Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Asi měsíc hraji tuto hru na androidu. Můžete prosím poradit jak vymazat neaktivní přátele?
@Sabina T Pravděpodobně myslíte vaše followings ve hře.. a nebo přátele z Facebooku? Abyste si vymazala ze hry followings, jejichž avatar je ve v záložce „friends“ označen modrou barvou, tak jděte na jejich farmu a klikněte na „záložku“ poblíž názvu farmy a smajlíka, tedy stejným způsobem, jako jste je přidala mezi „přátele“.
@angelsface píše:
Pomooc, kde mam ziskat ty veci na zvetseni sila?
Náhodně padají při práci na farmě (sklízení obilí, dojení kraviček, sbírání vyrobených věcí ze strojů, buzení koček/psů/koní).
Při troše štěstí je lze koupit v novinách (klikněte na tu poštovní schránku u cesty).
Nebo je lze získat výměnným obchodem od dalších hráčů, které máte v přátelích.
Take vam posledni dobou chodi minimum palic na pozemky? Nebo je to jen muj pripad? ![]()
@mpjjk Nejsi náhodou taky ve facebookové skupině? Dnes jsem tam přidala nabídku.
@simonka07 píše:
@mpjjk Nejsi náhodou taky ve facebookové skupině? Dnes jsem tam přidala nabídku.
Bohuzel nejsem, nemam FB, jen google+ a hraju to na androidu.
@mpjjk To ti je předat nemůžu no.
Jediná možnost je sousedství.
@simonka07 píše:
@mpjjk To ti je předat nemůžu no.Jediná možnost je sousedství.
Diky moc za snahu
, ale neva treba zas budou chodit a nebo se tu casem udelaji ty dvaceticlenne skupinky pomahajicich v tom novem dome u cesty a budem tak moci vice obchodovat.
Co se tyce sousedstvi, mam v tom povolenem 5ti clenstvi nejake cizi farmare, tak bych si mohl pridat misto nich nekoho ceskeho, ale popravde bez FB ci apple nemam predstavu jak a cim najit ten pravy nick. ![]()
v jedne ceske uz jsem, jsme tam tak cca 6/20 lidi aktivne obchodujicich, tak uz jsem zacal vyssi spolupraci nez jen nabizeni v obchodu arabum a cinanum. ![]()
@Sunnyess píše:Řekl bych, že to je z toho důvodu, že už v jedné skupině jsi.
Já se za boha nemůžu přidat do žádné skupiny. Jak na to?