Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
19.10.23 15:04

Najdete je v sile nebo ve skladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.10.23 20:45

To vím :lol: ale myslím koupené přímo v drahokamech za peníze, peníze strhli a desky nikde 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.1.24 14:14

Dotaz

Aĥoj, prosim jak vstupuji ve hre do spolku? Ĵak vybrat cesky spolek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.24 07:59

Dobrý den dřív jsem hrála hey day byla jsem ve 27. hlavu a pak jsem si zničehonic hru od instalovala teď jsem si zase nainstalovala a jsem zase od prvního level dala jsem si tam stejné jméno té farmy jako předtím A ukazují se mi ta moje stará farma jen nevím jak se k ní připojit když rozkliknu Facebook tak se nic neděje a nejsem si jistá jestli jsem tam byla přihlášená dalo by se to nějak udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.24 08:09

@kleo9 Dobrý den mám s tímto stejný problém ale mám pocit že to není přenos hry a není tam kód jen to jen návrh na no prostě jste si pojmenovali stejně ahoj takže abyste se přejmenoval vy nebo aby tam jeli nabídnutí druhé zařízení aby se přejmenovalo a taky tak já nevím co s tím mám dělat víc vám už asi neporadím omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 00:12

Hay day

Ahojky. Pokud ňejak aktivně hrajete Hay day možná víte že se tam sbírají nejaké ty dortiky. Dostáváte je například když naplníte auto nebo loď. Nevíte někdo k čemu tyhle dortíky slouží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.6.24 14:50

@Slečna.malá koupíš si za ně ty odměny, když klikneš na dortiky, nosí ti balík pošťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.6.24 14:54

@Nik._.alky pokud nejste prihlasena přes supercell tak se do hry znovu nedostanete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí