Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
10.12.14 16:43

@simonka07
Dekuji za vycerpavajici odpoved :palec:
Jsem 48level, domecek mam uz dlouho…
Vse jsem si zridila podle popisu, ale to pridani pomoci „join“ nefunguje. Mam ho sede jako neaktivni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
10.12.14 16:57

@sarik82 Pokud již v nějakém sousedství jsi (nepsala jsi, že sis ho založila?) tak k jinému se nepřipojíš. budeš muset odejít z toho stávajícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
10.12.14 16:59

@katiiik přečti si prosím připnutý příspěvek, tam jsou výměny atd vysvětlené..
abys zboží vyměnila, tak buď „sousedé“ přes domeček nebo přidání přátel na fb.. je tam hafo lidí, kteří žádosti nových členů přijímají.

kdybys ještě něco potřebovala, tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.12.14 20:09

Ahoj holky! Tak mě vaše komentáře navnadily a hru jsem taky zkusila :P Ale asi zůstanu u své farmy v prohlížeči, přijde mi to takové malé na tom mobilu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 21:06

@Kytnerka to je o zvyku, já hrála pořád na tabletu a pak jsem přešla na mobil a taky jsem si zvykla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 21:07

@simonka07 už jsem na to koukala, pochopila jsem to, jen jsem nevěřila, že se všicvhni mají v přátelích, nebo že jsou v sousedství, když tam je omezený počet lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
11.12.14 09:20

@simonka07
Dekuji uz jsem to radne pochopila :palec:

A zeptam se, je tu nejaka ceska skupina s volnym mistem a asi tak do 50 level? Rada bych se pridala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.12.14 21:30

No zkusím to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.12.14 16:08

Dobrý den, jsem tu dlouho nebyla, stala se mě špatná věc-asi i mou zbrklostí, a ted se bojím a marně hledám co mám dělat…popisuji:Měla sem měsíc tablet v servisu, první co bylo HAY DAY nainstalovat. Odehrávám pár kol, pod stejným jménem co mám, a čekám abych dala CONFIRM a vrátila se do mé hry. Nevím proč, a omylem či prostě se stalo, jsem v nastavení hry dala hned připojení FB a G+..poté přišlo Confirm, a já se normálně ocitla v mé hře. Jenže pak jsem chvíli nehrála, a po zapnutí mi stále naskakuje cedulka že mám 2 hry na účtu, vždy mám výběr 76 lvl či ten 7 lvl, takže stále kliukám mou farmu 76 lvl, a to skáče jakmile jdu do sousedství. Takže potřebuji pomoc co s tím? Bojím se odinastalovat a znova nainstalovat? jestli mám zrušit jako účty, a pak dát znova? nebo udělat jiný účet? já se bojím instalovat znova, nevím co to udělá…hledám dnes celý den rady, pomoc…díky všem za cokoliv co mě pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
14.12.14 16:12

@marhih je to bug

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.12.14 16:58

Jaký bug?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.12.14 17:12

Dodavam ze to fb a gplus sem udala v 6 či v 7 levelu, tj. přihlášení. Nevím proč, byla sem nedočká a či sem zapomněla ze naskoci ta cddulka na confirm…prostě nevím, pak hned bylo confirm, s tím ze chci lvl 76 samozřejmě. a hrála sem.pak tablet chvíli vypojila, a začalo to…v uprostřed te celky ji I…které po kliknutí přesměruje na NET, tam Pisou není přípustné MIT 2 hry v zařízení u úctu, a to me právě docvaklo ze jsem něco provedla, omlouvam se ted píšu z tabletu…dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.12.14 22:20

@marhih
Už jsem to tu taky psala, mě tahle tabulka vyskakovala hned po updatu, buď můžu hrat svoji hru 61lv nebo syna 44lv a ta tabulka mi leze desne na nervy, jak se hnu pryc z farmy, do novin kamkoliv, tak se me to hned zepta a je to hrozne otravny. Taky se ale bojim odinstalovat. Hledala jsem po netu infa a nic jsem o tom nenasla. Je teda fakt ze vcera a dnes se mi to uz neukazuje, jen ze zacatku, pri spusteni hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.12.14 13:53

Já odinstalovala tedy, a ihned se me to po instalaci optalo zda chci ten 7 lvl či začít znovu.Dala sem znova.po 7 lvl opět přihlášení fb, CONFIRM, výběr 76 lvl či 7 lvl, klik 76 lvl.OK.Jenže v nastavení nejde přihlášení do Gplus. Okamžitě vyjede ta cedulka.Fain.Hrají. Vypnu hru, zapnu a už to zas skáče…podle me a jak Pisou mám 2 hry, potřebují tamtu vymazat, zrušit, ale nevím kde jak…taky sem se obrátila na google suport ch-ale email neexistuje…takže dal hledám…premyslela sem novy účet, atd ale nevím zda by me to šlo? fakt jsem zoufalá, co jsem to provedla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.14 17:39

Může mi někdo vysvětlit kde se dozvim to co mam zadat (ten „confirm“) abych se mohla vratit do hry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí