Game of Thrones - Hra o trůny

4109
2.2.13 20:02

Game of Thrones - Hra o trůny

Ahoj holky, hledám ostatní milovnice a fanoušky tohoto supr seriálu. Jak se těšíte na novou řadu? Já už se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
2.2.13 20:06

Já už se taky těším na další řadu. Je to super seriál. :palec: Na fantasy jsem trošku ujetá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
2.2.13 20:09

Je to fakt bajecnej serial! Uz pomalu striham metr! Pry 3. a 4.radu naocili najednou, nevite, jestli to taky budou dava hned za sebou, nebo budeme muset zase rok cekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
2.2.13 20:10

Taky se hlasim - ja sem puvodne stahla pilotni dil pro manzela, ale dopadlo to tak, ze sem na serialu zavisla ja :) Malo co me takhle dostalo - krom Dextra, teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.2.13 20:16

Jo Dexter je taky :palec: a četli jste někdo i ty knířky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena tripetri
2.2.13 20:19

Já právě čtu třetí díl :-)
A seriál je super, taky už stříhám kalendář :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31594
2.2.13 20:21

Já zkoušela číst knihu potom, co skončila první série a nechtělo se mi čekat na další sérii a v některých pasážích jsem se naprosto ztrácela pro množství postav, v seriálu je vypíchnuto fakt jen to podstatné a přitom to není jen sled dějů, ale pasuje to k sobě. Tudíž knihu jsem vzdala a raději si počkám na seriál
(a jinak dexter je taky fajn, jen ty poslední řady už mi přijdou fakt nastavovaná kaše. Viděla jsem tři řady Misfits a to mě chytlo hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
2.2.13 20:24

Je, ja knizku taky z netrpelivosti zkousela a dopadla sem jako @Gladys - totalni zmatek v postavach, takze si pekne pockam na dalsi radu.No a kdyz uz sme u toho, tak Misfits me teda taky chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.2.13 20:30

Já nejdřív zkoukla první sérii a tak se mi zalíbila, že jsem začala číst knihy a na seriál se už nedívala (já knihy vždycky raději). přečetla jsem všech pět knih, někdy to s počtem postav bylo možná trochu náročnější, ale nějak šílené mi to nepřišlo, čtení jsem si fakt užívala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
2.2.13 20:36

Taky se těšim na další řadu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
2.2.13 20:37

Taky koukáme, další série má vyjít 31.března. Koukáme na to v Aj a trošku se ztrácím v těch postavách. A má to nějak málo dílů. Na Dextera jsme koukali než jsem otěhotněla a pak jsme přestali, už to byla vcelku nuda a taky mi začaly vadit ty jeho vraždy- no jo, hormony, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
2.2.13 20:38

Já o knížkách taky uvažovala, ale jsem na to moc líná :oops: :roll:
Nejvíc mě bavil osud Daenerys a mrzí mě, že Khal Drogo zemřel a nezůstali spolu :(
A úplně jsem učůrávala z toho
hle herce, no ten mě dostával do varu, škoda že tam byl jen asi 3 díly :lol: :D http://www.fdb.cz/…aschiha.html

Premiéra na HBO by měla být 31.3., tak doufám, že to bude k sehnání na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.2.13 20:39

Až na pár scén, kdy zabili dost hnusně miminka se mi ten seriál dost líbí, nejlepší seriál 2012. Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.2.13 20:39

Až na pár scén, kdy zabili dost hnusně miminka se mi ten seriál dost líbí, nejlepší seriál 2012. Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.2.13 20:48

Taky se hlasim a uz se nemuzu dockat :srdce:

ctu i knizky, ted tu posledni, ale jde mi to pomalu, mam tech knizek rozectenych vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí