Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.12.14 11:11

Super kdyby jsem četl blbec

díky Simonko 07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.12.14 15:05

prosiiiim o radu

Mam problem byla sem v 53 levlu prihlasena sem byla pod FB nechtene sem klikla na google pri nove instaslaci se mi me 53 kolo smazalo a zacala jsem to hrat od znova psala sem dokonce i adminovy v anglictine zemi to pres ten Fb znova prihlasit nejde a ze kamaradi na farme me porad normalne vidi on mi dokonce odpovedel ze me tam vidi a ze by nemel byt problem se tam prihlasit spet dokonce mi dal i ten kod ale ejhle stal se problem ja si ho neopsala a vyjela s farmy den a dopis od admina je fuc da se jeste nekde dohledat, znova uz mi admin neodpovedel.nebo mi poradte co dal vyzkousela sem uzvse i zgoooglu se odhlasit a podobne a stale nic. dekuji za odpoved :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.12.14 17:06

sousede

Dobry den shanim sousedy do hry Hay day kdokoliv, muj nick je pistolka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
3.12.14 00:53

@Jiří Hájek napište VELKÝM! CONFIRM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.12.14 23:19

Dnešní update se u mě moc nevyvedl, jsem přímo nasr***, protože máme pod jedním uživatelským jménem na gamecentru 2 farmy, jednu hraju já na mobilu 60 level a druhou hraje syn na tabletu 44 level. A odedneška co dělali ty změny, tak mi na mojí farmě asi 10× do minuty vyskakuje rámeček, kde se mě to ptá, jakou z tech dvou farem chci hrát. Je to dost otravný!!! Nehledě na to, že mi zmizli všichni přátelé, na tabletu zůstali. Nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
4.12.14 13:12

Odhlaš a přihlaš se k facebooku @Sunnyess

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.12.14 23:19
@simonka07 píše:
Odhlaš a přihlaš se k facebooku @Sunnyess

Tak to nepomohlo, nic jinýho Tě nenapadá? Mě jenom napadlo, že bych musela vymazat tu synovu farmu z iPadu, ale jelikož je už ten 44 level, tak to neudělám. Neměla jsem tenkrát nechat sespárovat můj iPhone s iPadem, teď mi to dělá tohle. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
5.12.14 10:28

@Sunnyess no a na co potom klikáš?
máš tu aplikaci smazat z facebooku, pak zapnout hru a opět se přihlásit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.12.14 15:31

Ahoj začala jsem hrát hru hay day a tak hledám spoluhráče(ky) :) kdyby si mě chtěl někdo přidat tak moje jméno v game centru je Eanie2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.14 15:15

Ahoj

Prosím o radu.kde vezmu tu novinku modré peřička? nějak je v te hře nevidím.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.12.14 18:40

Hay Day na Iphonu

Hraji Hay Day na Iphonu 5S a z ničeho nic se mi přestaly přehrávat reklamní videa her při sebrání lístku u poštovní schránky…poradíte mi někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.12.14 20:34

@babababa V rybarske casti se na jednom ostruvku objevil zchatraly domecek husi farmy. Je potřeba ho opravit a chovat husy. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.12.14 20:34

@babababa V rybarske casti se na jednom ostruvku objevil zchatraly domecek husi farmy. Je potřeba ho opravit a chovat husy. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
8.12.14 21:27

@Pikotka vyčisti mezipaměť.. restartem.. a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.14 22:06
@Wiolla píše:
@babababa V rybarske casti se na jednom ostruvku objevil zchatraly domecek husi farmy. Je potřeba ho opravit a chovat husy. ;-)

Moc dekuju za radu-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky