Hamilton. Mám? Nemám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
4.10.11 13:44

no zkusím ho, na vyvolávání až za 10 dní vůbec nejsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.10.11 13:51

A zkoušelas nějaký babský rady?
Nějakej ten dryják se pil..nevím přesně, na netu určitě najdeš, nebo klystýr někdy pohne.
Neboj, 10 dní je ještě dlouhá doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.10.11 13:53

Hlavne vyvolavani je pekne na houby. Ja jsem se mu bohuzel nakonec nevyhnula, ale radim … nechej si udelat 10 hamiltonu, protoze je to mnohonasobne lepsi, nez vyvolavany porod. Hamilton je hodne neprijemne vysetreni, ale neni to nic bolestiveho. Je to takove tupa bolest, spis neprijemny tlak. Ale rekla bych si o nej znovu. Oproti tomu vyvolavany porod stoji za prd. Dokud se to delo prirozene, dalo se to prodychat. Pul hodiny po podani tablet, ktere porod vyvolavaji jsem mlatila hlavou do zdi a nakonec jsem si nechala dat epidural, protoze jsem mela pocit, ze se to neda prezit.

Jestli si o hamiltona reknes, doporucuji nechat se na kontrolu dovezt autem a mit doprovod. Kdyz budes lezet, dej si obe ruce v pest a strc si je pod zadek do oblasti krize. Nadzvednes se a doktor se tam lip dostane. A hodne, ale opravdu hodne pomaha zhluboka dychat a snazit se na to nemyslet. A druhy a treti hamilton je uz sranda :mrgreen: Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.10.11 14:00

zkoušíme pravidelně sex, dala jsem si i dvojku červenýho, horkou sprchu, vytírám, před několika dny jsme doděly dětský pokoj, já jsem si ho sama vymalovala, všechno odekorovala, a prostě nic, lítám pořád kolem malý, 2× denně trajdáme po procházkách a nic

terak - já měla vyvolávaný 1. porod, a je teda fakt že s kapačkou jsem měla šílený kontrakce po půl minutě, ale klárka byla za 3 hodiny na světě, takže rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
4.10.11 14:04

Já rodila vyvolávaně ve 40+5 kvůli placentě. Hamiltna mi dělali týden předtím každý den, doma sme s manželem i bez něj zkusili snad vše a nic. Dostala jsem hned kapačku s oxytocínem a kontrakce měla 18 hodin bez epidurálu, zase pro placentu. Držím moc palce, ať se ti porod rozběhne samovolně. :srdce:
 Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.10.11 18:37
janac píše:
A zkoušelas nějaký babský rady?
Nějakej ten dryják se pil..nevím přesně, na netu určitě najdeš, nebo klystýr někdy pohne.
Neboj, 10 dní je ještě dlouhá doba..

No tak to radši 30 Hamiltonů za den než jeden tenhle deb**ní koktejl (ricinový tuším?)… :roll: Ono když se dítku ven nechce, tak nepomůžou žádné babské rady, nepomůže ani svěcená voda :lol: Vlastní zkušenost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.10.11 19:39

Ten ricinak je peklo. Taky jsem o nem slysela a nacetla kde co a vetsinou prave holky psaly, ze to pak slo ven horem spodem, ale s ditetem to nehnulo. Je to dle me dost risk. Nedokazu si predstavit, ze sedim celou noc na zachode + k tomu zvracim a po par hodinach jdu rodit. Ja jsem se radsi v klidu vyspala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.10.11 19:40
zuzka.mamka píše:terak - já měla vyvolávaný 1. porod, a je teda fakt že s kapačkou jsem měla šílený kontrakce po půl minutě, ale klárka byla za 3 hodiny na světě, takže rychlovka

To mas jako ja, ja jsem tri dny po terminu behala po vanocnich trzich, vygruntovala cely barak a tomasek nic :mrgreen: Ale oxytocin nastesti davat nemuseli, rozbehla mi to ta tableta, ale teda bylo to priserny 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.10.11 21:32
terak píše:
zuzka.mamka píše:terak - já měla vyvolávaný 1. porod, a je teda fakt že s kapačkou jsem měla šílený kontrakce po půl minutě, ale klárka byla za 3 hodiny na světě, takže rychlovka
To mas jako ja, ja jsem tri dny po terminu behala po vanocnich trzich, vygruntovala cely barak a tomasek nic :mrgreen: Ale oxytocin nastesti davat nemuseli, rozbehla mi to ta tableta, ale teda bylo to priserny 8-o

koukám že ti chlapy se celkově drží v bříšku zuby nehty:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.10.11 21:49

zuzka.mamka
v mém případě taky žádné babské rady nepomohly…
sex, kořeněný čaj, ostré jídlo, běhání do schodů (to vypadalo asi nejvtipněji, když se těhotná 2 týdny po termínu snaží „vyběhnout“ schody), masírování bradavek, teplá vana… no prostě nic
ale mám dojem, že mi nakonec praskla voda po horkém obkladu (nahřátý pytlík s rýží) na zádech. při příštím těhotenství se to chystám v případě přenášení vyzkoušet - jestli to byla jen náhoda, nebo může horký obklad zabrat
jediné, na co jsem si netroufla, byl ten riciňák - kopnout do sebe tvrdý alkohol s olejem a pak strávit několik hodin na wc jsem si opravdu netroufla

ps. taky jsme čekali kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.10.11 22:46

Jo když už tady děláte statistiku, tak já přenášela 8 dní a taky kluka :lol: Za to vylezl zušlechtěnej kdovíjak, barvička a pleť jak týdenní miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.10.11 22:48

no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.10.11 23:01

Tak mně hamiltona dělali, byl nepříjemný a moc nepomohl, ale bylo to kvůli nepřipravenosti porodních cest (měla jsem porod vyvolávaný v 38. tt).
A ohledně vyvolávaného porodu, já si ho celkem užila. Bolely mne akorát poslední dvě kontrakce a tlačení, do té doby pohoda, úsměv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
4.10.11 23:27

Tak já vám naruším statistiku jooo…Adámka jsme rodila přesně na termín, sice to trvalo dlouho, ale termín stihnul :lol: No a Zuzanku jsem přenášela 7dní a pomohl až ten druhej hamilton, den před vyvoláním. Byla jsem bez zátky už měsíc a otevřená na 3 prsty akorát že Zuzičovi se evidentně nechtělo ven, byla strašně vysoko. A narodila se mi růžovoučká dlouhatánská tlusťoučká strašně valsatá holčička co měla 4,2kg :mrgreen: Porod byl za 4 hodinky sakumprdum odbytej a byl úplně přírodní až na malý nastřižení, nestihli mi dát nic ani klystýr :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.10.11 23:28
zuzka.mamka píše:
no že se krášlí holky to bych pochopila, ale co tam dělaj ti milovnici to teda netuším

Jiná doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky