Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
11.3.14 18:08
@kebrle1 píše:
Ahoj potřeboval bych poradit, jak přidat přátele na Hay day přes Google+.Případně je tu někdo, kdo to taky hraje na androidu?

Na diskusním fóru tvůrců hry jsem před delším časem našel info, že přidávání přátel přes Google+ v Hay Day nefunguje. Na Androidu je možné přidat přátele jedině přes Facebook. Podle všeho to platí i teď.
Na Facebooku se můžete přidat ke skupině Hay Day Hospodářů
Je tam spousta českých hráčů, které si můžete přidat mezi přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.14 20:40

Děkuji za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.3.14 12:09

Muze mi nekdo prosim poradit? Chtela jsem si pustit farmu, ale napsalo mi ze ji mam odinstalovat a pak nainstalovat, tak jsem tak udelala ale ted odeme chce nejake heslo abych mohla pokracovat tam kde jsem skoncila a nehrala odzacatku, jen ze ja nikde zadne heslo nedavala a ani nevim jake tam dat.nevi te nekdo poradit? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.3.14 12:11
@tyllanthor píše:
Mělo to probíhat tak, že pro přeinstalaci Hay Day vás hra měla po skončení tutoriálu vyzvat, jestli chcete pokračovat s hraním od začátku nebo nahrát původní farmu. Pro nahrání původní farmy se muselo zadat CONFIRM. Mělo by to vypadat nějak takto:
http://cdncontent.supercell.net/…onfirm_2.jpg
Jestli se vám toto okno nezobrazilo, tak je to špatné. Na Androidu to asi chce opravdu propojit s Facebookem.
Můžete zkusit hru znovu odinstalovat a znovu nainstalovat, jestli se to okno nezobrazí. Ale spíš už je asi pozdě.
Ja jsem tam zadala onfirm ale nic se nedeje… :(
@tyllanthor píše:
Mělo to probíhat tak, že pro přeinstalaci Hay Day vás hra měla po skončení tutoriálu vyzvat, jestli chcete pokračovat s hraním od začátku nebo nahrát původní farmu. Pro nahrání původní farmy se muselo zadat CONFIRM. Mělo by to vypadat nějak takto:
http://cdncontent.supercell.net/…onfirm_2.jpg
Jestli se vám toto okno nezobrazilo, tak je to špatné. Na Androidu to asi chce opravdu propojit s Facebookem.
Můžete zkusit hru znovu odinstalovat a znovu nainstalovat, jestli se to okno nezobrazí. Ale spíš už je asi pozdě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.3.14 18:29
@lubacik píše:
Muze mi nekdo prosim poradit? Chtela jsem si pustit farmu, ale napsalo mi ze ji mam odinstalovat a pak nainstalovat, tak jsem tak udelala ale ted odeme chce nejake heslo abych mohla pokracovat tam kde jsem skoncila a nehrala odzacatku, jen ze ja nikde zadne heslo nedavala a ani nevim jake tam dat.nevi te nekdo poradit? dekuji

Myslím, že to spíš psalo, že je potřeba provést upgrade na novou verzi. Stačí jen stáhnout novou verzi, není potřeba hru odinstalovat a znovu instalovat. To se setkáte právě s popisovaným problémem ohledně „confirm“.
Teď jste v jakém stavu? Když hru spustíte, pořád na vás vyskakuje okno pro zadání „confirm“?
Na jakém levelu jste měla farmu před odinstalací? Jestli na stejném, jaký máte teď, tak bych to dál neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.3.14 19:18
@tyllanthor píše:
Myslím, že to spíš psalo, že je potřeba prodit upgrade na novou verzi. Stačí jen stáhnout novou verzi, není potřeba hru odinstalovat a znovu instalovat. To se setkáte právě s popisovaným problémem ohledně „confirm“.
Teď jste v jakém stavu? Když hru spustíte, pořád na vás vyskakuje okno pro zadání „confirm“?
Na jakém levelu jste měla farmu před odinstalací? Jestli na stejném, jaký máte teď, tak bych to dál neřešil.

Aktualizaci jsem mela vcera ale dnes neslabspustit hra, psalomi abych ji odinst. a pak nainst. Inak mi nepude, tak jsem udelala alebhra sla od zacatku, byla jsem v 27lev.ale uz to jde, mela jsem ruskt jazyk nastaven a kdyz jsem tam psala confirm, tak se nic nedelo ale kdyz jsem dala angl. jazyk a napsala confirm tak to uz slo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 17:05

Zdravím, jsem úplně nová ( 18 kolo ), zodpovíte mi možná "hloupé "dotazy? Co mám dělat když projde pošťák, k čemu mi je ve stodole šrouby, pásky atd…Jak se přihlásím přes fcb na hay day…mám android..moc děkuji…jsem i přijatá ve fcb Hay day hospodáři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.14 17:21
@Teerinka.s píše:
Zdravím, jsem úplně nová ( 18 kolo ), zodpovíte mi možná "hloupé "dotazy? Co mám dělat když projde pošťák, k čemu mi je ve stodole šrouby, pásky atd…Jak se přihlásím přes fcb na hay day…mám android..moc děkuji…jsem i přijatá ve fcb Hay day hospodáři…
Pošťák: U cesty máte dvě poštovní schránky. Kliknutím na jednu se zobrazí noviny s inzeráty jiných hráčů, kteří prodávají různé věci a vy je můžete koupit. Pošťák se zastavuje u druhé schránky a dává do ní tzv. gift cards (dárkové poukázky). Ty získáte oživováním uschlých stromů/keřů na jiných farmách, nebo plněním beden na lodích také na jiných farmách. Za dárkové poukazy si pak můžete objednávat různé balíčky s náhodným obsahem.

Šrouby, pásky: slouží pro rozšiřování stodoly a sila. Klikněte na ně a pak na tlačítko „Incerase storage“. Uvidíte, kolik čeho potřebujete pro zvětšení kapacity. Narazíte také na papírky, kolíky a palice, které slouží pro rozšiřování samotné farmy. Přebytečné věci můžete prodávat za docela velké peníze.
Přihlášení k FB: klikněte na tlačítko s ozubeným kolem (v levém horním rohu). Pak klikněte na tlačítko „Login to Facebook“ nebo tak nějak. U Androidu musíte mít podle všeho nainstalovanou aplikaci Facebook for Android. Vaši Facebookoví přátelé, kteří hrají Hay Day se vám pak přidají jako přátelé do hry. Pokud ne, zkuste hru natvrdo vypnout a znovu spustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 17:48

A jak si Vás můžu přidat, abych Vás měla v modrém rámečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.3.14 17:55
@Teerinka.s píše:
A jak si Vás můžu přidat, abych Vás měla v modrém rámečku…

Už jsme přátelé na FB, takže na seznamu přátel byste mě měla vidět v normálním žlutém rámečku. Pokud ne, zkuste hru vymazat z paměti a znovu spustit.
V modrém rámečku jsou ty farmy, které tzv. followujete (následujete). Následování farmy si zapnete tak, že si danou farmu zobrazíte a nahoře u jména farmy kliknete na tlačítko s takovou jakoby cedulkou (nalevo od tlačítka se smajlíkem). Následovat ale můžete pouze 5 farem. Následování lze samozřejmě i zrušit - myslím že opětovným kliknutím na tlačítko s cedulkou.

Doplnění: resp. na seznamu přátel mě uvidíte, až se ve hře přihlásíte do FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 10:47

Pokud jsem ve 20. kole a nemám loď, tak s „lístečkem“, ketrý se mi ted objevil, zatím asi nic nedělám, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.14 18:04
@Teerinka.s píše:
Pokud jsem ve 20. kole a nemám loď, tak s „lístečkem“, ketrý se mi ted objevil, zatím asi nic nedělám, že?

Myslíte voucher? (Je zelený, modrý, fialový nebo zlatý.)
Tak ty mají s lodí společného jen to, že za kompletní naplnění lodi obdržíte jeden náhodný voucher (někdy dva, když je speciální akce).
Jinak vouchery můžete utrácet bez ohledu na to, zda máte loď nebo ne.
V obchodě si za ně koupíte třeba vybrané dekorace. Nebo si za ně můžete koupit zvířecí miláčky (kočky, psy, koně, oslíky). Oproti dekoracím jsou alespoň trochu užiteční, že vám pravidelně dávají hvězdičky. Sbíráním hvězdiček postupujete do vyššího levelu. Zvířata ale také musíte pravidelně krmit - kočky mlékem, psy slaninou, koně a osly mrkví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.14 07:43

zlaty voucher

A nemate poneti, proc ty zlate vouchery vubec nepribejvaj? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 10:42

Tak jsem se připojil na Hay Day Hospodářů :-).. Jen čekám na povolení :D