Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo. Porad mi to nefunguje. Manzel radi odinstalovat a nainstalovat. Bojim bojim, ze se mi ztrati level a budu zacinat od zacatku.
Jedu na androidu, facebook nemam, ale jsem propojena na uctu Google+. Staci napsat CONFIRM a bude to ok?
Zdravim chtela bych se zeptat kde sezenu ten šrobek nebo co v katalogu to nikdo neprodava ani nikdo zmich pratel, dekuji ![]()
@Wiolla píše:
Ach jo. Porad mi to nefunguje. Manzel radi odinstalovat a nainstalovat. Bojim bojim, ze se mi ztrati level a budu zacinat od zacatku.Jedu na androidu, facebook nemam, ale jsem propojena na uctu Google+. Staci napsat CONFIRM a bude to ok?
jj mělo by to takhle fungovat, už pár krát jsem tak znovu instalovala a stačilo napsat CONFIRM a byla jsem ve svém levelu.
@Wiolla pokud mas na googlu účet tak se to neztratí, ale za me je to zbytečný já odinstalovavala nainstalovavala porad dokolecka
a pak mi pomohlo az přihlášení na WiFi jinde ![]()
@Sati píše:
@Wiolla mi nakonec pomohlo připojit se k jiné wifi.
To zkusím. V práci.
Díky za radu. Když kliknu na ikonu, tak se nic nepustí, jen se objeví úplně černá obrazovka. Ale dneska jsem měla puštěný dost nahlas zvuk a normálně je tam slyšet cvrlikání ptáčků…
![]()
No a když zítra v práci nepomůže ta jiná wifina, tak halt to budu muset risknout s tím přeinstalováním. Doufám, že to klapne, jinak by mě trefil šlak (50.level).
@smilestrawberry Fakt? Dodává mi to na zítřek velkou naději! ![]()
@Wiolla já jsem takhle mela abstak skoro 14 dni
pak jsem se někde docetla připojit se jinde a dobrý ![]()
@Wiolla A co resetovat připojení k síti? Zapnout a vypnout režim letadlo, vyčistim RAMku.. Zkoušeno?
@simonka07 Tak dneska rano to zacalo fungovat, stale na stejne wifi, z niceho nic. Nechapu, ale neresim.
Dekuji vsem za rady, zkusim je priste…
Dneska to chtělo opět aktualizovat a pak to přestalo jít a nejde ![]()
Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit…?
Na telefonu jsem si smazala Hay Day a nějak mi přestal makat obchod Play, takže jí nemůžu znova nainstaovat dokud mi to někdo nezprovozní..
Dcera jí má na tabletu, ale je ve 30 kole, tak abych jí to nesmazala, chtěla bych vědět, jestli se můžu v její hře přihlásit přes facebook na sebe a pak jí to zas vrátit že přihlásím jí?? Máte někdo s tím zkušenost??
Nebo jak jinak se to má udělat?
Nerada bych jí to smazala, ale sama jsem byla už v kole 59, tak už mám absťák ![]()
Díky předem za radu.
Ahoj, je přidávání přátel omezeno levelem? Nějak nevím, jak na to.
@lucieanna přes facebook
pokud hraješ přes gamecenter, tak maximum je 500
Mám teprve 24 level a nevím, jak si přidat přátelé. Zatím nemám žádné. Tak jsem si myslela, jestli k tomu nepotrebuji vyšší level. Hraju na tabletu stažena hra je přes obchod play.