Hamilton. Mám? Nemám?

10052
3.10.11 22:58

Hamilton. Mám? Nemám?

Ahoj,

dneska na kontrolním monitoru v porodnici mi byl nabídnut Hamilton. Řekla jsem že si vezmu čas na rozmyšlenou do další kontroly což je ve středu. Z emimi mám načtené spíše negativní reakce, ale zase když by se mi porod rozjel tak by to snad i stálo za to. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
3.10.11 23:29

Já proti Hamiltonovi nic nemám 8-) 4× se mi po něm rozjel porod, z toho 3× jsem ještě týž den porodila :wink: Žádná hrůza se nekonala, myslím samotné provedení a pak se porod pomalu rozjížděl… Taky to s tebou nemusí udělat vůbec nic, ale zkusila bych to :wink:

Ať se rozhodneš, jak chceš, přeju rychlý porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
3.10.11 23:37

Zuzi mi ho dělali sice jen jednou, ale mám stejnou zkušenost jako fragola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
3.10.11 23:42

Já bych si ho nenechala udělat ani za nic :cert: Nesnáším „vrtání“ tam dole, ještě ke všemu od cizího doktora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.10.11 00:27

já bych byla pro…
proč to nezkusit. když jsem si to sama vyzkoušela, tak musím konstatovat, že to pro mě rozhodně nebyla taková hrůza, jak se občas dočítám. nebolelo to, spíš to bylo nepříjemné.
je to šance, jak rozjet porod. vyjít to sice nemusí, ale může :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.10.11 00:39

Já bych s tím problém neměla.Hamilton mě prakticky vůbec nebolel (jo, příjemné to není, zopakovávat po večerech bych si to fakt nechtěla, ale prostě nebolel).
Jestli to rozjelo porod, těžko říct, do 3 dnů praskla voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.10.11 06:33

Nevím,cos načetla,ale já jsem pro.U prvního mi rozjel porod a u druhého jsem si o něj taky chtěla říct,pokud bych nerodila v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.10.11 06:56

ja si nechala ho nechala udelat nechtela jsem prenaset mela jsem toho uz plne zuby nosit o 30kg vice :)). Nechala jsem si ho udelat na kontrole ve ctvrtek v 10 a v patek 10 byl Matej venku :mrgreen: den pred terminem :mrgreen:. Sest hodin jsem chodila a mucila se doma a tri hodiny na sale prej na prvorodicku rychly porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.10.11 06:59

jo a vubec me to nebolelo :mrgreen: a to mam velmi nizoucky prah bolesti jak jsem zjistila pri porodu :-P

Nino2 píše:
ja si nechala ho nechala udelat nechtela jsem prenaset mela jsem toho uz plne zuby nosit o 30kg vice :)). Nechala jsem si ho udelat na kontrole ve ctvrtek v 10 a v patek 10 byl Matej venku :mrgreen: den pred terminem :mrgreen:. Sest hodin jsem chodila a mucila se doma a tri hodiny na sale prej na prvorodicku rychly porod :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.10.11 07:00

Já nevím, žádnou katastrofu jsem při tom nezažila :think:
Nebylo to sice úplně příjemný, ale vražda také ne :lol:
U prvního dítěte mi ho dělali celkem 3× - porodila jsem skoro 3 týdny po termínu :think: (takže nepomohl)
U druhého dítěte jsem porodila druhý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.11 07:40

Zuzko jsem taky pro, mně pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.10.11 08:01

Za me taky plus. Po rar hodinach zacla odchazet zatka a druhy den byl Pepan venku. Neboli jen to je neprijemny,ale ta minuta se da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
4.10.11 08:05

Ahoj, já si o něj řekla v den termínu porodu, bylo nepříjemné a bolestivé, 8-o ale dalo se to přežít :roll: …porod se mi nerozjel :think: …za týden po Hamiltonu jsem šla na císaře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
4.10.11 08:17

Hele, jestli už toho pupku máš plný kecky a porod v nedohlednu, tak do toho jdi. Kámoška šla 2×, protože už chudinka sotva lezla a dole zamčeno na 10 západů:-) Vždy druhý den porodila :-) Pokud ti pupík nepřekáží a ještě si ten konec užíváš,tak to nech na mimču.

pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
4.10.11 08:20

mě nepomohl porod až o tři dny později ale zas taková hrůza to nebyla bylo to nepříjemný a dr to udělal dřív než mi o tom řekl čímž mě naštval ale jinak kdybych měla přenášet řeknu si o něj
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky