Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidi dnes jsem na facebooku zalozil skupinu na tomto odkaze https://m.facebook.com/…931223583061
Připojte se já vás přidám
Ahojte, poradí někdo prosím, jak je to v Hay Day s uživatelskýma účtama? Synovi jsem hru stáhla nedávno, chytla ho hned, takže buduje, chová a pěstuje jak o život. Ale mně se to zalíbilo taky, tak bych si založila nějakou svou farmu a občas na to mrkla, až bude spát. Ale nikde jsem nenašla možnost výměny uživatele nebo profilu, jak to bývá u jiných profi her… To na jednom přístroji nejde? Máte to někdo tak, že máte dvě různé farmy v rámci jednoho tabletu - jedné apky? Jak?
Holky, je tu někdo, kdo aktuálně hraje? hraju asi 14 dní, jsem v 15 levelu a vůbec nechápu princip a tak… jak se přidávají přátele a tak.. je tu někdo, kdo by poradil? ![]()
@Granda Můžeš se přidat do skupiny na Facebooku.. když nebudeš něco vědět, tak ti určitě.. ať už já, nebo někdo jiný online, poradí https://www.facebook.com/…38847787067/
Pokud hraješ na iphonu, ipadu, popřípadě ipodu, tak si můžeš přidávat přátele přes Game Center (se svým APPLE ID) nebo Facebook (musíš si je přidat mezi přátele a potom je najdeš ve hře). Pokud hraješ na zařízení s Android OS, tak si přátele přidáš jen přes Facebook.
Popřípadě ve hře lze „sledovat“ pět farem. Od levelu 29 se pak můžeš přidat do sousedství nebo své založit.
Ahoj chci se zeptat dneska rano když jsem šla na hay day tak my psal server offline
a po chvili to šlo ale začala jsem hay day od znova je tu nějaká šance se přihlasit zpátky na mojí hru proím pomozte
![]()
@cucaaak ahoj. měla jsi propojenou hru s Facebookem/Google+ nebo pokud hraješ na Apple zařízeních, s GameCenter? Potom stačí hru propojit znovu.
Ahoj pridam na fb kohokoliv
do pratel ale pouze kdyz hraje hayday…proda prosim neko takovi ty veci jako ty palicky a tak?? Dekuju a prosim ozvete se rychle
Ahoj jeste jednou, jde game center na samsung galaxy tab 3?? Dekuji a kdyztak prosim o odkaz na stahnuti
![]()
@majankaz game center umožňuje hrát a sdílet hry s přáteli - je pro zařízení Applu a v Hay Day slouží jako záloha dat uživatelů.. pro Android je tu z toho důvodu Google+, přátele si přidáš jen přes Facebook
@majankaz Dneska jsem tě přidala do skupiny Hospodářů na Facebooku, že?
Sissi Drössler