Hartan R1 nebo Gesslein F3?

14
11.11.14 18:58

Hartan R1 nebo Gesslein F3?

Ahoj - potřebovala bych poradit, kdo znáte Hartany i Gessleiny, poraďte vhodnější kočárek pro 1,5 roční dítko. Chci sedačku otočnou proti směru jízdy a aby kočárek mohl do terénu, momentálně se mi do finále dostal Hartan R1 (rok 2011, čtyřkolka) a Gesslein F3 (rok 2012, trojkolka). Chci ho už teď na zimu - jde tedy o to jak bude zvládat sníh a pak přístí rok turistické trasy. Prosím nepište mi doporučení na jiné značky nebo modely - chci si vybrat z těchto dvou, jen by mě zajímaly zkušenosti z praxe :-) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
11.11.14 20:18

@Tina79 Záleží jaký terén myslíš. Mám Gesslein F4 a sníh zvládne (pokud ho není půl metru) v pohodě, takže F3 ho zvládne určitě taky. Ale myslím, že není úplně dobrý na tvrdý kamenitý terén, on to sice projede, ale to přední kolečko je málo odpružené a tak to dost drncá. Jinak ale Gesslein můžu určitě doporučit, oproti Hartanu bude o poznání lehčí, taky dost oceňuju ten komfort pro dítě.
S Hartanem bohužel zkušenosti nemám, měla ho kamarádka a byla spokojená, až na to, že prý na ni byl hodně těžký, takže stejně nakonec měnili za jiný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.11.14 12:44

Terén myslím jako lesní cesty, louky, turistické trasy na horách - město méně. Mě se ten Gesslein líbí, ale se bojím trojkolky, nemám zkušenost. Také mě většinou lidé zrazují od aretovacích koleček. Hartan vypadá také dobře. Nějak si nedokážu vybrat… nevím, co vzít jako hlavní kriterium, když si je nemůžu vyzkoušet - resp. nepojedu kvůli bazarovému kočárku 100 km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.11.14 12:48

Tak v tom případě Gesslein ne. Ne kvůli tomu, že je to trojkolka, to je v pohodě, ale je na terén opravdu málo odpružená na tom předním kolečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.11.14 14:21

Tak jsem si ještě jednou pročetla ten inzerát a Hartan je sice čtyřkolka, ale přední kolečka má také aretovací nenafukovací, ale má nastavitelné odpružení. Takže to by asi mluvilo spíš pro něj. že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí