Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už je to dobrý, už hraju s bezva skupinou! Děkuji za odpověď. Akorát mám problém dneska když byla přestavba Hay day, tak od té doby jsme se zatím spojili ze skupiny jenom 3 a ostatním se to ještě nepovedlo, Tak doufám, že se ozvou brzy! Měj te se hezky!
Ahojda vsem, hledam nejakou fajn skupinku, ve ktere se komunikuje a hraje i derby:-)
Ahoj mam menší problém, měla sem telefon v opravně a nemůžu se dostat na svoji starou farmu chce to po mě nějaky text či co.. a já nevím jak se tam dostat…
prosím poraďte mi ![]()
Zdravím všechny. Prosím o radu, jak mám ochránit diamanty na Hay Day, aby se mi neztrácely.
A jak se diamantů ma lístečkům dostat rychleji.
Děkuji za odpověď. Vlasta ![]()
Diamanty se mi tedy nikdy neztratily ![]()
Rychleji snad jedině, že si je koupíš.
@Vlasta334 diamanty se samy neztrácejí, to si je spíš omylem utratíš.
Ahoj! Jsme bezva skupina, která hledá komunikující lidi co aktivně hrají derby! jestli máš čas hrát a zájem tak : spolupracující česko muůžeš zkusit!
![]()
Příspěvek upraven 29.04.15 v 13:46
Taky jsem měla ze začátku pocit, že se mi ztrácí…omylem jsem je je uklikla někam za blbosti. Teď už si na to dávám pozor a hlavně je věčně nemám, protože je dám hned jak jsou na rozšíření míst do výroben!
Mám nový telefon. Je možné se dostat na mou rozehranou farmu ze starého telefonu? Jsem v 65 levlu a nerada bych to ztratila.
Jsem v 51 kole, jakym zpusobem se chytaji kachny na peri, stroj mam v sekci rybolovu pripraveny, jen nevim jak na to ![]()
@věruška2323
pokud se ti to ještě nepovedlo tak tam napiš CONFIRM nebo tak nejak
ono je to tam napsané ale mě to taky nenapadlo, musel mi to rozchodit manžel
![]()
@jitka kubikova
jít by to mělo
pokud hraješ přes fb tak si to pamatuje ![]()
Dobrý den, domeček v rybářské části mám opravený, jen nevím, jak tam ty husy dát, když rozkliknu, tak mi to píše že žádné nejsou připravené - volný překlad ![]()
Diky, ja jsem si nevsimla kruhu na kachny v nabidce mezi sitemi - peri uz vyrabim ![]()