Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.2.15 12:46

@Antonie Bolavá Ja hraju fb andrea keresztesova kožbielova a nebo lilianka game center a klub mam taky lilianka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.2.15 15:15

Lilly : nějak mi nejde si tě přidat v game centru přidej si ty mě jmenuju se Eanie2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.2.15 21:32

Ahojky. Poradí mi někdo jak získám starou farmu. Měla jsem to přes google i fcb. Přehrál se mi software. Mám tablet s androidem. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.15 04:26

Mám dotaz, jak se můžu do hry připojit z jiného tabletu? Když se otevřu v jiném tabletu, něco to po mě chce ale nevím co? :( nějaké heslo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.15 15:44

Mufiku kdyby jsi hledala je to tu napsané 100× stačí napsat Velkými písmeny confrim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.2.15 16:43

Ahoj holky, nějáké tipy jak co nejdříve sehnat věci na rozšíření farmy a sila se stodolou? :)

Jo a jak se přidávají přátelé??
Mi to jede jakoby jenom přes FB :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.15 17:17

Eanie děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 13:33

Ako sa zbavim lisok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.15 07:27

Bavlna a setba dýní

Ahoj, mám problém při hraní Hay Day… Jsem v 19 levelu, a stále mám problém se setbou dýní - v silu je mám, akorát je nemůžu vysadit - pořád se mi při setbě objevují jen produktymrkve, cukrové třtiny, sojových bobů, kukuřice a obilí. Víc produktů se mi tam nepřidá, i když je v silu mám. Co s tím? :nevim: A také mám problém se získáním bavlny…Není nic čím by šla vypěstovat, a v nabídkách ke koupi taky není… :roll: Díky… Můj farma nick: Vejunkove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.15 07:30

Také mám potíže s tím, když chci hrát svou farmu zároveň i na tabletu (jinak jí hraju v mobilu), tak to po mě chce heslo, a vůbec netuším co s tím… :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.15 08:15
@Granát píše:
Také mám potíže s tím, když chci hrát svou farmu zároveň i na tabletu (jinak jí hraju v mobilu), tak to po mě chce heslo, a vůbec netuším co s tím… :nevim: :pocitac:

Musíš tam napsat to slovo CONFIRM do tabulky co se ti objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.2.15 08:18
@Granát píše:
Ahoj, mám problém při hraní Hay Day… Jsem v 19 levelu, a stále mám problém se setbou dýní - v silu je mám, akorát je nemůžu vysadit - pořád se mi při setbě objevují jen produktymrkve, cukrové třtiny, sojových bobů, kukuřice a obilí. Víc produktů se mi tam nepřidá, i když je v silu mám. Co s tím? :nevim: A také mám problém se získáním bavlny…Není nic čím by šla vypěstovat, a v nabídkách ke koupi taky není… :roll: Díky… Můj farma nick: Vejunkove

V nabídce při setí máš úplně dole pod plodinama ikonku, kterou otčíš jakoby list té nabídky a uvidíš další možnosti. Dýně, bavlna, rajčata, jahody, brambory pak později jsou na dalších listech, musíš tím listovat.
S heslem neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.15 08:26

Děkuji moc za radu :* :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.15 21:03

Jak přidat přátele?

Holky, jak se dají přidat lidi do hry? Když kliknu na panáčky v kroužku vpravo dole, pak tam mám „pár“ lidí, které mám v přátelích, a když bych si chtěla někoho přidat, tak klepnu na růžové prasátko ADD FRIEND, a tam se mi objeví z facebooku tabulka se šesti lidma, kteří tam jsou stále stejní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.3.15 17:23

Ahoj, našla jsem tuhle diskuzi, ale nevím jestli je ještě aktuální. Hay des hrají taky a je to hodně návykový ☺, hrají to na tabletu, ale rozbyl se mi a ted jsem dostala novy takže začínáme s farmou znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí