Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
tak ja ho mam za sebou 4×
vlastne mozna 5×
ted se tomu smeju ale ani po jednom se nic nestalo vubec nic … i kdyz s malou meli celkove fusku ne a ne vylezt
Ahoj holky, dneska mi udelali Hamiltona. delali jste neco po tom aby jste trosku pomohli aby se zacalo neco dit? nebo jste jen cekali? dekuju za rady.
@Emmicka2012 Já dělala snad všechno a nepomohlo nic, 6 dní jsem přenášela. Možná tomu trochu pomohla dlouhá procházka sněhem lesem, ale to bylo den před porodem.
@Emmicka2012 Ahoj mě ho udělali dopoledne v jedenáct a kontrakce sem začala mít o půlnoci. Nedělala jsem asi nic zvláštního, jen jsem šla v devět večer spát strašně naštvaná, že se furt nic neděje ![]()
Ahoj. Mně ho udělala dr ráno a pak jsem měla celej den pnutí břicha a už jsem myslela, že už a nic
druhej den jsem ráno šla na procházku, odpoledne jsem si dala sklenku červeného (ráno a večer horkou sprchu), do deseti jsem seděla v hospodě na hokeji a večer sex. Za dvě hoďky praskla voda a za další hoďku byl malej venku
Je pravda, že po to Hamiltonu jsem se už necítila moc,,pohromadě,, a ty poslední dva dny mi odcházela hodně zátka po částech ![]()
Mě po třech hamiltonech nepomohlo nic. Přenášela jsem devět dní a desátý den jsem měla jít na vyvolání. Porodila jsem 12 hodin před tím zřejmě ze strachu z vyvolávání ![]()
U obou dětí mi pomohl, dopoledne hmat, odpol. jsem si dala fyzicky náročný pochod - a v noci se jelo rodit.
Ráno v 7 mi ho udělali a večer v půl 10 praskla voda a další den ráno v 7 byl Honzík na světě ![]()
Holky dekuju za tolik reakci
no ja tomu moc neverim
udelala mi ho dr ve 3 tak uvidim jestli se neco pohne. prej jsem na 2 cm otevrena. tak jsem si dala horkou vanu a pokud pomaha teda to chozeni tak budu pochodovat pred televizi ![]()
Ahojda, taky jsem dnes mela druhy a v nedeli nastup na vyvolani tak uvidime ![]()
co je to ten Hamiltonův hmat? Jak to probíhá? Děkuji