Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
24.5.14 15:48

Seznam tipů do Hay Day

Jste nový hřáč(ka) Hay Day, nebo něčemu ve hře nerozumíte?
Na této adrese naleznete poměrně obsáhlý seznam tipů k Hay Day ve formě otázek a odpovědí:

https://docs.google.com/…752JkkVY/pub

Užitečné spíše pro nováčky. Ostřílení veteráni budou vše uvedené již dávno znát.
Na seznamu naleznete také první sadu tipů k nové lokalitě ve hře - Městečku.
Nechci moc slibovat, ale pokusím se tento seznam průběžně aktualizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.5.14 19:22

@tyllanthor Pekne. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.5.14 19:52

@tyllanthor že se ti chce :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.14 18:35

Ahoj. Mužů se k někomu přidat do skupiny v domečku naproti obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.5.14 18:40
@Tereza1311 píše:
Ahoj. Mužů se k někomu přidat do skupiny v domečku naproti obchodu?

Spíše se zeptejte ve Facebookové skupině Hay Day hospodářů.
Tam bylo pár skupin, které přijímaly nové hráče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.14 19:54

Ahojte, naprosto jsem propadla hře hay day.. Mám ji v mobilu a chtěla bych vědět, jestli je možné hrát na více zařízení, ale ne mít dvě různé farmy. Prostě bych ráda hrála na mobilu a tabletu - podle toho, co by bylo zrovna po ruce. :D Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.5.14 20:58
@pimpolka píše:
Ahojte, naprosto jsem propadla hře hay day.. Mám ji v mobilu a chtěla bych vědět, jestli je možné hrát na více zařízení, ale ne mít dvě různé farmy. Prostě bych ráda hrála na mobilu a tabletu - podle toho, co by bylo zrovna po ruce. :D Díky moc za radu.

Mělo by to jít - ale nemám to osobně vyzkoušené, proto ten podmiňovací způsob.
Záleží, na jaké platformě chcete hrát.
Pokud nyní hrajete na iPhonu a chcete hrát na iPadu (čili systém iOS od Applu), stačí, když se na druhém zařízení přihlásíte do Game Center pod stejným Apple ID. Po nainstalování hry a spuštění se vás hra zeptá, jestli chcete hrát stále od začátku nebo načíst původní farmu. Zadáním CONFIRM načtete svoji farmu z mobilu.
Pokud hrajete na Androidu, provedete stejný postup. Akorát se na mobilu musíte přihlásit ve hře do Google+ (případně do Facebooku) a na tabletu se opět přihlásíte do Google+ nebo Facebooku.
A pokud chcete hrát napříč platformami iOS a Android, musíte se ve hře přihlásit ke svému Facebookovému účtu.
Tak snad jsem to vysvětlil alespoň trochu srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.14 22:16
@tyllanthor píše:
Mělo by to jít - ale nemám to osobně vyzkoušené, proto ten podmiňovací způsob.
Záleží, na jaké platformě chcete hrát.
Pokud nyní hrajete na iPhonu a chcete hrát na iPadu (čili systém iOS od Applu), stačí, když se na druhém zařízení přihlásíte do Game Center pod stejným Apple ID. Po nainstalování hry a spuštění se vás hra zeptá, jestli chcete hrát stále od začátku nebo načíst původní farmu. Zadáním CONFIRM načtete svoji farmu z mobilu.
Pokud hrajete na Androidu, provedete stejný postup. Akorát se na mobilu musíte přihlásit ve hře do Google+ (případně do Facebooku) a na tabletu se opět přihlásíte do Google+ nebo Facebooku.
A pokud chcete hrát napříč platformami iOS a Android, musíte se ve hře přihlásit ke svému Facebookovému účtu.
Tak snad jsem to vysvětlil alespoň trochu srozumitelně.

Bohužel chci hrát napříč platformami a to se mi nedaří a nedaří.. :roll: Asi budu muset být odkázána pouze na mobil. Ale moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.5.14 22:25

@pimpolka A to jste připojená přes Facebook? Nebo ne? To se nedaří propojit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.5.14 22:36
@pimpolka píše:
Bohužel chci hrát napříč platformami a to se mi nedaří a nedaří.. :roll: Asi budu muset být odkázána pouze na mobil. Ale moc děkuji za radu.

Tak pro to budete potřebovat Facebookový účet.
Na mobilu si spustíte Hay Day a v něm se přihlásíte do Facebooku.
Pak si na tabletu nainstalujete a spustíte Hay Day. Po absolvování úvodního tutoriálu se rovněž přihlásíte do Facebooku, a to ke stejnému účtu.
Jak jsem popsal výše, hra by po vás měla chtít vybrat, jestli chcete načíst původní farmu nebo ne.
Jestli s tím máte problémy, tak popište přesněji, co a v jakém okamžiku vám nejde.
Pokud se na Androidu nejde přihlásit v Hay Day k Facebooku, zkuste nainstalovat aplikaci Facebook for Android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.5.14 08:44

Nejak to jit musi. Protoze muj chlap hraje na iPadu i na tabletu Asus (android). Je to jedna farma. FB ucet ma a myslim, ze je i prihlaseny. Ale puvodne myslim nebyl a taky to slo. Zacinal na Asusu, prihlasen byl asi jen pres Google+. Pak si to stahl i do iPadu (puvodne pry jen zarizeni na praci, tak to tam nechtel :mrgreen: ). Jak to tam pak udelal netusim, zeptam se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
27.5.14 11:29

@Wiolla Mohl to udělat jedině s propojením k Facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.5.14 18:00

Nazdárek…chtěla bych se zeptat, moc přátel z facebooku tuto hru nehraje tak mi vázne prodávání atd. Je tu někdo kdo aktivně hraje a musíme se proto stát přáteli na facebooku nebo to jde i jinak? Díkys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
28.5.14 18:07

@Diana.Kyss domeček u cesty– tedy prostřednictvím sousedství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.5.14 18:19

@simonka07 A to je až od jakého levlu? :D Nebo jsem jen slepá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí