Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, po dlouhé pauze jsem zase začala hrát hru Hay day a koukám, že nejsem jediná, co to tak žere
Nebavilo mě, že to hraju sama a teď myslím, že se od toho neutrhnu. Nechcete si mě přidat? Sice se v tom učím orientovat, ale snad to brzo pochopím. Jsem v 28 levelu. A moje přezdívka na Game center je Renik89 ![]()
Ještě k těm zvířatkům, jak tu někso píše, že jsou v podstatě zbytečná - no já jsem již na vyšším levlu a příjde mi, že to není úplně tak. Pokud jich máte více a nakrmíte je, oni si za chvíli lehnou zpět k boudě či stáji, když na kliknete, tak dostáváte za ně hvězdičky a pak taky dárek např. pilu, dynamit, pásku atd.
Takže fakt zas tak zbytečné mi to nepříjde.
Jinak upgrade včera taky blbnul, nakoupili jsme květiny a úl a čekáme dnes, až zprovozníme strom na med. ![]()
A možná ještě jedna rada, která vám pomůže - často se stane, že v truhle najdete u přátel diamanty, bohužel při klikání (sázení atd.)o ně rychle příjdete, ani nevíte jak - v první fázi hry, když máte málo bedýnek ( nemáte tolik přátel na FB atd.), tak bych tyhle diamanty investovala do nákupu těch bedýnek. Později pak na rozšíření slotu na výrobu jednotlivých produktů, v tom vyšším levelu je to třeba 6 diamantů, ale rozhodně nedostatkové zboží jako cukr nebo máslo/krém, tam se to jistě vyplatí. Urychlí se vám tím pádem hvězdičky na stroji a rychleji si zkrátíte dobu přípravy, navíc budete stíhat tyto produkty i pro další stroje nebo do townu či loď.
Petra
Dobrý deň. Prosím Vás, nechtiac som odinštalovala hru Hay Day na mojom mobile a keď som ju nainštalovala zasa, tak znova musím hrať hru od začiatku. Nedá sa pokračovať ďalej v mojej rozohratej hre? Ďakujem
@petra.gumanova Propoj hru nejlépe s Google+, pokud hraješ na Androidu, pokud na iOS, tak s GameCenter… a popřípadě s Facebookem.
Ja som to prepojila, ale napriek tomu som stale v leveli 1. Asi tomu uz nic nepomoze, stratili sa data.
@petra.gumanova K čemu jste to připojila? Co vám to napsalo?
Ahoj,
mám dotaz! Jde tato hra hrát i na dalším tabletu. Rozbil se mi tablet a když koupím nový, můžu pokračovat, nebo musím hrát od začátku???A jestli to jde, co musím udělat na novém tabletu abych pokračovala? Už se mi to jednou stalo a hrála jsem od začátku!
Děkuji Petra
Ahoj, včera jsem se chtěla přidat do fb skupiny. Jestli si mě přidáte budu ráda. Za chvilku budu chodit na přednášky a krásně se tam tráví čas s touto hrou ![]()
Ahoj. Hru jsem začala hrát nedávno, můj FB je Peťula Ševčíková, tak pokud chcete, tak si mě můžete přidat
https://www.facebook.com/pitryska
@babababa propojit hru opět s Google+ / GameCenter (iOS), popřípadě s Facebookem. Viz můj příspěvek výše.
@Pitryska @rencakk Přijala jsem vás.. kdyžtak se podívejte do zpráv, přišla vám ode mě určitě jedna, jak je dáno v informacích o skupině!
Ahojky. Prosím o pomoc. Jak mám můj tablet propojit který ma android s tím fcb, nebo s něčím jak tady píšete. Už jsem ve 30 kole a mám už ten domeček u cesty. S tím taky nevím co dělat. Nevím jak si přidávat přátele nějak přes game center ale to nevím kde je. Děkuji
snad mi někdo poradí ![]()
@karibu 1. Když hraješ na OS Android, tak se ke Gamecenteru připojit nemůžeš!!! Je to jen pro uživatele iOS. — Přátele přidáš JEN přes Facebook - popřípadě se přidáš do sousedství — DOMEČEK U CESTY.. nalistuj si nějakou z předchozích stránek, je tam dlouhý návod.
2. Jak propojit hru s Facebookem/Google+?? Jdi do nastavení hry (ozubené kolečko) a tam máš logo facebooku a Google+
Můžete mi někdo poradit, kde sehnat bavlnu? Docela jsem se na tom zasekla a nemůžu ji za boha sehnat
Kujůůů