Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@akina1 hlavni vyhra je postup o kolo vys a k tomu suroviny, dekorace, nebo material na zvetseni. A pocet ukolu zalezi na tom jak daleko v derby jste. Mas to napsany v tom domecku kde si vybiras ukoly v pravo. Na zacatku treba 5/5 splnis ukol a uz tam je napsany 4/5… Jinak se to da instalivat i do chytreho telefonu, ale tam bys zacinala od zacatku… Hezky den ![]()
Děkuji za rady, tak že jestli jsem to správně pochopila vyberu si lísteček na ten klepnu a přihlásím se pomocí toho brka s papírem a pak plním to co jsem si vybrala třeba určitý počet obilí za určitý čas jakmile splním vybírám další atd. Já musím všechno po lopatě než mi to docvakne.
@Gianna75 nejspíš tě správce vaší skupiny odpojil z derby zkontroluj si zda jej máš zapnuté
Koukni do nastavení, jestli máš nastavený derby. Ozubený kolečko vlevo nahoře.
To je divný teda když je to zelený že to teda nejde. Mě se někdy stalo po údržbě hry, že jsem naopak mohla hrát i když jsem měla nastavení že nechci.
@Gianna75 dopadla jsem úplně stejně. Také mi to po třech týdnech už přišlo divné
Tak jsem se poprvé dala do chatu se skupinou (omylem jsem se připojila k nějaké hebrejsky mluvící
) a zjistila jsem, že vyhodili všechny, kdo nesplnili 9 úkolů a min.2700 bodů ![]()
Je tady někdo z české skupiny, kde berete členy? Derby mě baví, ale tím, že jsem nastoupila do práce, nemám už tolik času, takže nemohu zaručit velké výsledky.
EDIT: Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem hrála v té nejvyšší lize ![]()
@Robinela můžeš se přidat k nám. Derby hrajeme, minimum máme 1200 bodů což je cca půlka úkolů, pomáháme si v týmu.. z týmu nevyhazujeme, pokud někdo nemá na derby zrovna čas odpojí se z něj a a hraje jen pro zábavu… Jmenujeme se Vojtónia
Ahoj vsichni, mohl by mi nekdo poradit k cemu jsou dobre takove ty pergameny, jak obcas vypadnou z truhlice ci tak? Nejak nevim, k cemu jsou a hlavne tedy ani netusim kam se pak ukladaji
predem dekuji za odpoved ![]()
@Anja.81 děkuji, již jsem včera nevydržela a připojila se k týmu náhodně. Vzali mě, ale píšou, že nyní moc aktivně nehrají. Tak uvidím, zda sladíme rytmus
a kdyby ne, tak se zkusím přidat k vám ![]()
@P3tula91 pokud vím, tak jsou potřeba k otevření některých nových pozemků
Mám prosbu, k čemu ve hře slouží bíle rulicky s červenou stuzkou? Několik jsem jich mela v truhlach a nemůžu je najít ve skladu, ani… děkuji za odpověď ![]()
Ruličky se stužkounslouží k rozšiřování pozemků. Podobně jako paličky, kolíky, mapy, land deed, ale na rozdíl od nich se nedají koupit ani prodat. Dají secsehnad buď v kole štěstí, nebo v truhličkách, nebo jako odměna v derby. A týká se to těch pozemků dole pod cestou doprava. V těcto pozemcích pomotevření se uvolní různé předměty a ozdobné stromy, sloužící jako dekorace. Tyto ruličky se nedají koupit ani za diamanty
Jirka
Prosim poradte ako sa dostanem na stary… a co za heslo chce