Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky, zeny co hrajete aktivne nehledate nekdo nove sousedstvi? my jsme u nas na to silenci a hrajem o 106, uvolnila se nam 4 mista!!!
VIKTORIANKY CZ SK
nekouseme a pomahame si ![]()
Dobrý den, zadní část farmy myslít tu kterárá je do lv. 22 uzavřená. Na odemčení se zbírá kolíky, listiny a dřevěná kladívka. Jsem v lv. 30. Děkuji.
Teri
Jo ták!! Myslíš další území! Dostáváš tyto bonusky za krmení užitečných i domácících zvířat, za péstování plodin, v truhlách, od pošťáka za lístky za pomáhání na jiných farmách a hlavně pak ve městě! Dál je můžeš nakupovat v shopech a jestli si v néjaké skupině tak od svých spolufarníků
Dobrý den, chci se zeptat jestli nevíte jak se na Hay day dáva profilovka. ![]()
Taky hledame nove cleny cca od 50 levlu. Jmenujeme se ceske aktivni sousedstvi. Hrajeme velmi aktivne derby, tak jestli chcete, pridejte se, jsme super parta! ![]()
Ahoj, potřebovala bych vědět, kde jste to stahovali děkuji
Já mám iPhone takže v AppStoru. Jestli máš android tak na google play.
Měla jsem farmu v pracovním tabletu, který jsem musela vrátit. ted mám nový tablet a hru jsem si nainstalovala, ale skočila mi tam i ta stará. Potřebovala bych tu starou (30lvl) smazat, protože v nové(35lvl) se mi neukazují přátelé z facebooku.
Když instaluješ na nový tablet farmu, tak ti to dá na výběr mezi starou nebou novou farmou, ne?
A ty dáš confirm podle toho kterou chceš. Aspoň já to tak měla. A nevím jak by ti tam mohly naskočit obě, to nechápu