Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
31.12.14 20:33

DULIKOV

Dobrý večer. Dcerky dostaly od Ježíška tablety a začaly hrát tuhle hru, ale nevíme jak dál. Moc prosím o radu.Jsme ve 20 levelu a nevíme, jak se dají koupit dýně a další suroviny na výrobu košil a dalších. A jestli se dají najít nějací čeští hráči, kteří hrají tuhle hru.Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.12.14 21:21

Napsala jsem to asi špatně. Dostaly jsme tři kusy bavlny, dýně a ještě modrou kytku a nevím, jak je rozpěstovat. Na pole zasadit nejdou a nemám už dostatek diamantů, abych poslala toho kluka co stojí u cesty.Moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
31.12.14 21:56

@nebavi když jdete něco zasadit, klikněte na šipku vlevo dole u nabidky!! otočí se nabídka a vy uvidíte ty tři kusy dýní atd… kdyžtak se ale dají všude koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
31.12.14 22:04

Kupujete si ty diamanty? Hraju čistě, level 36. Nádraží me nebavi. Ty kartičky mě stvou, hrozně chci králíka ale kde je sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.1.15 11:12

Nekupuju si diamanty, me to příjde zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 18:03

přátelé

Zdravicko, jak si přidám přátele? Hraju na android a facebook nemaam :| je tam nějaká možnost nebo je to laser?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.1.15 20:31

Obchod

Zdravím chcem sa opýtať ako môžem rozšíriť okienka v obchode okrem možnosti použitia diamantov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 20:41

Myslím že nijak :x jedno se ti otevře když máš 5 přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.1.15 22:41

Tak to je zlé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
7.1.15 13:08

Tak si přidej přátele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
7.1.15 13:09

@khapsafree sousedství..... zalistuj o stránky nazpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.15 15:34

simonka07

Prosím pomoooc, asi jsem tatar, hru jsem začala hrát po vánocích na novém mobilu, nemám jí v češtině, nastavila jsem si tam tedy němčinu. Všude mi to píše že potřebuji přátelství, ale nejde mi nikde nastavit ani zapsat. v mobilu mám jen hry play a tam mi to píše že nejsou žádný přátelé co to hrají. Game centrum tam nemám. Může si mě prosím někdo přidat do přátel ať v té hře normálně funguju?? Jemnuji se tam Linachen, děkujíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 17:16

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
8.1.15 20:51

@semipa opět.. zalistuj na stránku nazpět.. tam najdeš, jak se dají přidat přátele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.15 09:58

Ahoj, taky sháním hráčky, ale jde mi to jen přeš Facebook. Pro zasílání žádostí je to wrapy's farm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí