Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Barca12345 píše:
Na to, ze jsi 33 tt mi prijde tvuj prispevek docela vysmaty…- nic ve zlem!!!
Nerikam, ze porod okamzite prijde, ale vypada to, ze se telo zacina pripravovat. Ja osobne bych si lehla a ani se nehla, protoze na miminko je jeste brzyá
Ležím!!! Sice mám aktivní náladu, ale ležím! Manža už mě pomalu nic nenechá. A vysmátý? Já nevím, nechci hysterčit. A jsem nějaká vysmátá dnes celý den ![]()
Vím, že to vtipné není, ale…
Pesee, mě se zdá, že je to psychika. Nedavno jsi psala, že už chceš rodit, tak bych řekla, že v tomto případě „je přání otcem myšlenky“. Drž se a ještě chvilku to vydrž ![]()
Barca12345 píše:
A jeste k tomu, mi neodesla zadna zatka a nemela jsem zadne kontrakce - proste mi znicehonic prdla voda!!!
Jááj, nu tak uvidíme… Až se začínám bát ![]()
pro dítě je nejlepší když je tam co nejdéle ale to určitě víš.myslet na porod v tomto týdnu je zahrávání.Bud ráda a to co prožíváš není podle mě vubec žádnej znak porodu.Možná hnízdění klasické poslíčci který mužou trvat klidně až do porodu po termínu
aleachimka píše:
Pesee, mě se zdá, že je to psychika. Nedavno jsi psala, že už chceš rodit, tak bych řekla, že v tomto případě „je přání otcem myšlenky“. Drž se a ještě chvilku to vydrž
To už mne přešlo. Asi se mnou fakt ty hormony cvičej, jak se jim to zrovna hodí… Říkám, že už si připadám jak magor
![]()
Tak já měla pocity, že budu rodit už tak od 38.týdne a porodila jsem 39+4
. U mě to byla spíš sugesce, páč už jsem si to hrozně přála. Bachor jsem měla megavelikej a 26 kg nahoře. ![]()
Ahoj holky,mám takovej dotaz.TP mám 13.10.,ale pár dnů už mě pěkně bolí břicho v podbříšku jako při menstruaci.Jsou to poslíčci?Někdy mám pocit,že už rodim,ale ta bolest trvá třeba 5 až 10 minut a to několikrát za den.Jsem prvorodička a vůbec nevím odkud ty kontrakce vycházejí.
Bára32 píše:
Ahoj holky,mám takovej dotaz.TP mám 13.10.,ale pár dnů už mě pěkně bolí břicho v podbříšku jako při menstruaci.Jsou to poslíčci?Někdy mám pocit,že už rodim,ale ta bolest trvá třeba 5 až 10 minut a to několikrát za den.Jsem prvorodička a vůbec nevím odkud ty kontrakce vycházejí.
Myslim, ze potod to stoprocentne neni
bolest by se stupnovala a byla v pravidelnych intervalech a petiminutove kontrakce zezacatku fakt nejsou ![]()
Ale nejaci poslicci to klidne muzou byt, sama nedokazu rict, odkud ta bolest vychazi!!! Proste to boli a treba ja osobne bych to k menstruaciprirovnala jen ze zacatku, potom to tak nejak „rvalo“ primo vevnitr… ![]()
Ahoj Báro,
já mám TP 23.10. taky to mám za pár a MS bolesti mám už tak týden. Na kontrole mi můj MuDr řekl, že jsou to poslíčci. Taky bych už nejraději porodila, to tahání pupíku mě už nebavíííííííííí
Sleduju se jak magor, sotva mě někde píchne, mám hned pocit, že budu rodit
![]()
Myslím, že jak to přijde poznáme to určitě, neboj.
Přeju Ti hezký porod bez komplikací, měj se hezky a opatruj se ![]()
Ahoj,tak porod to byl.Ve 00:45 mi praskla voda a v 8:40 se narodila Vanesska.3480g,52cm