Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kulicka132 píše:
Prosím začala jsem hrát Hayday a nechci si zřizovat Facebook mám google+ myslíte že to má cenu hrát i tak? Nevíte jestli přes google budou se moci přidávat přátelé. Dík za info.
Zatím se dají přidávat přátelé jen přes Facebook. Vývojáři prý zkoumají možnost přidávat přátele i přes Google+, tak snad tu nějaká naděje je, že v budoucnu by to mohlo fungovat.
V jakém jste levelu? V levelu 29 si můžete nechat opravit domek u cesty, a pak se přidat do nějaké skupiny hráčů. Tím můžete získat až 20 hráčů, se kterými si můžete dopisovat. Nebudou se ale počítat jako přátelé.
Dále můžete „následovat“ (angl. follow) až 5 cizích farem. Když máte farmu zobrazenou, klikněte na tlačítko nalevo od tlačítka se smajlíkem.
Jinak čím více přátel máte, tím více se vám zpřístupní beden v obchodě, takže pak můžete najednou prodávat větší počet zboží.
Jsem lv 23 na počítači hrají farmeramu, ale k počítači se dostanu jen malo a na tabletu to nejde. Proto mě zaujala tato hra, ale nevím jestli mám zřizovat Facebook mám k němu averzi. Pokud nebude víc bedýnek v obchodě tak to nebude žádný adrenalin.
Těžké rozhodnutí nebo nemáte nějaký tip na podobnou hru?
@kulicka132 píše:
Jsem lv 23 na počítači hrají farmeramu, ale k počítači se dostanu jen malo a na tabletu to nejde. Proto mě zaujala tato hra, ale nevím jestli mám zřizovat Facebook mám k němu averzi. Pokud nebude víc bedýnek v obchodě tak to nebude žádný adrenalin.
Těžké rozhodnutí nebo nemáte nějaký tip na podobnou hru?
Nic vám nebrání zřídit si Facebookový účet s fiktivním jménem a příjmením, který budete používat jen ke hraní her. Stejně jako já.
Navíc se můžete přidat k Facebookové skupině Hay Day hospodářů
Najdete v ní docela hodně českých hráčů, které si můžete přidat jako přátele, takže se vám přidají do hry.
@kulicka132 Já hru hraji na Androidu a nemám Facebookový účet. Dá se to hrát v pohodě a nic moc mě neomezovalo. Bedýnky mi nijak zvlášť nechyběly. Ale je pravda, že jednou hra nabídla neodolatelnou nabídku (snad 200 diamantů za 40 Kč), takže jsem je koupila a tím si počty bedýnek a počty „míst ve frontě“ u různých strojů přikoupila. Ale už nevím, ve kterém to bylo levelu. Na začátku určitě ne, snad až okolo 20? Momentálně jsem ve 33, domeček opravený, vlastní skupina založená a čekám, až se rodina (manžel, švagrová) dohrabou do 29., abychom se spojili.
Mmch @tyllanthor napadlo mě, že kdybych náhodou našla inzerát někoho od rodiny v novinách, tak tak se s ním také spojím, když je „follownu“, že? Kolik to hraje po světě lidí? Jaká je pravděpodobnost, že je ve svých novinách uvidím? ![]()
@angelsface píše:
Jak vydelavat vice penez? Jsem v 31 lvl a jako nemam ten juice mackac, kterej stoji 32000, pak zmrzlinovac, ten stoji 42000.. Plnim ty ukoly z ty tabulky, ale kdyz tam mam zakazky za 100-300, tak na to budu vydelavat dlouho… Lod mam taky, ale proste mi prijde, ze nez budu mit na vsechny ty veci, tak budu v 100 lvl
Buď chcete být v dalším a dalším levlu a plníte ukoly a připisují se body a nebo vyděláváte na stroje. Já to kombinovala. U syna na tabletu (kterej chtel, abych mu vydelala taky na juice maker a zmrzlinovac) jsem to delala tak, ze jsem mu kolikrat prodala ze stodoly uplne vsechno a k tomu pestovala ve velkem fazole, ty netrvaji dlouho, je po nich shanka a jsou za dobry peniz. ![]()
Díky všem za info pokud se facesnu tak se rada přidám a určitě budu potřebovat poradit jak si sousedy přidat. Předem dík.
Zažádala jsem o přidání do Vaší skupiny farmářů nevím jestli to takto stačí dík.
@kulicka132 Aby sis někoho přidala mezi sousedy, musí být každý jednotlivě mezi tvými přáteli na Facebooku.
@kulicka132 Tak když budeš ve skupině, většina členů přijímá žádosti o přátelství, tak jim je pošleš.
Ahoj chtela jsem se zeptat kde se mam zaregistrovat a co udelat, abych mohla hrat na mobilu i tabletu, popripade aby se mi hra ukladala na ten jejich server. Mela jsem uz lvl 29, ale zasekl se mi tablet a museli ho resetovat a vsechny data jsem ztratila ![]()
@Bervidka Hrála jsi na ios nebo androidu?
Aby se data ukládala, má být hra propojena buď přes Google+/Facebook v případě androidu nebo s Game Center/FB v případě ios. Takže po znovunainstalování hry stačí se znovu připojit k FB, nejlépe ale ke Google+/GameCenter. Pokud jsi to tak neudělala předtím, tak data jsou ztracena.
Na androidu a s FB jsem propojena byla, aspon doufam, ale mela jsem tam v ramecku normalne svoji FB profilofku… je pravda ze si znova hru zkousela stahnout dcera do mobilu a rikala ze zacinala od 1 lvl. Mame stejne prihlaseni na gogle play, tak jsem myslela ze to staci… ona to asi s FB propojit nezkousela. Tak snad to bude ok. BTW Game center vubec netusim kde je ![]()