Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás nováčka pokud ho přimeme, přivítáme a začneme ho trošku zpovídat jak to myslí se hraním… Je tam skoro vždy někdo na chatu, ale záleží co to je za skupinu. Jak spolu komunikujou a jak si pomáhají. Možná nechytneš hned dobrou skupinu a budeš to muset zkoušet víckrát. Přeji ti aby ti to vyšlo! Kdyžtak se ozvi, ráda poradím!
Děkuji moc. Tak uvidím jestli mě někdo vezme mezi sebe. Hraju pořád, dost mě to chytlo. Ještě hraju simcity, to je taky super hra.
Mam jeste dotaz ke stromum. Kdyz strom ci ker odrodi plody dam k nemu vykricnik. Po case se mi unejobjevi nektery z uzivateku a obalka. Co se stane, kdyz kliknu na tu obalku? APokud je v obalce nejaky bonus jak ja opacne se muzu dostat k vykricnikum druhych? Mam ruzne navstevovat farmare a hledat vykricniky a klikst na ne?
Ano! V novinách máš nejenom možnost nakupovat od druhých, ale jsou u některých i vykřičníky ( žádost o pomoc buď na doplnění lodě a nebo na zalití kytek a stromů). Když jim pomůžeš dostaneš každé ráno od pošťáka do schránky dopisy a za ty si můžeš koupit dárky z gift katalogu. Můžeš si je buď šetřit a pak si koupit třeba něco většiho za 35 a nebo třeba poslat pošťáka 3 x pro balíčky po 10 ti a máš 3 balíčky, to už si vyzkoušet. Tak že když někdo zalije u tebe tak to odklikej a tím on dostane ráno dopisy od pošťáka.
Tady na emiminu snad jsou některé nabídky do českých skupin!
Skupina ApaČI přibírá členy, jsme samí češi a v derby jedeme ligu šampionů
.
No tak vidíš! Zkus apače!! Přeji hodně hezkých chvil u farmaření! ![]()
Ale houby jenom 70 jedu to tak vlažně
, začal i další člen v rodině tak mu hodně pomáhám dostat se do vyššího levlu, takže více méně stojím
a hlavně pomáhá, takže jeden level teď dělám podstatně déle. Ale až mě doběhne tak to zase rozjedu ![]()