Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
25.3.14 19:35

@Zoran Po nainstalování Androidu při instalaci Blue Stacks.. byl počítač restartován? Je to třeba. Pokud blbne grafika nebo je to pomalé, může to být způsobeno i tím. Jinak třeba počítač nestíhá..

Aby se diamanty zbytečně neztrácely, tak v nastavení o upozorněních, které dostáváš, zaklikni, že chceš kontrolu „dvojkliku“. Diamanty pak hned neztrácíš, pokud se nejedná o přivolání lodi nebo nákupu dekorací za diamanty…

Když hraješ na Android, tak lze přidávat přátele jen přes facebook, zmínila jsem níže skupinu na Facebooku… Jinak je třeba mít opravený domek u cesty, pak si můžeš najít nějakou českou skupinu a přidat se k ní, nebo založit svou a počkat na další české hráče. Získáš tak max 19 novych pratel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
25.3.14 20:17

@simonka07
No Ty jsi Zlatá :) moc děkuju. PC bylo restartováno, spíš nestíhá :mrgreen: a jsem teprve v levelu 19, takže zatím žádný domek 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
25.3.14 20:24

Tak ještě jedna otázka - přítel to mastí na mobilu, má Android :) a ptá se, když uschne jabloň, tak se tam objeví buď cedulka nebo kácet…tak co znamená cedulka - prý nějaký megafon? Prosím o odpověď…on je o level výš než já, takže se ho snažím dohnat :) moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 20:49

@Zoran když tam dáš tu cedulku, tak mu může další hráč pomoct, jabloň zalít, a tak bude ještě jednou ten daný strom sklízet - když to hned pokácíš, tak o tu jednu sklizeň samozřejmě přijdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.14 20:52

Já se zeptám taky, protože mi jedna věc není moc jasná. U rybiček jsem si opravila stroj na výrobu sítí a když ji natáhnu, tak trvá 20 hodin, než se mi chytí 3 ryby, když bych ale chytala prutem tak chytím jednu, ale za dvě hoďky další a za další 2 hodiny zase, takže mám 3 ryby za +- 6 hodin, tak k čemu mi je čekání 20 hodin? Nebo to je ještě k něčemu dobrý? ;-) Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 20:57

@Sunnyess tak já třeba pořád nehraju, nesnáším rybaření.. takže buď dám vyrobit síť a nahodím ji večer.. často klidně i přes den.. uvidíš, kolik ryb potom budeš mít :D umísti je na ty místa, kde trvá nejdéle, než můžeš znovu rybařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
25.3.14 21:14

:hug: :kytka: zatím moc díky a měj pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.14 21:16

@simonka07
Takže ta síť je jinak na prd. Když jsem tam nahodila tu drahou za 5 diamantů, tak jsem do ní chytila jen 2 ryby, jeden diamant a jednu malou výbušninu, takže fakt vejvar! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 21:22

@Zoran není zač.. díky a ty taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 21:23

@Sunnyess tak za pět diamantů je úplně na nic.. ale síť jako taková je užitečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.3.14 19:03

zálahy na tabletu

Ahoj všichni, potřebuji radu, jak se dá na androidu zálohovat hay day. Asi jsem si rozbila talet, zrejmě nepůjde opravit. Zatím ještě chodí, ale dá se někde zálohovat pro případ, že odejde a já si budu muset koupit nový? A jak potom nainstalovat level, který teď hraji. Nejsem na pc vůbec zdatná, tak bych potřebovala radu pro blbky. Díky za radu Lucik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.14 19:53

@fiona.2.3 musíš mít hru propojenou s google+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.3.14 06:46

Ahoj Simi, mám velikou prosbičku…jak jsem psala, hraju na PC…dnes mi uletěl balonek, neboť nemám šanci vidět celou obrazovku…nedá se to nějak oddálit nebo přiblížit na PC stejně jako v mobilu? Pěkně mě to po ránu naštvalo :mrgreen:
Děkuju za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
27.3.14 11:15

@Zoran ctrl + down :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.3.14 14:24

Budu asi jako kopyto, ale když dám CTRL+pgDn, tak to nic nedělá…když zkusím CTRL+šipky, tak to je stejné, jako pohyb myší…prosím ještě jednou jako pro blondýnu :) děkuju - je to PgDn nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí