Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pedro02 můžete tu hodit jak vypadá obrazovka, když to zadáváte…: těžko vám s tím pomůžu.. nebo už se teda zadařilo?
Holky hrajete tuto hru i na pocitaci?? Nemate nejakou stranku kde bych si ji mohla di notase taky stahnout? V mem okoli to vsichni hraji v tabletu a me to do notase nejde stahnout
@Aninkaaa Stáhněte si Bluestacks třeba, je to emulátor Androidu.
Vůbec to město nechápu. Hlavně nevím kde se berou všechny ty věci na upgrade tech domů (cihly, vrtačky atd.) a další věc, který nerozumím jsou ty nové rudy v dole na farmě (uhlí a ocel) myslel jsem že to bude potřeba k tomu vlaku ale tam nic takového není. Nepřišel už někdo z vás na to? ![]()
Ja zase nechapu, ty lidi, to jsou jen zakaznici? Oni po me chtej veci, pak se hodinu presypavaji hodiny a pak za to od nej dostanu treba lepenku? Asi jsem to jeste nepobrala… ![]()
@Sunnyess píše:
Ja zase nechapu, ty lidi, to jsou jen zakaznici? Oni po me chtej veci, pak se hodinu presypavaji hodiny a pak za to od nej dostanu treba lepenku? Asi jsem to jeste nepobrala…
Přesně jak píšete. Dáte jim, co chtějí, a oni vám na oplátku dají nějaké zlaťáky, hvězdičky, srdíčka a navrch nějaký náhodný předmět. Nic víc v tom asi není. Jen na vyšším levelu si budete moci vozit ty postavičky od svých přátel ve skupině (až si opravíte osobní vlak).
Doufám, že ty nové materiály na upgrade z nich občas vypadnou.
Děkuji za odpověď a ještě bych měl s dovolením jeden dotaz spíš technického směru. Těsně po aktualizaci hry mi naskočila i aktualizace androidu. Po nainstalování nového OS mám problém ve hře napsat zprávu přátelům přes Neighborhoods. Prostě mi nevyskočí klávesnice a když se náhodou ukáže tak zase rychle zmizí. Se starou verzí androidu to normálně fungovalo. Může mi prosím někdo poradit co s tím jestli to teda není nějakou kompatabilitou a pomoc není. Mockrát děkuji
Ahoj. Potřebuji poradit. Hrajeme se synem a jsme už v 31 kole.
Nevím proč, ale nemůžeme pěstovat rajčata, dýně, feferonky. Nevíte prosim proč?
@Tereza1311 píše:
Ahoj. Potřebuji poradit. Hrajeme se synem a jsme už v 31 kole.
Nevím proč, ale nemůžeme pěstovat rajčata, dýně, feferonky. Nevíte prosim proč?
Rajčata, dýně a feferonky se nacházejí na „druhé straně“ plodin pro osetí políčka.
Klikněte na políčko. Zobrazí se seznam plodin, které můžete na políčku osít. V dolní části seznamu je malé kulaté tlačítko se „zahnutými“ šipkami. Klikněte na ně a zobrazí se „druhá strana“ seznamu obilnin.
Pokud stále nemůžete rajčata, dýně a feferonky osít, znamená to, že je nemáte v silu. Pro osetí jednoho políčka se vezme jedno rajče/dýně/feferonka z vašich zásob. Chybějící plodiny si musíte koupit v novinách nebo od přátel a do budoucna si v silu držet „železnou zásobu“ od každé plodiny.
@dany78 píše:
Děkuji za odpověď a ještě bych měl s dovolením jeden dotaz spíš technického směru. Těsně po aktualizaci hry mi naskočila i aktualizace androidu. Po nainstalování nového OS mám problém ve hře napsat zprávu přátelům přes Neighborhoods. Prostě mi nevyskočí klávesnice a když se náhodou ukáže tak zase rychle zmizí. Se starou verzí androidu to normálně fungovalo. Může mi prosím někdo poradit co s tím jestli to teda není nějakou kompatabilitou a pomoc není. Mockrát děkuji
Na internetu jsem našel jen doporučení zkusit restartovat zařízení. A prý se s tím setkali i majitelé iPhonů, takže to asi není jen problém Androidu.
Souvislost s aktualizací OS tu může být. Zkuste se podívat do nastavení systému, jestli tam nejsou nějaké volby pro nastavení klávesnice, a zkusit je přenastavit, jestli to problém nevyřeší.