Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidi, prosim je tu nekdo ke komu se muzu pripojit? nejlip kde je min lidi. jsem skoro 40levl. derby hraju podle casu, ale vetsinou hraju. chtela bych nekam, kde se to moc nehroti a leader nebuzeruje, kdyz nebudu hrat derby a kdyz s nekym pokecam na chatu ve hre. ![]()
Ahoj devcata, zalozila jsem skupinku pro maminky na MD a tehulky, kdo se chce pridat muze..hru nijak nehrotim.. derby muzete ale nemusite hrat
Skupina nazev : těhulky, s diakritikou, ve znaku tresnicka ve fialovem kulatem erbu
budu se tesit
Ahoj, kdo má zájem, přidejte se ke mě. budu moc ráda:-) jsem 47 levl, hraj derby, ale nikoho nenutim. název je Czech a znak je červená třešeň v zeleným erbu. můj nick je lopatka. beru každého, budu se tesit
![]()
@Aywi píše:
Ahoj lidi, prosim je tu nekdo ke komu se muzu pripojit? nejlip kde je min lidi. jsem skoro 40levl. derby hraju podle casu, ale vetsinou hraju. chtela bych nekam, kde se to moc nehroti a leader nebuzeruje, kdyz nebudu hrat derby a kdyz s nekym pokecam na chatu ve hre.
Mám 59lvl a ráda bych si vás přidala ale nevím jak poradit mi??
@Aywi píše:
Ahoj, kdo má zájem, přidejte se ke mě. budu moc ráda:-) jsem 47 levl, hraj derby, ale nikoho nenutim. název je Czech a znak je červená třešeň v zeleným erbu. můj nick je lopatka. beru každého, budu se tesit![]()
Mám 59lvl a ráda bych se přidala ale nevím jak poradite mi?? ![]()
@Sáji Dóbrůů píše:
Mám 59lvl a ráda bych se přidala ale nevím jak poradite mi??
ahoj, v tom baráčku u obchodu kliknes na ikonku vyhledat (lupa vpravo) farmu. a napíšeš Czech a vyhledá ti to sousedství. ja jsem tresne na zeleným erbu. a lopatka Nick.
těším se
@Aywi píše:
ahoj, v tom baráčku u obchodu kliknes na ikonku vyhledat (lupa vpravo) farmu. a napíšeš Czech a vyhledá ti to sousedství. ja jsem tresne na zeleným erbu. a lopatka Nick.těším se
Ale ne to nejde se přihlásit:(
@Aywi píše:Ale ne to nejde se přihlásit:(
ahoj, v tom baráčku u obchodu kliknes na ikonku vyhledat (lupa vpravo) farmu. a napíšeš Czech a vyhledá ti to sousedství. ja jsem tresne na zeleným erbu. a lopatka Nick.těším se
@Aywi píše:
Ahoj, kdo má zájem, přidejte se ke mě. budu moc ráda:-) jsem 47 levl, hraj derby, ale nikoho nenutim. název je Czech a znak je červená třešeň v zeleným erbu. můj nick je lopatka. beru každého, budu se tesit![]()
Nejde mi to jak tam je to „join“ tak to mám šedé nejde mi na to kliknout:(
![]()
@Sáji Dóbrůů ty jo. jakto? a nejsi v jiným klanu? nemas svoje sousedství? musis se odhlasit nejdriv ![]()
@Aywi píše:
@Sáji Dóbrůů ty jo. jakto? a nejsi v jiným klanu? nemas svoje sousedství? musis se odhlasit nejdriv
Už tam jsem jen mi to musíte potvrdit ![]()
Ahojky holky, taky bych byla ráda, kdyby se k nám někdo přidal do skupiny. Já mám lvl 70. Tak kdybyste měl někdo zájem, budu ráda. Název je Plantaznici.