Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To vím
ale myslím koupené přímo v drahokamech za peníze, peníze strhli a desky nikde 🤣 🤣 🤣
Aĥoj, prosim jak vstupuji ve hre do spolku? Ĵak vybrat cesky spolek? ![]()
Dobrý den dřív jsem hrála hey day byla jsem ve 27. hlavu a pak jsem si zničehonic hru od instalovala teď jsem si zase nainstalovala a jsem zase od prvního level dala jsem si tam stejné jméno té farmy jako předtím A ukazují se mi ta moje stará farma jen nevím jak se k ní připojit když rozkliknu Facebook tak se nic neděje a nejsem si jistá jestli jsem tam byla přihlášená dalo by se to nějak udělat?
@kleo9 Dobrý den mám s tímto stejný problém ale mám pocit že to není přenos hry a není tam kód jen to jen návrh na no prostě jste si pojmenovali stejně ahoj takže abyste se přejmenoval vy nebo aby tam jeli nabídnutí druhé zařízení aby se přejmenovalo a taky tak já nevím co s tím mám dělat víc vám už asi neporadím omlouvám se
Ahojky. Pokud ňejak aktivně hrajete Hay day možná víte že se tam sbírají nejaké ty dortiky. Dostáváte je například když naplníte auto nebo loď. Nevíte někdo k čemu tyhle dortíky slouží?
@Slečna.malá koupíš si za ně ty odměny, když klikneš na dortiky, nosí ti balík pošťák
@Nik._.alky pokud nejste prihlasena přes supercell tak se do hry znovu nedostanete