Porod nebo poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
3.10.11 22:53
Barca12345 píše:
Na to, ze jsi 33 tt mi prijde tvuj prispevek docela vysmaty… :think: - nic ve zlem!!!
Nerikam, ze porod okamzite prijde, ale vypada to, ze se telo zacina pripravovat. Ja osobne bych si lehla a ani se nehla, protoze na miminko je jeste brzy :think:á

Ležím!!! Sice mám aktivní náladu, ale ležím! Manža už mě pomalu nic nenechá. A vysmátý? Já nevím, nechci hysterčit. A jsem nějaká vysmátá dnes celý den :nevim:
Vím, že to vtipné není, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
3.10.11 22:55

Pesee, mě se zdá, že je to psychika. Nedavno jsi psala, že už chceš rodit, tak bych řekla, že v tomto případě „je přání otcem myšlenky“. Drž se a ještě chvilku to vydrž :-)

• Citovat
  • Upravit
3833
3.10.11 22:56
Barca12345 píše:
A jeste k tomu, mi neodesla zadna zatka a nemela jsem zadne kontrakce - proste mi znicehonic prdla voda!!!

Jááj, nu tak uvidíme… Až se začínám bát :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.10.11 22:59

pro dítě je nejlepší když je tam co nejdéle ale to určitě víš.myslet na porod v tomto týdnu je zahrávání.Bud ráda a to co prožíváš není podle mě vubec žádnej znak porodu.Možná hnízdění klasické poslíčci který mužou trvat klidně až do porodu po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
3.10.11 23:00
aleachimka píše:
Pesee, mě se zdá, že je to psychika. Nedavno jsi psala, že už chceš rodit, tak bych řekla, že v tomto případě „je přání otcem myšlenky“. Drž se a ještě chvilku to vydrž :-)

To už mne přešlo. Asi se mnou fakt ty hormony cvičej, jak se jim to zrovna hodí… Říkám, že už si připadám jak magor :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
4.10.11 07:51

Tak já měla pocity, že budu rodit už tak od 38.týdne a porodila jsem 39+4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . U mě to byla spíš sugesce, páč už jsem si to hrozně přála. Bachor jsem měla megavelikej a 26 kg nahoře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.10.11 19:05

Ahoj holky,mám takovej dotaz.TP mám 13.10.,ale pár dnů už mě pěkně bolí břicho v podbříšku jako při menstruaci.Jsou to poslíčci?Někdy mám pocit,že už rodim,ale ta bolest trvá třeba 5 až 10 minut a to několikrát za den.Jsem prvorodička a vůbec nevím odkud ty kontrakce vycházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 20:01
Bára32 píše:
Ahoj holky,mám takovej dotaz.TP mám 13.10.,ale pár dnů už mě pěkně bolí břicho v podbříšku jako při menstruaci.Jsou to poslíčci?Někdy mám pocit,že už rodim,ale ta bolest trvá třeba 5 až 10 minut a to několikrát za den.Jsem prvorodička a vůbec nevím odkud ty kontrakce vycházejí.

Myslim, ze potod to stoprocentne neni :-) bolest by se stupnovala a byla v pravidelnych intervalech a petiminutove kontrakce zezacatku fakt nejsou :kytka:
Ale nejaci poslicci to klidne muzou byt, sama nedokazu rict, odkud ta bolest vychazi!!! Proste to boli a treba ja osobne bych to k menstruaciprirovnala jen ze zacatku, potom to tak nejak „rvalo“ primo vevnitr… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
6.10.11 20:20

Ahoj Báro,
já mám TP 23.10. taky to mám za pár a MS bolesti mám už tak týden. Na kontrole mi můj MuDr řekl, že jsou to poslíčci. Taky bych už nejraději porodila, to tahání pupíku mě už nebavíííííííííí :zed: Sleduju se jak magor, sotva mě někde píchne, mám hned pocit, že budu rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslím, že jak to přijde poznáme to určitě, neboj.
Přeju Ti hezký porod bez komplikací, měj se hezky a opatruj se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.10.11 01:12

Ahoj,tak porod to byl.Ve 00:45 mi praskla voda a v 8:40 se narodila Vanesska.3480g,52cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
12.10.11 07:50

Tak velika gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie