doktorů. No, ale i když mám teda porodní cesty připravené, tak stále sedím doma a ticho po pěšině :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí