Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenkadaltetonezajima Tak sem dej screen.. nebo aspoň popiš postup, co jsi pro navrácení farmy zatím udělala. Je to ale určitě tady o pár stránek nazpět. Jako takto radit je docela nelehké. ![]()
Takze jsem dnes udělala rsstart tabletu.Po instalaci me to nedalo výběr 1 či ten 7 lvl, prostě sem odjela tutorial, pak se me to optalo na Fb, s 5 diamanty, odklikla, pak se optalo na 7 či 76 lvl. A opět jak se hnu, vyskakuje cedulka výběru.Achjo.Ale dostala sem se na goglu úctu kde je hay day, a mužů odpojit, ale též i vše smazat. Premyslim, zda dobře nevím, tak je prohlášena ta se 7 lvl.Zda mám ve hře vlezt na 7 lvl-chce to ale confirm, pak tam odpojit z fb a guuglu, pak v googlu úctu vymazat vše, nebo jen odpojit-pisou tam něco, což se bojím tedy…pak restart tabletu? A nanovo tutorial? Zda postup je dobře nevím, melo by se v tom úctu to smazat, ale bojím se…taky ještě az budu v 7 lvl, mrknout na účet zda tam je aktivita? Ted tam je prázdná, PAC mám cofirm na tu 76 lvl…omlouvam se, píšu i nápady, taky sem překládala stránky ale moc z toho nejsem chytrá, nerozumim tomu…
Byla jsem v 7 lvl, zkousim vše, odhlasila se tam z obou úctu…reset tabletu do tovaniho nastavení, ale opět…a v 76 lvl se neprihlasim do googlu, hned skáče ten výběr jen, takže se to děje dokola..primo v úctu googlu jsem nic nemazala tedy, čekám na pomoc radu…
Ahojda nejakou dobu jsem hral Hay Day jen tak v klidku na mobilu a navstevoval (nevim jestli nahodne) lidi, nez jsem se dozvedel ze muzu navstivit konecne i lidi z Cech
jen nevim jak na to, muzete nekdo poradit?
A jeste jedna vec, jak se dostanu pres hru do Game center, to jsem vubec nenasel, neumim asi hledat ![]()
Dekuji ![]()
Ahoj, takže jsem došla na problém, nedalo mě to totiž…něco mě nesouhlasilo v účtu, tj. mě se v googlu účtu ukazuje jméno Tinka Bezdickova…Tento účet byl udělaný přes pc, ještě před rokem než byl zakoupen tablet. Tablet nastavoval syn, a radil že je lepší jiné vše…jenže nyní, po opravě tabletu mi řekl že už si nepamatuje jak to bylo co z tabletem dělal..že není na tablety,–hádka doma jak blázen
TAKŽE JSEM VĚDĚLA, že byl určitě jiný účet na tablet, a tak jsem zkusila ten, co mě utkvěl v paměti-jenže heslo nešlo, tudíž mě účet navedl, a dost dobře, protože se objevilo že mě bude poslán heslo na email ma…@se…cz..což dle teček je můj email, který používám zcela na seznamu, a pro případ všeho ho rpávě udávám. Takže jsem to odklikla, a podařilo se. Dokonce můj účet bez tinka bezdickova, ale s mím jménem.
Takže asi sem jeden problém vyřešila. Tenhle byl hay day, play google…tak co ted?
Mám hay day jak popisuji výše tu-kdy jsem žádala o pomoc, aqchjoo, co já nedokážu skazit.Ke všemu supercell mě už psal, a chaos, prý se s tím ještě nesetkali, a budou to rychle řešit-to ještě netuší, že jsem dnes přišla na tedy špatný účet…
Co nyní? jak vše odpojit, odhlásit, vymazat, a kde? bbojím se, ale nejde to hrát…
Prosim o nove sousedy Ráchelka Věchtová's farm…děkujiiiiii… ![]()
@rachelkaa sousedy si přidáš jedině přes sousedství (od 29. levelu) nebo přidáním přes facebook… pokud hraješ na iphone atd tak i přes gamecenter ![]()
Prosím pomoz te mi
… Měla jsem jednu farmu kterou jsem hrala dlouho než se mi restartoval telefon a farmu vymazal. Stahla jsem si ji znova a mam levl 1, když se chci přihlasit na tu starou chce to po me naky heslo mevíte co stim? :/ prosím moc… děkuju předem ![]()
@Micharla píše to tam, že máte zadat CONFIRM
zdůrazňuju, že kapitálkami! ![]()
Maminky, louskam tady vasi diskuzi, ale to co hledam nemuzu najit:) chci si pridat lidi do pratel a nevim jak. prosim poradite:) dekuji
![]()
@felipe promiň..
ale je to tady už asi posté ![]()
přátele se přidávají přes facebook přátelství
pokud hraješ na ipad, iphone, ipod, tak lze i přes GameCenter
od 29. levelu se můžeš přidat do sousedství k někomu (baráček u cesty) nebo založit své a počkat, zdali se někdo přidá