Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
28.5.14 19:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
28.5.14 19:17

Ahoj :mavam:
Když to tu tak chválíte, tak mi to nedalo a stáhla jsem si to do tabletu :D A popravdě to hraju už od rána a nemůžu se od toho odtrhnout :lol: To vám tedy pěkně děkuju :twisted:
Jen mi teda nejdou přidat přátelé (přihlašovat přes FB se nechci) :nevim:
Pokud někdo chcete, tak si mě můžete přidat, budu ráda :) přezdívka Saintpaulia
@tyllanthor děkuji za odkaz, dost mi pomohl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.5.14 22:03
@Saintpaulia píše:
Ahoj :mavam:
Když to tu tak chválíte, tak mi to nedalo a stáhla jsem si to do tabletu :D A popravdě to hraju už od rána a nemůžu se od toho odtrhnout :lol: To vám tedy pěkně děkuju :twisted:
Jen mi teda nejdou přidat přátelé (přihlašovat přes FB se nechci) :nevim:
Pokud někdo chcete, tak si mě můžete přidat, budu ráda :) přezdívka Saintpaulia

Jestli hrajete na Androidu, tak přátele můžete přidávat jedině přes Facebook.
Jinak můžete „followovat“ maximálně 5 jiných farem, které si můžete vyhledat v novinách.
A od levelu 29 si můžete opravit domek u cesty a připojit se k nějaké skupině hráčů Hay Day a tím získat až 30 přátel do hry. Nebo si můžete založit vlastní skupinu a počkat, až se k vám někdo přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
28.5.14 22:04

@tyllanthor děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.5.14 21:01

@Wiolla: Juu, to by bylo super.. mě to prostě nejde. Přes mobil jsem to propojila s fb, ale u tabletu mi to vyhazuje něco v tom smyslu, že už mám registrované jiné zařízení.. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.5.14 21:33

Ahoj. Tak jsem tomu vcera propadla i ja. A zrovna s temi prateli jsem si nevedela rady (jedu pres Android), tak to jste me nepotesili, doufala jsem, ze najdu nejake spoluhrace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.5.14 22:16
@pimpolka píše:
@Wiolla: Juu, to by bylo super.. mě to prostě nejde. Přes mobil jsem to propojila s fb, ale u tabletu mi to vyhazuje něco v tom smyslu, že už mám registrované jiné zařízení.. :roll: :nevim:

Chtělo by to přesněji popsat. Nejlépe opsat tu hlášku nebo sem dát screenshot. A hlásí to Hay Day nebo Facebook?
Totiž když jsem si do iPadu instaloval aplikaci Facebook, tak to po mně myslím chtělo právě registraci iPadu jako dalšího zařízení, ze kterého budu přistupovat na Facebook. Potvrdit se to myslím muselo někde na webových stránkách Facebooku, možná v nastavení účtu.
A je divné, že by nešlo zaregistrovat více než jedno zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
29.5.14 23:34

@Venetta Sousedství, další možnost Facebook - buď si u přátel ze hry nastavíš, abys s nimi nic nesdílela, nebo nic nebrání tomu založit si účet jen pro hru. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.5.14 10:09

@simonka07 facebook mam, prihlasila jsem se pres nej a automaticky mi to tedy pridalo jednoho pritele, ale vcera to zacala hrat sestra a tu jsem tam nemohla vubec najit. Ve finale jsme prisly na to, ze ji nejde se prihlasit pres fb, nevis proc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
30.5.14 11:32

@Venetta Má stáhnutou aplikaci FB v zařízení? A kde je problém? V Hay Day nebo Facebooku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.5.14 11:53

@simonka07 nevim, jestli ma aplikaci, ja ji nemam a slo mi to v poradku. Rikala, ze kdyz da v Hay Day nastaveni a.chce se pripojit pres fb, tak ji to nacita a pak se ji to vrati do puvodniho stavu. Takze nejspis problem v Hay Day…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
30.5.14 11:57

@Venetta V nastavení na stránce Facebook a aplikace Hay Day smazat (měla by tam již být), hru zapnout znovu a zkusit se přihlásit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.5.14 12:26

@simonka07 diky, vyridim ;) Snad to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.5.14 14:41

Auoj mam takovy lroblem? Hraji bru hay day a mam otevreny ruzovy domecek. Na chat a pridavani pratel. Jenze zadam jmeno a kliknu na pridat ale nejde to. Proc? Taky jsem cetla ze musim mit stahnuty game center jenze na google play je jich je strasna kvanta…prosim o pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
30.5.14 15:52

@Mysis

1. V domečku se přidáváte pouze do sousedství, žádného přítele si nepřidáte. Takže musíte zadat jen název sousedství, do kterého se chcete přidat, nebo si založit své.

2. GameCenter slouží jako záloha dat a na přidávání přátel pouze pro uživatele zařízení s operačním systémem iOS. Pro zálohu dat na Androidu je tady Google+.

3. Přátele si můžete přidávat přes Facebook. https://www.facebook.com/…38847787067/ Tady čs skupina HD hráčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí