Porod nebo poslíčci?

3833
3.10.11 22:21

Porod???

Ahojky holky.
Asi už jak střelená, ale nemám se kde jinde zeptat :-). Jen mi prosím nenadávejte :-). Tak tedy. Od noci mě bolí záda v kříži. Do toho jsem už byla dnes 7× na velké, což u mně není běžné. Chodívám cca 1× za dva dni. Tvrdne mi pěkně bachůrek, který mi během dne dost spadl dolu. Navíc když jdu na malou, tak mě dost píchá v pupíku. A teď takhle večer, spíš v noci, mě chytá nějaká šílená aktivita. Mám hroznou chuť uklízet. Doma je čisto, ale já mám pocit, že je tu strašnej bordel :-D. Myslíte, že by se mohl blížit porod??? Asi mně budete posílat do porodky, ale žádné kontrakce, žádný odchod hlenovky, ani únik plodovky se nekonal. Ale od rána mám takové i vnitřní tušení, že to bude brzy.
Co myslíte, budu rodit, nebo to jsou vše jen poslíčci?? Napište mi nějaké Vaše názory a zkušenosti :-) Vím, že jsem jak tele, ale čekám první, tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
3.10.11 22:25

A kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.10.11 22:29

Nejsem odborník, ale mám za sebou 2 porody. Na tvém místě bych se šla pořádně vyspat. :lol: Kdo ví, kdy se ti poštěstí si dát pár hodin v kuse. Asi se porod blíží… možná zítra nebo za týden :nevim:. Každopádně držím palečky, ať to jde hladce :hug:

• Citovat
  • Upravit
3833
3.10.11 22:29
vevci píše:
A kdy mas termin?

Dnes jsem 33+0. termín 21.11. Ale plánovaný císař. Malý je ale dost velký na tento týden a už je skoro 6týdnů otočen kebulkou dolu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
3.10.11 22:31
kahaja píše:
Nejsem odborník, ale mám za sebou 2 porody. Na tvém místě bych se šla pořádně vyspat. :lol: Kdo ví, kdy se ti poštěstí si dát pár hodin v kuse. Asi se porod blíží… možná zítra nebo za týden :nevim:. Každopádně držím palečky, ať to jde hladce :hug:

Jéé pořádně se vyspat?? To už nevím ani co je. Převaluju se jak blázen, furt chodím na malou..... Spát nemůžu :-) ani meduňka mi nepomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.10.11 22:32

Tak to je jiná. Pokud se necítíš, tak zajdi zítra k doktorovi. Já myslela, že jsi + - v termínu! :think:

• Citovat
  • Upravit
113
3.10.11 22:32

Ahoj a v kolikátym týdnu jseš?Když už máš takový přiznaky,tak se tělo už připravuje na porod..Pokut nemáš víc než hodinu pravidelne stahy po 5 minutach,tak jsou to jenom posličci.Já jsem dva měsice po porodu.Posličky jsem mněla dva měsice před porodem tvrdlo mi bricho a tak docela často a hlenová zatka mi odešla den před porodem a na druhej den sem porodila syna…

Tak přeji hodně štestí ať je porod rychli a mín bolestiví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
3.10.11 22:33

Tak to ma prdolka jeste cas a doufam ze tam jeste co nejdyl vydrzi. Jinak blizit se to muze, ale taky muzes mit mesic poslicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.10.11 22:34
Pesee23 píše:
kahaja píše:
Nejsem odborník, ale mám za sebou 2 porody. Na tvém místě bych se šla pořádně vyspat. :lol: Kdo ví, kdy se ti poštěstí si dát pár hodin v kuse. Asi se porod blíží… možná zítra nebo za týden :nevim:. Každopádně držím palečky, ať to jde hladce :hug:
Jéé pořádně se vyspat?? To už nevím ani co je. Převaluju se jak blázen, furt chodím na malou..... Spát nemůžu :-) ani meduňka mi nepomáhá :-)

To jsem si v těhotenství říkala taky, že pořádně se vyspat nejde. Pak když jsem kolem porodu nespala dva dny, tak mi mé těhotenské trojhodinovky vkuse připadaly jako ze Šípkové Růženky..

• Citovat
  • Upravit
3833
3.10.11 22:35
kahaja píše:
Tak to je jiná. Pokud se necítíš, tak zajdi zítra k doktorovi. Já myslela, že jsi + - v termínu! :think:

Nejsem. do porodky jsem volala. Když nemám kontrakce, neodešla hlenovka, nebo neprdla voda, tak to k porodu údajně není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.10.11 22:38
Pesee23 píše:
kahaja píše:
Tak to je jiná. Pokud se necítíš, tak zajdi zítra k doktorovi. Já myslela, že jsi + - v termínu! :think:
Nejsem. do porodky jsem volala. Když nemám kontrakce, neodešla hlenovka, nebo neprdla voda, tak to k porodu údajně není…

Mi můj gyndr pořád kladl na srdce, že musím vydržet do 36 tt (jako bych to mohla ovlivnit). Tak nemysli na porod a snaž se co nejvíce odpočívat a nestresovat, každý týden i den v bříšku je pro mrně dobrý! Máš ještě čas!

• Citovat
  • Upravit
20518
3.10.11 22:47

No, mám za sebou dva porody, sice velmi nespecifické, ale co bylo klasika že začaly kontrakce, a ty se pomalu zkracovaly… spíš bych tipla na psychiku, která trošku blbne. Taková předporodní psychóza. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nechci zlehčovat, kdyby fakt se něco dělo, ale myslím si, taky , že to k porodu ještě nebude. Teda aspoň dneska v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.10.11 22:49

Na to, ze jsi 33 tt mi prijde tvuj prispevek docela vysmaty… :think: - nic ve zlem!!!
Nerikam, ze porod okamzite prijde, ale vypada to, ze se telo zacina pripravovat. Ja osobne bych si lehla a ani se nehla, protoze na miminko je jeste brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
3.10.11 22:50
kahaja píše:
Pesee23 píše:
kahaja píše:
Nejsem. do porodky jsem volala. Když nemám kontrakce, neodešla hlenovka, nebo neprdla voda, tak to k porodu údajně není…
Mi můj gyndr pořád kladl na srdce, že musím vydržet do 36 tt (jako bych to mohla ovlivnit). Tak nemysli na porod a snaž se co nejvíce odpočívat a nestresovat, každý týden i den v bříšku je pro mrně dobrý! Máš ještě čas!

Snažím se, ale břicho mám jak budr už pár dní i když ležím. Občas si říkám, že kdyby mě vzal manža majzlíkem, tak se rozpadnu. Snažím se na to aj nemyslet, ale dnes to moc nejde. Už si přijdu jako magor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.10.11 22:50

A jeste k tomu, mi neodesla zadna zatka a nemela jsem zadne kontrakce - proste mi znicehonic prdla voda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí