Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posledni dobou uz tolik nechodi ani kladiva, koliky a certifikaty, asi po tom co zvetsovali farmu, aby to nemel kazdej hned hotovy.
@pojdmebojovat píše:
Tak jsem se připojil na Hay Day Hospodářů.. Jen čekám na povolení
Myslíte skupinu Hay Day hospodářů na Facebooku?
Nějaké žádosti o přidání tam skutečně jsou. Zatím jsem schválil ty, z jejichž profilu jsem vyčetl, že Hay Day skutečně hrají.
Jestli vaše žádost ještě nebyla vyřízena, tak dejte vědět.
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jiz nevite, jak se zbavit lisek. Behaji mi po volnem prostoru. Jsem jiz v 42 kole a objevily se mi az nyni… Velice dekuji za reakci.
@gobsek píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jiz nevite, jak se zbavit lisek. Behaji mi po volnem prostoru. Jsem jiz v 42 kole a objevily se mi az nyni… Velice dekuji za reakci.
S liškami nic neuděláte. Těch se nedá zbavit.
Tak to neni moc dobra zprava, mam jich tam sedm… Chtelo by to pusku
kazdopadne dekuji za reakci..
@tyllanthor
dekuji za pridani na FB. Prosim, muzes mi vysvetlit, jak to, ze nekterou farmu nelze sledovat - nema tam vubec patricnou ikonku. Diky
Chtela bych sledovat svou dceru, zatim nemam moznost byt s ni v nejake skupine
@babčamk píše:
@tyllanthor
dekuji za pridani na FB. Prosim, muzes mi vysvetlit, jak to, ze nekterou farmu nelze sledovat - nema tam vubec patricnou ikonku. Diky
Chtela bych sledovat svou dceru, zatim nemam moznost byt s ni v nejake skupine
Podle toho, co píšeš, to chápu tak, že už jste přátelé (na Facebooku nebo na Game Centru, to je jedno) a vidíte si na své farmy. Vidíš ji na seznamu farem po kliknutí na tlačítko vpravo dole?
V tom případě je zbytečné farmu dcery sledovat („followovat“), protože to je jen jiná forma „přátelení“. Proto taky tlačítko pro sledování skutečně není u farem, se kterými se už přátelím.
Skupiny se ti zpřístupní tuším až v levelu 29. Pak si s dcerou můžeš založit vlastní skupinu (jedna ji založí, druhá se přidá). Samozřejmě i dcera musí dosáhnout levelu 29. Prozatím mezi sebou musíte komunikovat třeba přes Facebook.
@tyllanthor
Aha, moc dekuji, dcera pracuje v Rijadu, studuje dalkove vysokou a k tomu hraje farmu, takze casu ma priserne malo. Diky za vysvetleni, snad se do toho 29. levelu dopinozim. ![]()
@tyllanthor Prosím ještě o jednu radu. Jsem ve 30.levelu, opravila jsem sousedovic domeček naproti svému stánku s výrobky. Pochopila jsem, že si můžu nějakou farmu přidat jako souseda a to jakou, že si můžu zvolit. Chtěla jsem si přidat kamarádku (hraje na iPhone, je asi v 7.levelu) nebo syna (tablet/Android, asi 5.level). Přestože vím správně jméno jejich farem, tak mi je vyhledávání nenajde. Já sama hraji na mobilu Samsung (android), jsem připojená přes účet Google+, na FB nejsem.
V čem je zakopaný pes?
@Wiolla Můžeš se přidat do nějaké skupiny. Svoje přátele můžeš do skupiny pozvat, až budou v 29. levelu a budou mít opravený domek.
@tyllanthor „Když kliknete na ten postavený domek, tak si můžete vytvořit vlastní skupinu na záložce s ikonou domečku, nebo si vyhledat nějakou skupinu na záložce s ikonou lupy a přidat se k ní. Přečtěte si starší příspěvky v této diskusi, najdete v nich další informace o skupinách.“
@simonka07 Díky za odpověď. Já to tušila, že v tom bude „zakopaný“ ten jejich neopravený domeček… ![]()
Mmch chápu to správně, že když já jedu na Androidovi a nejsem na FB, tak si do přátel (i bez domečku) nepřidám nikoho? Tzn. ani syna (android/není na FB), ani kamarádku (iPhone/na FB asi je..)?
@Wiolla Momentálně lze přátele přidat jen přes FB, pokud hraješ na Androidu. ![]()
@simonka07 Díky za odpověď. Na FB nejsem a když jsem odolala až do teď, tak je mi proti srsti si jej zakládat jen proto, abych mohla „pařit hry“.
![]()
@Wiolla Můžeš založit třeba fiktivní účet, přidat spoluhráče ze skupiny Hospodářů na FB a už tam nejít nebo zajít občas, pokud něco akutně potřebuješ do hry.
Návrh.
![]()