Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
xangel87 píše:zuzka.mamka píše:Jiná doba
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším
Metrosexuálové, to je teď moderní
![]()
PETRUCHA píše:xangel87 píše:Metrosexuálové, to je teď modernízuzka.mamka píše:Jiná doba
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším![]()
Právě to jsem měla na mysli ![]()
Haha, tak já mám taky kluka. Přenášeli sme 5 dní a pokud by mi porod nevyvolali pro přestárlou placentu (nekouřím a příčina se nezjistila), tak si myslím, že bychom přenášeli vesele dál.
![]()
xangel87 píše:PETRUCHA píše:Právě to jsem měla na myslixangel87 píše:Metrosexuálové, to je teď modernízuzka.mamka píše:Jiná doba
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším![]()
Tak nad tím metrosexuálem jsem se teď opravdu pobavila…
Dnes jsem 40+4 a taky čekáme kluka, tak aspoň vím, co tam pořád dělá, když se mu ještě nechce ven.
No a pokud se nevyfikne do pátku, tak mu pomůžeme vyvoláním. (Snad to stihne dřív
) ![]()
tak kluci si ještě načechrávají peří.-D nebo čekaj jestli jestli jim ještě nepovyroste pinďa at si neuříznou ostudu:-D
jinak hamilton nedopadl, na příjmu byl jinej doktor, a ten že ještě málo přenáším, at nechám porodu volný průběh, a jestli chci at mi ho udělá doktorka se kterou jsem mluvila v pondělí ale ta byla na sále, tak nevím jestli jsem dopadla dobře nebo špatně:-)
zuzka.mamka píše:
nebo čekaj jestli jestli jim ještě nepovyroste pinďa at si neuříznou ostudu:-D
Přesně tohle mě včera napadlo - hanba nám teda ![]()
Já ze své zkušenosti můžu říct, že poprvé mi ho dělali a tento hmat bolel docela dost a porod se pravděpodobně uspíšil (i když těžko říct - docela silné bolesti jsem měla už dva dny před tím). A včera (v druhém těhotenství) mi ho pan doktor nabídl sám a nebolel vůbec - a důvod byl v tom, že už mám prý porodní cesty připravené, měkké a blány volné, takže už nebylo co „oddělovat“
Takže bych řekla, že míra bolestivosti bude nejspíš tady v tom než v nějaké krutosti nebo schopnosti (příp. neschopnosti) doktorů. No, ale i když mám teda porodní cesty připravené, tak stále sedím doma a ticho po pěšině ![]()