Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer. Dcerky dostaly od Ježíška tablety a začaly hrát tuhle hru, ale nevíme jak dál. Moc prosím o radu.Jsme ve 20 levelu a nevíme, jak se dají koupit dýně a další suroviny na výrobu košil a dalších. A jestli se dají najít nějací čeští hráči, kteří hrají tuhle hru.Moc děkuji za rady
Napsala jsem to asi špatně. Dostaly jsme tři kusy bavlny, dýně a ještě modrou kytku a nevím, jak je rozpěstovat. Na pole zasadit nejdou a nemám už dostatek diamantů, abych poslala toho kluka co stojí u cesty.Moc děkuji za radu
@nebavi když jdete něco zasadit, klikněte na šipku vlevo dole u nabidky!! otočí se nabídka a vy uvidíte ty tři kusy dýní atd… kdyžtak se ale dají všude koupit
Kupujete si ty diamanty? Hraju čistě, level 36. Nádraží me nebavi. Ty kartičky mě stvou, hrozně chci králíka ale kde je sehnat.
Zdravicko, jak si přidám přátele? Hraju na android a facebook nemaam
je tam nějaká možnost nebo je to laser?
Zdravím chcem sa opýtať ako môžem rozšíriť okienka v obchode okrem možnosti použitia diamantov?
Prosím pomoooc, asi jsem tatar, hru jsem začala hrát po vánocích na novém mobilu, nemám jí v češtině, nastavila jsem si tam tedy němčinu. Všude mi to píše že potřebuji přátelství, ale nejde mi nikde nastavit ani zapsat. v mobilu mám jen hry play a tam mi to píše že nejsou žádný přátelé co to hrají. Game centrum tam nemám. Může si mě prosím někdo přidat do přátel ať v té hře normálně funguju?? Jemnuji se tam Linachen, děkujíííí
@semipa opět.. zalistuj na stránku nazpět.. tam najdeš, jak se dají přidat přátele
Ahoj, taky sháním hráčky, ale jde mi to jen přeš Facebook. Pro zasílání žádostí je to wrapy's farm.