Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tulenka0 píše:
Ahoj všem, teda tady se to rozjelo, netušíte někdo, jestli když je rozšířeno všechno na rybaření, jestli se nebude zvětšovat ještě ten revîr? Jestli mám prodávat věci na rozšíření nebo ne, díky! A ta narozeninová farma je příšerná, jak dlouho tam budou strašit ty slepice se šnorchlem?
To by mě taky zajímalo. Věci na rozšíření mi zabírají místo ve stodole. Když jsem zkoušela hledat, tak jsem našla všude max. 8 rybářských míst. Takže asi budu prodávat.
Náhodou farmáři, nemáte někdo bolty? Jinak papírky a kladívka, kolíky beru ![]()
@charlie-76 píše:
Prosím mě morgankooo, prosím kolíky, prosím prosím
Oki, jdu dát pšenici.
@Kebullka píše:
Náhodou farmáři, nemáte někdo bolty? Jinak papírky a kladívka, kolíky beru
Bolty taky sháním ![]()
Věci na rozšířením prodám ![]()
@mmorgana věci na rozšíření koupím, klidně za plnou cenu, hoooodně toho potřebujuuu
Děkuji
Klidnš kdo máte přebytečné pomůcky na rybářské rozšíření, beru i za plnou cenu a výměnný obchod ![]()
@Kies píše:
@mmorgana věci na rozšíření koupím, klidně za plnou cenu, hoooodně toho potřebujuuu
Pojď, ještě něco mám.
A prosím vás, nemáte někdo nápoj čokoládu? Je to akutní, chci poslat lo'd.
@Kebullka píše:
Nápoj čokoládu?
Jo, čokoládu-nápoj. Modrý šálek, co se dělá v coffee kiosku. (Ne, čokoládu-tabulku)
Jojo máš to tam… Nepotřebujete někdo něco z potravin? potřebuji si uvolnit stodolu ![]()
@Kebullka píše:
Jojo máš to tam… Nepotřebujete někdo něco z potravin? potřebuji si uvolnit stodolu
Vždycky beru másla, smetany, sýry (oba)
Na další loď budu kupovat slaninu s vejci, rybí koláč a pečenou bramboru.
Klidně prodávej co máš, já budu číhat.
Ale prosím rychle, můj už na mě doráží, že mu mám jít pomoct s marmeládou.
@mmorgana píše:
Vždycky beru másla, smetany, sýry (oba)
Na další loď budu kupovat slaninu s vejci, rybí koláč a pečenou bramboru.
Klidně prodávej co máš, já budu číhat.
Ale
Asi tak