Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kkvetinka píše:
Zkus malé „k“ - kkvetinka
@kkvetinka ahoj kkvetinka, zkousela jsem pridat v tech pratelich v tom domecku, ale porad mi to pise velkym pismem i kdyz mam nastaveno male a nenajde mi te to ![]()
@tyllanthor píše:
Je potřeba nahlásit přezdívku v Game Center. Spusťte si Game Center a na záložce „Já“ by měla být vidět.
Pokud ji ještě nemáte, tak si spusťte Nastavení a v sekci Game Center si nastavte „Profil v Game Center“. Během toho si zvolíte vlastní přezdívku.
Dobrý den, asi hloupá otázka, ale kde najdu tem Game center?
@pucinka1 Jestli hrajete na mobilu s os Android, tak ho nenajdete. Místo něj slouží jako záloha Google+
Na tu kolonku Google+ jsem klikla, asi me to prihlasilo a dal nic.
@pucinka1 Slouží to jen k uchování dat. Na Androidu si přidáváte nyní přátele jen přes Facebook.
A když se dostanu na Fb tak mi vyjedou jen my pratele, jak si pridam i ty, ktery neznam?
@pucinka1 píše:
A když se dostanu na Fb tak mi vyjedou jen my pratele, jak si pridam i ty, ktery neznam?
To je skupina českých hráčů, ke které se můžete přidat. Pak stačí najet na jméno některého ze členů a odeslat mu žádost o přátelství. Po přijmutí žádosti a znovunačtení Hay Day jej budete mít i ve hře. https://www.facebook.com/…38847787067/
Tak jsem na FB žádost o přijetí odeslala, tak uvidíme ![]()
Ještě se chci zeptat, hned na začátku jsem si ve hře naházela pár lidí do přátel, ale teď když chci přidat další, tak mě to nepustí a ty co tam mám, tak smazat nejdou?
@pucinka1 To jsou ti, které sledujete… jsou označeni modrým rámečkem. Smazat jdou tak, že půjdete k nim na farmu a kliknete u názvu farmy na záložku. Tedy stejným způsobem, kterým jste je do „followings“ přidala.
Jéé fakt to jde, zkoušela jsem to už předtím a nešlo to a teď jsou smazaný, děěěěěkujiiiii
. Můžu si přidat Vás?
@pucinka1 Jistě. Přátel na Facebooku můžete mít hodně, followings jen 5. K vašemu přípěvku ve skupině jsem přidala odkaz na dokument, kde najdete další, kteří žádosti přijímají. ![]()
Dobrý den Simčo a všem pomocníkům a rádcům, vím, že to tu už padlo, ale nemůžu ten přesný postup najít…takže
mám prosbičku. Mám KONEČNĚ nový mobil a ráda bych hrála hru na něm v Androidu..zatím hraji na PC přes Bluestack…co přesně mám udělat, až zapnu mobil a stáhnu hru z Obchodu google play? Moc díky ![]()
@Zoran Ahoj. To záleží, jestli si chceš založit novou farmu, a hrát tedy dvě současně, nebo pokračovat s jednou. ![]()