Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
24.6.14 11:41

Muzu se zeptat kde ziskam tu levanduli a jestli se da i pestovat jse 12 level dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.6.14 12:58

Když dáš kurzor na pole tak se to objeví nabídka plodin, je tam takové kolečko, na to ťukneš a objeví se ti další strana nabídky, je tam levandule, dýně, čili, rajčata a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.6.14 13:07

@gabca75 když chcete zasadit levanduli, v nabídce „co zasadit“ je vlevo dole šipka, kterou přepnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.14 14:01

Dekuji jdu na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.14 08:10

Muzu se prosim zeptat kde vzit vodu pro jablone diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
27.6.14 08:57

Musíš někoho požádat, aby ti je zachránil. Označíš strom a pak zmáčkneš ten amplion a dáš sdílet. Až ti ho někdo zachrání tak se ti tam objeví taková obálka na tu ťukneš a odešleš tím děkovný dopis. Stejně tak můžeš zachránit strom někomu jinému ty. Je označen vykřičníkem. Stačí jen na něj ťuknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukinekk
27.6.14 18:10

Dobrý den,

můžu si z farmy odebrat nějaké sousedy?…jak?

• Citovat
  • Upravit
536
27.6.14 18:25
@kukinekk píše:
Dobrý den,můžu si z farmy odebrat nějaké sousedy?…jak?

Záleží, na jaké záložce ty sousedy máte.
Jestli na záložce „Friends“, musíte si je jedině odebrat ze seznamu přátel na Facebooku resp. Game Center (záleží, na jaké platformě hrajete a kde ty přátele máte).
Pokud se jedná o záložku „Followers“, stačí nad danou farmou podržet delší dobu prst, až se zobrazí malé tlačítko (X). Po kliknutí na ně odstraníte daného „followera“ vaší farmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukinekk
27.6.14 18:43

Děkuji za info :-) Přes FB ne a v game centru mám pouze 3 přátele, ale přímo ve hře jak mám FRIENDS, tak mám kromě Grega ještě dalších 7 lidí, které jsem si tam přidala přes lištu, co je přímo ve hře u toho dotyčného… chtěla jsem je vyměnit, ale nemůžu dojít na to jak :-/

• Citovat
  • Upravit
536
27.6.14 19:10
@kukinekk píše:
Děkuji za info :-) Přes FB ne a v game centru mám pouze 3 přátele, ale přímo ve hře jak mám FRIENDS, tak mám kromě Grega ještě dalších 7 lidí, které jsem si tam přidala přes lištu, co je přímo ve hře u toho dotyčného… chtěla jsem je vyměnit, ale nemůžu dojít na to jak :-/

A jakou barvu má okraj jejich ikony s obrázkem farmy?
Jestli modrou, tak to jsou zase farmy, které followujete (následujete) vy. Můžete jich mít ale jen 5.
Modrou farmu lze odebrat tak, že si ji otevřete a nahoře u ikony farmy kliknete na tlačítko s obrázkem záložky do knihy. Mělo by se napsat něco ve smyslu „Farm unfollowed“ a modrá farma zmizí z vašeho seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukinekk
27.6.14 19:38

Super, pomohlo, děkuji

• Citovat
  • Upravit
3
28.6.14 19:22

Ahoj hraju hay day a ne a ne se od toho odtrhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.14 19:25
@gabca75 píše:
Muzu se zeptat kde ziskam tu levanduli a jestli se da i pestovat jse 12 level dekuji :(

Pěstuje se ale až od pozdějším levelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
28.6.14 19:33
@marcela p
@marcela p píše:
Pěstuje se ale až od pozdějším levelu.

od 13. kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.14 20:55
@Antonie Bolavá píše:
Jsem chtěla mít taky nějaké české přátele. Jinak to hrajou samí američani a japonci, nebo co :mrgreen:

Taky chci čechy jak to mám udělat abych se k tobě dostala??, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky