Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
18.3.14 11:04

Posledni dobou uz tolik nechodi ani kladiva, koliky a certifikaty, asi po tom co zvetsovali farmu, aby to nemel kazdej hned hotovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.3.14 18:25
@pojdmebojovat píše:
Tak jsem se připojil na Hay Day Hospodářů :-).. Jen čekám na povolení :D

Myslíte skupinu Hay Day hospodářů na Facebooku?
Nějaké žádosti o přidání tam skutečně jsou. Zatím jsem schválil ty, z jejichž profilu jsem vyčetl, že Hay Day skutečně hrají.
Jestli vaše žádost ještě nebyla vyřízena, tak dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.14 19:49

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jiz nevite, jak se zbavit lisek. Behaji mi po volnem prostoru. Jsem jiz v 42 kole a objevily se mi az nyni… Velice dekuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.3.14 19:52
@gobsek píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jiz nevite, jak se zbavit lisek. Behaji mi po volnem prostoru. Jsem jiz v 42 kole a objevily se mi az nyni… Velice dekuji za reakci.

S liškami nic neuděláte. Těch se nedá zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.14 19:53

Tak to neni moc dobra zprava, mam jich tam sedm… Chtelo by to pusku :-) kazdopadne dekuji za reakci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
19.3.14 19:06

@tyllanthor
dekuji za pridani na FB. Prosim, muzes mi vysvetlit, jak to, ze nekterou farmu nelze sledovat - nema tam vubec patricnou ikonku. Diky
Chtela bych sledovat svou dceru, zatim nemam moznost byt s ni v nejake skupine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
19.3.14 19:32

Tak jsem zaslala zadost o pridani na fb

• Citovat
  • Upravit
536
19.3.14 19:41
@babčamk píše:
@tyllanthor
dekuji za pridani na FB. Prosim, muzes mi vysvetlit, jak to, ze nekterou farmu nelze sledovat - nema tam vubec patricnou ikonku. Diky
Chtela bych sledovat svou dceru, zatim nemam moznost byt s ni v nejake skupine

Podle toho, co píšeš, to chápu tak, že už jste přátelé (na Facebooku nebo na Game Centru, to je jedno) a vidíte si na své farmy. Vidíš ji na seznamu farem po kliknutí na tlačítko vpravo dole?
V tom případě je zbytečné farmu dcery sledovat („followovat“), protože to je jen jiná forma „přátelení“. Proto taky tlačítko pro sledování skutečně není u farem, se kterými se už přátelím.
Skupiny se ti zpřístupní tuším až v levelu 29. Pak si s dcerou můžeš založit vlastní skupinu (jedna ji založí, druhá se přidá). Samozřejmě i dcera musí dosáhnout levelu 29. Prozatím mezi sebou musíte komunikovat třeba přes Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
20.3.14 10:24

@tyllanthor
Aha, moc dekuji, dcera pracuje v Rijadu, studuje dalkove vysokou a k tomu hraje farmu, takze casu ma priserne malo. Diky za vysvetleni, snad se do toho 29. levelu dopinozim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.3.14 09:18

@tyllanthor Prosím ještě o jednu radu. Jsem ve 30.levelu, opravila jsem sousedovic domeček naproti svému stánku s výrobky. Pochopila jsem, že si můžu nějakou farmu přidat jako souseda a to jakou, že si můžu zvolit. Chtěla jsem si přidat kamarádku (hraje na iPhone, je asi v 7.levelu) nebo syna (tablet/Android, asi 5.level). Přestože vím správně jméno jejich farem, tak mi je vyhledávání nenajde. Já sama hraji na mobilu Samsung (android), jsem připojená přes účet Google+, na FB nejsem.

V čem je zakopaný pes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.3.14 14:05

@Wiolla Můžeš se přidat do nějaké skupiny. Svoje přátele můžeš do skupiny pozvat, až budou v 29. levelu a budou mít opravený domek.

@tyllanthor „Když kliknete na ten postavený domek, tak si můžete vytvořit vlastní skupinu na záložce s ikonou domečku, nebo si vyhledat nějakou skupinu na záložce s ikonou lupy a přidat se k ní. Přečtěte si starší příspěvky v této diskusi, najdete v nich další informace o skupinách.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.3.14 16:46

@simonka07 Díky za odpověď. Já to tušila, že v tom bude „zakopaný“ ten jejich neopravený domeček… ;-)

Mmch chápu to správně, že když já jedu na Androidovi a nejsem na FB, tak si do přátel (i bez domečku) nepřidám nikoho? Tzn. ani syna (android/není na FB), ani kamarádku (iPhone/na FB asi je..)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.3.14 17:36

@Wiolla Momentálně lze přátele přidat jen přes FB, pokud hraješ na Androidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.3.14 18:00

@simonka07 Díky za odpověď. Na FB nejsem a když jsem odolala až do teď, tak je mi proti srsti si jej zakládat jen proto, abych mohla „pařit hry“. 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.3.14 18:25

@Wiolla Můžeš založit třeba fiktivní účet, přidat spoluhráče ze skupiny Hospodářů na FB a už tam nejít nebo zajít občas, pokud něco akutně potřebuješ do hry. :D Návrh. :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí