Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carkulka1 píše:
A potom mam len cakt?
Záleží, jaká pravidla pro příjem nových členů si skupina stanovila. Třeba do skupiny s nastavením „anyone can join“ se přihlásíte hned. Toto nastavení vidíte u vyhledaných farem. Že jste již ve skupině, poznáte tak, že na domečku bude cedule se znakem (erbem) dané skupiny. Normálně tam je prázdná cedule. A když si kliknete na záložku s ikonou domečku, tak uvidíte seznam členů ve skupině, kam jste se přihlásila. A bude tam také tlačítko „Leave“ pro odchod ze skupiny.
Ahoj, mám taky dotaz - teta nemá facebook, a přes google plus se mi nezobrazila v přátelích..poradí mi někdo, jak si jí přidám do přátel, když znám pouze nick farmy? Díky
@Laurixxx píše:
Ahoj, mám taky dotaz - teta nemá facebook, a přes google plus se mi nezobrazila v přátelích..poradí mi někdo, jak si jí přidám do přátel, když znám pouze nick farmy? Díky
Na stránkách Supercellu (autoři hry) jsem našel informaci, že hra zatím nepodporuje přidávání přátel přes Google+. Na Androidu jde použít jen Facebook. Musí si tedy zřídit Facebookový účet.
Pokud ale máte farmu na nějakém vyšším levelu (okolo 30), tak můžete využít novou funkci skupin. Jedná se o takový ten domeček u cesty. Po jeho opravení se vám zpřístupní skupiny. Např. vy si vytvoříte novou skupinu (na záložce s ikonou domku) a teta si ji vyhledá pomocí jména skupiny (záložka s ikonou lupy) a přidá se k vám. Pak se na sebe uvidíte v rámci skupiny a budete moci mezi sebou dokonce komunikovat přímo ve hře. Pokud už v nějaké skupině jste, teta se k ní musí přidat také. Ve skupině ale může být maximálně 20 hráčů.
Prosím pridajte sa do mojej skupiny v tom domceku názov je SOFI:-) Dakujem ![]()
Dobrý den, poradíte mi někdo jak přidat přátele? nevim kde je game center. dosáhla jsem 29level, mam postavený ten domek, ale nejde mi nikdo přidat a nefunguje mi en chat. díky kacenka21
@piokate píše:
Dobrý den, poradíte mi někdo jak přidat přátele? nevim kde je game center. dosáhla jsem 29level, mam postavený ten domek, ale nejde mi nikdo přidat a nefunguje mi en chat. díky kacenka21
Game Center je pouze na iPadech/iPhonech. Jestli hrajete na Androidu, můžete si přátele přidávat jen přes Facebook.
Když kliknete na ten postavený domek, tak si můžete vytvořit vlastní skupinu na záložce s ikonou domečku, nebo si vyhledat nějakou skupinu na záložce s ikonou lupy a přidat se k ní. Přečtěte si starší příspěvky v této diskusi, najdete v nich další informace o skupinách.
@tyllanthor Dnes po me chtela hra aktualizaci. Zaznamenal jste to take? Podarilo se? Nejak nevim jak na to, abych si nepreinstalovala uz odehranou uroven a nezacala od nuly… Muzete mi pls poradit?
@Wiolla píše:
@tyllanthor Dnes po me chtela hra aktualizaci. Zaznamenal jste to take? Podarilo se? Nejak nevim jak na to, abych si nepreinstalovala uz odehranou uroven a nezacala od nuly… Muzete mi pls poradit?
Nemusíte se bát, klidně proveďte aktualizaci. Bez ní stejně hru nespustíte.
Vaše farma je uložena na serverech Supercellu (tvůrci hry), takže o postup ve hře nepřijdete.
@tyllanthor Tak vse v poho. Diky moc za rychlou reakci. Musim konstatovat, ze jsem pekny zbabelec… ![]()
Ahoj potřeboval bych poradit, jak přidat přátele na Hay day přes Google+.Případně je tu někdo, kdo to taky hraje na androidu?