Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.9.16 15:54

pomoc prosim

Ahojte lidičky, prosim o radu. Nejde se mi na Hay Day prihlasit pres facebook a netuším co s tím. Poradite někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.9.16 14:18

Pojďte s námi hrát Hay Day, hledáme spoluhráče :)

Příspěvek upraven 24.10.16 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.9.16 21:30

Zdravim
Hraju chvili a zaboha nemuzu prijit na to jak nekoho pridat, a k cemu a jak mam sbirat nejake dopisy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.9.16 09:50
@kaca7 píše:
Zdravim
Hraju chvili a zaboha nemuzu prijit na to jak nekoho pridat, a k cemu a jak mam sbirat nejake dopisy?

Dopisy sbiras tím ze zachranujes stromy a dodavas do lodi suroviny ostatním hracum, za ty pak dostavas odměny, podle toho kolik jich nasbiras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.9.16 20:55

@simonka07 Můžeš mi prosím trošičku vysvětlit jak? Moc děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 23:18

hledani skupiny

Ahojky, hledam nejakou skupinu na hay day, kde jde o hru z radosti a ne z nutnosti.Jsem 80 level, hraji dost, ale nekdy musim i na chvilku vynechat. Chtela bych nejakou pohodovou skupinu kde nezni „musis“ a kde nikomu nevadi chvilkova pauza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
14.10.16 04:34

@pavluskapavla můžeš se přidat k nám Česká farma pro aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.10.16 07:40

Hledáme aktivní lidi, co se zapojí do derby. Jsme v lize šampionů.
CZECH Tag #2V8U9LO2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
31.10.16 17:59

Po upgradu se nemůžu dostat do hry, píše mi to Zařízení není kompatibilni s touto verzí. Nevíte někdo prosím co s tím, mám tam level 82

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
2.11.16 12:58

Zdravím všechny HD maniaky :kytka: Prosím poradí mi někdo, jak si přidat někoho na chatování??? Hrajeme se ségrou, jsme v přátelích, ale neumíme si se navzájem přidat na chat…
Nečetla jsem celou diskuzi, takže se omlouvám, jestli tenhle dotaz už padl…
Sestra mi poslala „pozvánku“ ale „příjmout“ snesvítí žlutě… a to je to, na co nemůžeme přijít… co děláme špatně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.11.16 13:14

@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
2.11.16 13:24
@Anja.81 píše:
@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu :)

Díky za odpověď. Svůj tým nemáme… To jsme zkoušely v tom domečku a taky nám to nejde :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
2.11.16 13:29

Taky nám to nesvítí pro přijetí… Má to něco společného s derby? Protože to zrovna moc nemusím… vlastně jsem ho hrála jen párkrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
2.11.16 16:26
@Anja.81 píše:
@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu :)

A děkuji za pozvání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.11.16 19:31
@Antonie Bolavá píše:
ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl 8)

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Dostala jsem se do levlu 20 a chtela bych si koupit psa a nevím jestli dostanu ty lístky barevné za které si ho koupím nejak jinak než abych si je koupila za diamanty??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí