Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda li nekdo z Vas nevi jak se mam odhlasit z derby tak abych zustava v tymu ale v derbach byla neaktivni. Dekuji za kazdou odpoved ![]()
Ahoj lidi, je ještě někde volné místo v sousedství, kde se mluví česky a derby se hraje, ale nijak nehrotí? Jsem pracující člověk, čas mám akorát ráno nebo večer, takže na plnění úkolů občas nemám prostor. Jde mi o to dostat se někam, kde si budu moct pokecat v mateřštině a mít tak možnost dostat odpovědi na případné dotazy. Jsem 34 lvl. Díky Soňa
@wereecka píše:.
Ahoj lidi, je ještě někde volné místo v sousedství, kde se mluví česky a derby se hraje, ale nijak nehrotí? Jsem pracující člověk, čas mám akorát ráno nebo večer, takže na plnění úkolů občas nemám prostor. Jde mi o to dostat se někam, kde si budu moct pokecat v mateřštině a mít tak možnost dostat odpovědi na případné dotazy. Jsem 34 lvl. Díky Soňa
Ahoj Soni, pokud chceš můžeš se připojit k našemu týmu.. Hrajeme radi derby stačí nahrát alespoň 500 bodů ale čím víc tím lip, pomáháme si v týmu najdeš tu i super lidi na pokec.. pokud chceš jmenujeme se Vojtónia..
@Anja.81
Děkuji za nabídku, ale 500 a víc je na mě právě moc, tolik to derby neprožívám. Ale přeju vaší skupině hodně úspěchů. ![]()
@wereecka Ahojky, kdybys chtěla, tak se můžeš přihlásit k nám. Hrajeme taky jen tak, derby moc neřešíme. Jmenujeme se PLANTAZNICI.
Ahojky, pořád nabíráme nové lidi, kdo by se chtěl připojit, klidně může. Jmenujeme se Plantaznici. Derby neřešíme. Tak kdo by chtěl, může se přidat ![]()
Ahoj všichni, jsem level 32 a jsem závislák
… Nevíte, prosím, někdo, do kolika musím rozšiřovat sklad? Mám 400 a furt hledám, jak maniak, ale raději bych se soustředila na jiné věci… Skončí to rozšiřování někdy? ![]()
Tak to jsem fakt naivní
Jsem si myslela, že se třeba na 500 rozšíří do nekonečna ![]()
Vlevo nahoře zubatý kolečko, adv. settings, derby settings vypnout do černa
To je návod, jak se odhlásit z derby a zůstat při tom ve skupině. Nevím proč se mi to nepřipnulo přímo pod ten dotaz.
Zdravicko. Mam dotazek. Jak je mozny, kdyz chci odvest lidi z town, tak mi to jde jen u 3 pratel? Jde nejak aktivovat i jiny sousedy ze skupiny? Dekuji moc ![]()
Zdravím, syn hrál tuto hru na tabletu a mě to nějak chytlo a tablet jsem mu sebrala. ( naštěstí ho to moc nebavilo)snažím ve ve hře zorientovat. Zkusila jsem se tedy přihlásit ke skupině PLANTAZNICI doufám že to nevadí. Ale co se týče derby stále v tom tápu, snad to časem pochopím ![]()
@akina1
V derby si vybereš jeden úkol a musíš ho do limitu, který tam je stanoven, splnit. Jakmile máš splněno, můžeš si zvolit další. Takhle to můžeš udělat (myslím) 5×.
Akorát si nemůžu vzpomenout, jaká je hlavní výhra klanu, který vyhraje. derby ![]()