Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
24.1.17 11:22

Jak se mam odhlasit z derb!

Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda li nekdo z Vas nevi jak se mam odhlasit z derby tak abych zustava v tymu ale v derbach byla neaktivni. Dekuji za kazdou odpoved :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.17 06:38

Ahoj lidi, je ještě někde volné místo v sousedství, kde se mluví česky a derby se hraje, ale nijak nehrotí? Jsem pracující člověk, čas mám akorát ráno nebo večer, takže na plnění úkolů občas nemám prostor. Jde mi o to dostat se někam, kde si budu moct pokecat v mateřštině a mít tak možnost dostat odpovědi na případné dotazy. Jsem 34 lvl. Díky Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.2.17 09:38
@wereecka píše:
Ahoj lidi, je ještě někde volné místo v sousedství, kde se mluví česky a derby se hraje, ale nijak nehrotí? Jsem pracující člověk, čas mám akorát ráno nebo večer, takže na plnění úkolů občas nemám prostor. Jde mi o to dostat se někam, kde si budu moct pokecat v mateřštině a mít tak možnost dostat odpovědi na případné dotazy. Jsem 34 lvl. Díky Soňa
.

Ahoj Soni, pokud chceš můžeš se připojit k našemu týmu.. Hrajeme radi derby stačí nahrát alespoň 500 bodů ale čím víc tím lip, pomáháme si v týmu najdeš tu i super lidi na pokec.. pokud chceš jmenujeme se Vojtónia..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.17 15:01

@Anja.81
Děkuji za nabídku, ale 500 a víc je na mě právě moc, tolik to derby neprožívám. Ale přeju vaší skupině hodně úspěchů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.17 17:55

@wereecka Ahojky, kdybys chtěla, tak se můžeš přihlásit k nám. Hrajeme taky jen tak, derby moc neřešíme. Jmenujeme se PLANTAZNICI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.2.17 09:12

Ahojky, pořád nabíráme nové lidi, kdo by se chtěl připojit, klidně může. Jmenujeme se Plantaznici. Derby neřešíme. Tak kdo by chtěl, může se přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.17 11:37

Sklad

Ahoj všichni, jsem level 32 a jsem závislák :jazyk:… Nevíte, prosím, někdo, do kolika musím rozšiřovat sklad? Mám 400 a furt hledám, jak maniak, ale raději bych se soustředila na jiné věci… Skončí to rozšiřování někdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.17 19:00

@Eva farm Ahoj, neskonci, rozsirujes porad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.17 19:52

Tak to jsem fakt naivní :,( Jsem si myslela, že se třeba na 500 rozšíří do nekonečna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 08:32

Vlevo nahoře zubatý kolečko, adv. settings, derby settings vypnout do černa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 08:34

To je návod, jak se odhlásit z derby a zůstat při tom ve skupině. Nevím proč se mi to nepřipnulo přímo pod ten dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.2.17 13:12

Pořád nabíráme, pojďte k nám..Plantaznici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.3.17 06:35

Zdravicko. Mam dotazek. Jak je mozny, kdyz chci odvest lidi z town, tak mi to jde jen u 3 pratel? Jde nejak aktivovat i jiny sousedy ze skupiny? Dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.17 16:23

Zdravím, syn hrál tuto hru na tabletu a mě to nějak chytlo a tablet jsem mu sebrala. ( naštěstí ho to moc nebavilo)snažím ve ve hře zorientovat. Zkusila jsem se tedy přihlásit ke skupině PLANTAZNICI doufám že to nevadí. Ale co se týče derby stále v tom tápu, snad to časem pochopím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
26.4.17 21:46

@akina1
V derby si vybereš jeden úkol a musíš ho do limitu, který tam je stanoven, splnit. Jakmile máš splněno, můžeš si zvolit další. Takhle to můžeš udělat (myslím) 5×. :kytka: Akorát si nemůžu vzpomenout, jaká je hlavní výhra klanu, který vyhraje. derby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí