Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
27.10.15 18:59
@Gina69 píše:
Ahojte, hrajeme s přítelem, někdy říkám, že až moc :-), máme level 54 a 55.Přibrali jsme kamaráda do skupiny, ale ten se tomu tolik nevěnuje. Ještě za námi spěchá kamarádka, ale nemá ještě možnost derby. Jmenujeme se PERETO, tak kdyby se někdo chtěl přidat…jen ta angličtina…s tou bojujeme :zed:..my ročníky a ruštinou…:-))

Tak si změňte jazyk na tu ruštinu.. :D:) a je to vyřešené, pokud se vám to bude hrát lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.11.15 11:13

Game center to tam najdu kde mam lidi videt jen z FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.15 10:24

@simonka07 nevíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.15 14:56

Ahojky, prosím o radu, přišla jsem o telefon, tak jsem si hru stáhla znovu a začala hrát od začátku, teď když mám další telefon mi dává možnost se vrátit do původní hry-49level, nevím ale jak se tam dostanu, píše mi to: Load farm? Type confirm to load farm. This will erase the current farm. V prázdný kolonce bliká kurzor a niv:-( moc díky za rady.
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 08:48

Nápis tam slovo CONFIRM a je to :palec:

• Citovat
  • Upravit
4
18.11.15 18:14

Pomooooc

Ahoj, moc prosim o radu mamka hraje hay day ale nemuze nakupovat ani prodavat ona nevidi nabidku ostatnich a kdyz ja otevru jeji stanek ma to tam prazdne i kdyz to ma uplne plne.. jsme zoufale nevite cim to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.15 08:59

Ahoj, tak to teda nevím co s tím…A měla to tak vždycky nebo až tedˇ po zimní úpravě hry? Jedině napsat vývojářům nebo na to upozornit na FC na diskusi Hay Day.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.15 00:07

Nejde pripojit pres wifi

Ahoj vsichni prosim nejde mi pripojit hay day na telefonu pres wifi nevite nekdo co s tim?? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.15 11:17

Když ti jde normálně wiffi, tak nechápu pro by ti nešla hra?? Tý hře je to přece jedno jak se připojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.11.15 12:56

Prosím dotaz sem v začátku hry a chci se zeptat, k čemu slouží dekorace? Je to jen ozdoba farmy nebo mají vliv na něco??Předem díky:-) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.15 12:57

Je to jen dekorace, ale počítá se ti to do odměn za zdobení farmy. Dostáváváš pak za to diamanty.To se dozvíš na bílém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.11.15 19:47

@tynaslav musíš napsat přes in-game podporu hay day support… ozubene kolečko.. a contact us… + popsat problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.11.15 12:24

Děkuji moc za info a ještě jeden dotaz.. ty lístečky abych mohla koupit psa nebo kočku vemu kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.15 08:01

Ty lístečky najdeš v truhlách u sebe na farmě i v jiných, když je navštívíš. V kole štěstí každé ráno také mohou být, za vypravenou loď a někdy i v růžovém balíčku s reklamou na jiné hry u dopisní schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
29.11.15 17:33

Holky, nevíte jak to teď je s pravidly v derby? Najdu je někde ideálně v češtině? Nebo může mi někdo přeložit co se tam píše? Jedná se mi hlavně o tu novinku s trhání tasku
Byli jsme první a úkoly trhame, ale porad se posouváme níž a níž a nikdo nemůže přijít na to proč. Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí