Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledám ostatní milovnice a fanoušky tohoto supr seriálu. Jak se těšíte na novou řadu? Já už se nemůžu dočkat ![]()
Já už se taky těším na další řadu. Je to super seriál.
Na fantasy jsem trošku ujetá ![]()
Je to fakt bajecnej serial! Uz pomalu striham metr! Pry 3. a 4.radu naocili najednou, nevite, jestli to taky budou dava hned za sebou, nebo budeme muset zase rok cekat?
Taky se hlasim - ja sem puvodne stahla pilotni dil pro manzela, ale dopadlo to tak, ze sem na serialu zavisla ja
Malo co me takhle dostalo - krom Dextra, teda.
Já právě čtu třetí díl ![]()
A seriál je super, taky už stříhám kalendář
![]()
Já zkoušela číst knihu potom, co skončila první série a nechtělo se mi čekat na další sérii a v některých pasážích jsem se naprosto ztrácela pro množství postav, v seriálu je vypíchnuto fakt jen to podstatné a přitom to není jen sled dějů, ale pasuje to k sobě. Tudíž knihu jsem vzdala a raději si počkám na seriál
(a jinak dexter je taky fajn, jen ty poslední řady už mi přijdou fakt nastavovaná kaše. Viděla jsem tři řady Misfits a to mě chytlo hodně)
Je, ja knizku taky z netrpelivosti zkousela a dopadla sem jako @Gladys - totalni zmatek v postavach, takze si pekne pockam na dalsi radu.No a kdyz uz sme u toho, tak Misfits me teda taky chytlo.
Já nejdřív zkoukla první sérii a tak se mi zalíbila, že jsem začala číst knihy a na seriál se už nedívala (já knihy vždycky raději). přečetla jsem všech pět knih, někdy to s počtem postav bylo možná trochu náročnější, ale nějak šílené mi to nepřišlo, čtení jsem si fakt užívala ![]()
Taky koukáme, další série má vyjít 31.března. Koukáme na to v Aj a trošku se ztrácím v těch postavách. A má to nějak málo dílů. Na Dextera jsme koukali než jsem otěhotněla a pak jsme přestali, už to byla vcelku nuda a taky mi začaly vadit ty jeho vraždy- no jo, hormony, no..
Já o knížkách taky uvažovala, ale jsem na to moc líná
![]()
Nejvíc mě bavil osud Daenerys a mrzí mě, že Khal Drogo zemřel a nezůstali spolu ![]()
A úplně jsem učůrávala z toho
hle herce, no ten mě dostával do varu, škoda že tam byl jen asi 3 díly
http://www.fdb.cz/…aschiha.html
Premiéra na HBO by měla být 31.3., tak doufám, že to bude k sehnání na netu.
Až na pár scén, kdy zabili dost hnusně miminka se mi ten seriál dost líbí, nejlepší seriál 2012. Q
Až na pár scén, kdy zabili dost hnusně miminka se mi ten seriál dost líbí, nejlepší seriál 2012. Q
Taky se hlasim a uz se nemuzu dockat ![]()
ctu i knizky, ted tu posledni, ale jde mi to pomalu, mam tech knizek rozectenych vic.