Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
27.4.17 07:58

@akina1 hlavni vyhra je postup o kolo vys a k tomu suroviny, dekorace, nebo material na zvetseni. A pocet ukolu zalezi na tom jak daleko v derby jste. Mas to napsany v tom domecku kde si vybiras ukoly v pravo. Na zacatku treba 5/5 splnis ukol a uz tam je napsany 4/5… Jinak se to da instalivat i do chytreho telefonu, ale tam bys zacinala od zacatku… Hezky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.17 10:45

Děkuji za rady, tak že jestli jsem to správně pochopila vyberu si lísteček na ten klepnu a přihlásím se pomocí toho brka s papírem a pak plním to co jsem si vybrala třeba určitý počet obilí za určitý čas jakmile splním vybírám další atd. Já musím všechno po lopatě než mi to docvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.5.17 11:43

@Gianna75 nejspíš tě správce vaší skupiny odpojil z derby zkontroluj si zda jej máš zapnuté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 18:11

Nastavení derby

Koukni do nastavení, jestli máš nastavený derby. Ozubený kolečko vlevo nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 08:00

To je divný teda když je to zelený že to teda nejde. Mě se někdy stalo po údržbě hry, že jsem naopak mohla hrát i když jsem měla nastavení že nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
9.5.17 19:45

@Gianna75 dopadla jsem úplně stejně. Také mi to po třech týdnech už přišlo divné :P Tak jsem se poprvé dala do chatu se skupinou (omylem jsem se připojila k nějaké hebrejsky mluvící :D) a zjistila jsem, že vyhodili všechny, kdo nesplnili 9 úkolů a min.2700 bodů :cert:

Je tady někdo z české skupiny, kde berete členy? Derby mě baví, ale tím, že jsem nastoupila do práce, nemám už tolik času, takže nemohu zaručit velké výsledky.

EDIT: Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem hrála v té nejvyšší lize ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.5.17 00:08

@Robinela můžeš se přidat k nám. Derby hrajeme, minimum máme 1200 bodů což je cca půlka úkolů, pomáháme si v týmu.. z týmu nevyhazujeme, pokud někdo nemá na derby zrovna čas odpojí se z něj a a hraje jen pro zábavu… Jmenujeme se Vojtónia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.17 20:43

Ahoj vsichni, mohl by mi nekdo poradit k cemu jsou dobre takove ty pergameny, jak obcas vypadnou z truhlice ci tak? Nejak nevim, k cemu jsou a hlavne tedy ani netusim kam se pak ukladaji :D predem dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
10.5.17 21:09

@Anja.81 děkuji, již jsem včera nevydržela a připojila se k týmu náhodně. Vzali mě, ale píšou, že nyní moc aktivně nehrají. Tak uvidím, zda sladíme rytmus :-) a kdyby ne, tak se zkusím přidat k vám ;-)

@P3tula91 pokud vím, tak jsou potřeba k otevření některých nových pozemků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.5.17 19:05

Bílé ruličky jako odměny

Mám prosbu, k čemu ve hře slouží bíle rulicky s červenou stuzkou? Několik jsem jich mela v truhlach a nemůžu je najít ve skladu, ani… děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.5.17 22:38

Ruličky se stužkounslouží k rozšiřování pozemků. Podobně jako paličky, kolíky, mapy, land deed, ale na rozdíl od nich se nedají koupit ani prodat. Dají secsehnad buď v kole štěstí, nebo v truhličkách, nebo jako odměna v derby. A týká se to těch pozemků dole pod cestou doprava. V těcto pozemcích pomotevření se uvolní různé předměty a ozdobné stromy, sloužící jako dekorace. Tyto ruličky se nedají koupit ani za diamanty
 Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.5.17 15:44

Moc děkuji za odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.17 18:40

Pomoc

Prosim poradte ako sa dostanem na stary… a co za heslo chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.5.17 18:41

@largo485 napis tam confirm a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.17 19:09

Jezis :DDD a ja tu maturujem :DDD dakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí