Začaly mi kontrakce po Hamiltonově hmatu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tenzerová
17.12.09 17:31

prvorodička

co je to ten Hamiltonův hmat? Jak to probíhá? Děkuji :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3379
18.12.09 20:57

Tenzerová: Podívej se na můj příspěvek o něco výš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.1.10 19:06

tak ja ho mam za sebou 4× :-D vlastne mozna 5× :-D ted se tomu smeju ale ani po jednom se nic nestalo vubec nic … i kdyz s malou meli celkove fusku ne a ne vylezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.15 18:18

Ahoj holky, dneska mi udelali Hamiltona. delali jste neco po tom aby jste trosku pomohli aby se zacalo neco dit? nebo jste jen cekali? dekuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.1.15 18:24

@Emmicka2012 Já dělala snad všechno a nepomohlo nic, 6 dní jsem přenášela. Možná tomu trochu pomohla dlouhá procházka sněhem lesem, ale to bylo den před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.15 18:29

@Emmicka2012 Ahoj mě ho udělali dopoledne v jedenáct a kontrakce sem začala mít o půlnoci. Nedělala jsem asi nic zvláštního, jen jsem šla v devět večer spát strašně naštvaná, že se furt nic neděje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.1.15 18:48

Ahoj. Mně ho udělala dr ráno a pak jsem měla celej den pnutí břicha a už jsem myslela, že už a nic :-) druhej den jsem ráno šla na procházku, odpoledne jsem si dala sklenku červeného (ráno a večer horkou sprchu), do deseti jsem seděla v hospodě na hokeji a večer sex. Za dvě hoďky praskla voda a za další hoďku byl malej venku :-) Je pravda, že po to Hamiltonu jsem se už necítila moc,,pohromadě,, a ty poslední dva dny mi odcházela hodně zátka po částech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25054
7.1.15 18:58

Mě po třech hamiltonech nepomohlo nic. Přenášela jsem devět dní a desátý den jsem měla jít na vyvolání. Porodila jsem 12 hodin před tím zřejmě ze strachu z vyvolávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.1.15 18:59

U obou dětí mi pomohl, dopoledne hmat, odpol. jsem si dala fyzicky náročný pochod - a v noci se jelo rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.1.15 19:00

Ráno v 7 mi ho udělali a večer v půl 10 praskla voda a další den ráno v 7 byl Honzík na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.15 19:28

Holky dekuju za tolik reakci :) no ja tomu moc neverim :( udelala mi ho dr ve 3 tak uvidim jestli se neco pohne. prej jsem na 2 cm otevrena. tak jsem si dala horkou vanu a pokud pomaha teda to chozeni tak budu pochodovat pred televizi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.1.15 16:56

Ahojda, taky jsem dnes mela druhy a v nedeli nastup na vyvolani tak uvidime :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.3.15 13:56

Hamilton jeden den a druhy jsem porodila