Zpěvák našeho srdce

Ariadne
1.2.13 17:33

Zpěvák našeho srdce

Pěkný večer,

tak mě jen napadla diskuze na tohle téma. Který zpěvák nebo i zpěvačka vás zasáhli v pubertě, starším věku a prostě byli idolem?

Tuhle jsem totiž narazila na staré klipy East 17, Take That, Backstreet boys :-D a dost jsem se nasmála a nemohla uvěřit, že jsem to kdysi v těch 13-14 tak hltala. No dneska jsou zase oblíbení One direction z VB a musela jsem se fakt tlemit, ptž to je jako přes kopírák :lol:

Mě osobně teda už tech 15let drží Robbie Williams. Mám ho naposlouchaného, nakoukaného :oops: líbí se mi jako chlap, ale doma bych ho teda nechtěla :-D

Pak v přemýšlecím období mládí jsem poslouchala Kryštof a Chinaski, ale ani jeden frontman se mi jako chlap nelíbí. No a teď jsem viděla s Robbiem nový klip a musím říct, že stárne chlapec :think:

Tak kdo zasáhl vaše srdce a drží vás to dodnes, že si při poslechu zavzpomínáte?

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
1.2.13 17:37

Mě jednu dobu hodně bral Michael Jackson.. Asi te´d nepochopitelné, ale před hruba 18 lety jsme ho opravdu žrala…
Jinak já jsem odrostla vyloženě na taneční hudbě.. DJ BoBO, a podobné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
1.2.13 17:37

@Ariadne chacha, taky vzpomínám :lol: tak můj těžký idol byl Axl Rose, ovšem nepřetrval, naopak teď se jen divím :lol: :lol: :lol:
A současný? Chris Cornell :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.2.13 17:39

Je zajímavý, jak to všem přijde nepochopitelný :-D ale asi v sobě měli něco nedotknutelného, jiného, že nás to tak přitahovalo :-D

Ale toho Jacksona fakt nechápu :-D

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.2.13 17:40

Jj na DJ Bobo, nebo 2Unlimited, Dr. Alban si pamatuju :-D to byly pecky

• Citovat
  • Upravit
14335
1.2.13 17:41

@Ariadne jo, jo :mrgreen: a nebo co teprve Barbi Girl s Kenem :mrgreen: Nebo My§Ma nebo tak se to jemnovalo a zpívaly.. Dupi, dipi Dupi dup…jé, jé :mrgreen:
Ta já žrala písničky ne Jackosona.. a spíš ty starší písničky.. ne že bych někde omdlévala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.2.13 17:43

Hudba Praha, Prazsky vyber, Nirvana, Landa, Psi vojaci, The Plastic People of the Universe, Beatles, Ivan Hlas. Milovala jsem Kocaba (nez se dal na politiku :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.2.13 17:44

@kvaček s tou Barbie to byla ta skupina Aqua :-D Hi Barbie, Hi Ken :-D

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.2.13 17:46

@teredes Tak to spis rockovy az punkovy, ze? Se priznam, ze jsem byla spis na ten pop. Ale…pred par lety na VS jsem hodne poslouchala Horkyze SLize, i ted pri dobry prilezitosti bych si je poslechla.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807

Na základce jsem žrala Roxette, pak U2 a „grunge“ - nejvíc asi Pearl Jam - hlavně proto, že snad jediný vydrželi a v té době tu i koncertovali..

Příspěvek upraven 01.02.13 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Jako pubertak jsem poslouchala Lunetic, Dr. Albana, East 17, Backstreet Boys a dneska poslouchám Moja řeč, Tafrob, Indy a Witch, Drviva mensina, BPM, rihanna a pod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.2.13 17:48
@Kačus82 píše:
@Ariadne chacha, taky vzpomínám :lol: tak můj těžký idol byl Axl Rose, ovšem nepřetrval, naopak teď se jen divím :lol: :lol: :lol:
A současný? Chris Cornell :srdce:

Axl :jazyk: asi dva měsíce jsem chodila oblíkaná jako on, kostkovaná košile :mrgreen:
Jinak já miluju Bon Jovi :* už milion let ;)

• Citovat
  • Upravit
1268
1.2.13 17:50

Tak já někdy od 13 byla těžce zamilovaná do Jasona Donovana. Jeho plakáty jsem měla oblepený celý pokojík včetně stropu, obrázek, který jsem měla nad postelí přímo nad hlavou byl dost umatlaný, jak jsem ho každý večer líbávala na dobrou noc. Měla jsem všechny jeho kazety a přehrávala je stále dokola, v duchu jsem si představovala, že je to můj manžel… Dneska už teda vypadá dost hrozně, ale staré písničky si na youtube občas ráda sjedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.2.13 17:52

@Ariadne to vis, my jsme byly „drsny holky“ :lol: a kazdej, kdo poslouchal pop byl „trapnej“ :lol: :lol:. Sladka puberta. Ale ja mam rock do ted rada a drtivou vetsinu popu ne, ani to vlastne nijak nesleduju a neznam notoricky znama popova jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.2.13 17:56

Já jsem ujetá na Ledeckým. Začala jsem ho poslouchat jako malá holka ještě s Žentourem a drží mě to dodnes. Takovýho Hamleta jsem viděla 70×, prostě totální magor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí