Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte lidičky, prosim o radu. Nejde se mi na Hay Day prihlasit pres facebook a netuším co s tím. Poradite někdo? ![]()
Pojďte s námi hrát Hay Day, hledáme spoluhráče ![]()
Příspěvek upraven 24.10.16 v 23:48
Zdravim
Hraju chvili a zaboha nemuzu prijit na to jak nekoho pridat, a k cemu a jak mam sbirat nejake dopisy?
@kaca7 píše:
Zdravim
Hraju chvili a zaboha nemuzu prijit na to jak nekoho pridat, a k cemu a jak mam sbirat nejake dopisy?
Dopisy sbiras tím ze zachranujes stromy a dodavas do lodi suroviny ostatním hracum, za ty pak dostavas odměny, podle toho kolik jich nasbiras
@simonka07 Můžeš mi prosím trošičku vysvětlit jak? Moc děkuji
![]()
Ahojky, hledam nejakou skupinu na hay day, kde jde o hru z radosti a ne z nutnosti.Jsem 80 level, hraji dost, ale nekdy musim i na chvilku vynechat. Chtela bych nejakou pohodovou skupinu kde nezni „musis“ a kde nikomu nevadi chvilkova pauza
@pavluskapavla můžeš se přidat k nám Česká farma pro aktivní.
Hledáme aktivní lidi, co se zapojí do derby. Jsme v lize šampionů.
CZECH Tag #2V8U9LO2
Po upgradu se nemůžu dostat do hry, píše mi to Zařízení není kompatibilni s touto verzí. Nevíte někdo prosím co s tím, mám tam level 82
Zdravím všechny HD maniaky
Prosím poradí mi někdo, jak si přidat někoho na chatování??? Hrajeme se ségrou, jsme v přátelích, ale neumíme si se navzájem přidat na chat…
Nečetla jsem celou diskuzi, takže se omlouvám, jestli tenhle dotaz už padl…
Sestra mi poslala „pozvánku“ ale „příjmout“ snesvítí žlutě… a to je to, na co nemůžeme přijít… co děláme špatně???
@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu ![]()
@Anja.81 píše:
@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu
Díky za odpověď. Svůj tým nemáme… To jsme zkoušely v tom domečku a taky nám to nejde
![]()
Taky nám to nesvítí pro přijetí… Má to něco společného s derby? Protože to zrovna moc nemusím… vlastně jsem ho hrála jen párkrát…
@Anja.81 píše:
@peteris a máte vytvořeny nějaký tým? Na chatování musíte být ve stejném týmu.. shanime kdyžtak nové spoluhráče, byli bychom moc rádi kdyby jste se třeba chteli přidat k nám… jmenujeme se Česká farmička Cz/sk máme zelenou kotvu v modrém erbu
A děkuji za pozvání ![]()
@Antonie Bolavá píše:
ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Dostala jsem se do levlu 20 a chtela bych si koupit psa a nevím jestli dostanu ty lístky barevné za které si ho koupím nejak jinak než abych si je koupila za diamanty??? ![]()