Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
23.6.14 10:30
@marhih píše:
Tak me se nacetla…ted ale co mam delat? Jsem v 1.lvl…:-((((

Zkuste se ve hře přihlásit k Facebooku.
Mělo by se zobrazit, že byla nalezena vaše původní farma a že pro její obnovení musíte napsat CONFIRM (velkými písmeny).
Po napsání „Confirm“ by se měla farma obnovit.
Jestli se nic takového neobjeví, tak je to špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 10:37

Je tam yes load game a nebo no keep curent neco…nevim co dat? Hned to naskocilo jak jsem zmackla fb tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 10:38
@marhih píše:
Je tam yes load game a nebo no keep curent neco…nevim co dat? Hned to naskocilo jak jsem zmackla fb tam

Zvolte „Yes, load game“. Tím se obnoví původní farma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 10:40

Jo ale nejde me to odfajfkovat…odhackovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 10:43

Jooo musela jsem furt velky pismena!!!jsem tam!!! Jde to!!! Moooc vam tady dekujuuuuuuu…mooooooocccc…vsem krasny den a Hay Day:-) aspon mame zabavu, nez cucet na tv serialy:-D diky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.6.14 11:01

@tyllanthor Teda Vy tu máte nebetyčné zásluhy! :mrgreen: Hot-linka online. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 11:11

@Wiolla Takových je nás tu víc, kdo poradí. A dnes nejsem výjimečně v práci, tak jsem mohl poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.6.14 12:16

Ahoj, nevite nekdo nahodou jak ziskat farmu zpatky? Mela jsem hay day na tabletu a chtela jsem si prez fb spojit farmu i na telefonu kam jsem si hd nainstalovala, ale blbe jsem klikla a pri nabidce zda chci pokracovat ve farme lvl 39 kterou sem mela na tabletu nebo zda chci nechat farmu od lvl 1 jsem samozrejme blbe klikla a moje farma mi tim padem zmizela. Kdyz sem to chtela na tabletu vratit (tam sem porad mela lvl 39) tak se mi to tam taky preplo na tu farmu lvl 1. Nevite co stim??? Nikde nejsou zadne prihlasovaci udaje, nic tudyz moje farme je nekde a ja se tam nemuzu dostat.Dost me to stve. Snad je to tak nejak srozumitlne, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 12:32

Ahoj…dle me musis odinstalovat, a znova nainstalovat, a kliknout pak tamto dobre…aspon takto to mela znama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 12:44

@wafle Můžete vyzkoušet odinstalování a nainstalování Hay Day.
Nebo předtím ještě zkusit odhlášení z Facebooku ve hře a opětovné přihlášení.
Ale obávám se, že na serverech Hay Day je už jen ta farma s levelem 1 a že už s tím nic nejde udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.6.14 12:46

@tyllanthor kdyžtak ještě napsat email.. s přesným levelem, názvem farmy a sousedství - někomu z jedné skupiny na FB už tak farmu vrátili i přes tento chybný krok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 12:50

Přesně jak píše Simonka07.
Odeslání e-mailu se provádí ve hře. Kliknout na tlačítko s ozubeným kolem, Help and Support, Report an Issue, Lost Farm.
E-mail je ale samozřejmě potřeba napsat anglicky. Někdo myslím pochodil i s němčinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.6.14 14:53

@tyllanthor Tak emaily se můžou psát v podporovaných jazycích - AJ, NJ, FJ, španělštině, italštině, nizozemštině, korejštině nebo finštině. :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.6.14 15:47

Už to asi vyřešili. V poledne jsem se odvážila zkusit pustit svoji hru, která v pohodě neběhla a přišel pošťák s balíčkem s omluvou za způsobené potíže (+ 5 diamanty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.6.14 16:00

@Wiolla Kdekomu to šlo i na Androidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie