Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simonka07
Nevíš kolik bylo těch diamantů za 15000 bodů?
Stálo to aspoň za to?
Dobry den, prosim pekne o pomoc. Uz si s přítelem nevime rady, každý hrajeme hay day ale neumime zprovoznit chat v tom domečku. Poradi nam nekdo jak si tam muzeme psat? Děkuji
@čudlíček na předchozí stránce je dlouhý návod ke skupinám v hay day
Ahoj, Vykupuji všechny šrouby, prkna, desky(Nail, Screw, Wood panel, Bolt, Plank, Duct Tape) Můj fb dominikbrejcha(s obrázkem paranormal blacktiviti) Předem díky
![]()
Ahoj. Mohl by mi někdo prosím poradit jak seženu semínka dýně, fialové rostlinky, bavlny, feferonky apod. Na záhonku mám jen ty základní jako mrkev, pšenici, kukuřici.. ale tohle mi zasázet prostě nejde. Jsem ve 23levlu. Děkuji za radu
@karibu koupit.. nebo když je chceš zasít, tak máš výběr těch základních a vlevo dole je šipka… tak na ni klikni
Ahojky. Poradí mi někdo, kde si vyrobím kamínky na cihly? A do schránky jsem dostala od pošťáka dopis. Ale když to otevřou tak to vše stojí moc diamantů. Nevim jestli se s tím nedá dělat něco jiného. Děkuji za info ![]()
@karibu kamínky získáš v dolu - dynamitem, krumpáčem atd., napřed si ho musíš postavit,, a dopisy získáváš od ostatních, když jim oživíš keř nebo strom, nebo pomůžeš s dodávkou na lodi…
Dravím všechny hráče této báječné hry která mně naprosto pohltila
přidejte si mně! Zuzulkov - a poraďte k čemu je dobrej ten pes? :-/