Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
23.4.14 09:20
@kkvetinka píše:
Zkus malé „k“ - kkvetinka

@kkvetinka ahoj kkvetinka, zkousela jsem pridat v tech pratelich v tom domecku, ale porad mi to pise velkym pismem i kdyz mam nastaveno male a nenajde mi te to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 09:49
@tyllanthor píše:
Je potřeba nahlásit přezdívku v Game Center. Spusťte si Game Center a na záložce „Já“ by měla být vidět.
Pokud ji ještě nemáte, tak si spusťte Nastavení a v sekci Game Center si nastavte „Profil v Game Center“. Během toho si zvolíte vlastní přezdívku.

Dobrý den, asi hloupá otázka, ale kde najdu tem Game center?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 10:00

@pucinka1 Jestli hrajete na mobilu s os Android, tak ho nenajdete. Místo něj slouží jako záloha Google+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 10:04

Na tu kolonku Google+ jsem klikla, asi me to prihlasilo a dal nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 10:19

@pucinka1 Slouží to jen k uchování dat. Na Androidu si přidáváte nyní přátele jen přes Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 10:26

A když se dostanu na Fb tak mi vyjedou jen my pratele, jak si pridam i ty, ktery neznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 10:33
@pucinka1 píše:
A když se dostanu na Fb tak mi vyjedou jen my pratele, jak si pridam i ty, ktery neznam?

To je skupina českých hráčů, ke které se můžete přidat. Pak stačí najet na jméno některého ze členů a odeslat mu žádost o přátelství. Po přijmutí žádosti a znovunačtení Hay Day jej budete mít i ve hře. https://www.facebook.com/…38847787067/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 10:37

Tak jsem na FB žádost o přijetí odeslala, tak uvidíme :potlesk:
Ještě se chci zeptat, hned na začátku jsem si ve hře naházela pár lidí do přátel, ale teď když chci přidat další, tak mě to nepustí a ty co tam mám, tak smazat nejdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 10:47

@pucinka1 To jsou ti, které sledujete… jsou označeni modrým rámečkem. Smazat jdou tak, že půjdete k nim na farmu a kliknete u názvu farmy na záložku. Tedy stejným způsobem, kterým jste je do „followings“ přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 10:53

Jéé fakt to jde, zkoušela jsem to už předtím a nešlo to a teď jsou smazaný, děěěěěkujiiiii :hug:. Můžu si přidat Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 11:04

@pucinka1 Jistě. Přátel na Facebooku můžete mít hodně, followings jen 5. K vašemu přípěvku ve skupině jsem přidala odkaz na dokument, kde najdete další, kteří žádosti přijímají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.4.14 18:58

Dobrý den Simčo a všem pomocníkům a rádcům, vím, že to tu už padlo, ale nemůžu ten přesný postup najít…takže :hug: mám prosbičku. Mám KONEČNĚ nový mobil a ráda bych hrála hru na něm v Androidu..zatím hraji na PC přes Bluestack…co přesně mám udělat, až zapnu mobil a stáhnu hru z Obchodu google play? Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 19:17

@Zoran Ahoj. To záleží, jestli si chceš založit novou farmu, a hrát tedy dvě současně, nebo pokračovat s jednou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.4.14 19:20

Chci pokračovat :) a jsem propojená s FB a taky na Google

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.4.14 20:10

Tak už jsem to zvládla :) díky za vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí