Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zoran tak zkus ještě držet ctrl a otacet koleckem na myši
to by melo fungovat
@Zoran píše:
Ahoj Simi, mám velikou prosbičku…jak jsem psala, hraju na PC…dnes mi uletěl balonek, neboť nemám šanci vidět celou obrazovku…nedá se to nějak oddálit nebo přiblížit na PC stejně jako v mobilu? Pěkně mě to po ránu naštvalo
Děkuju za pomoc
chci se zeptat, hay day se dá hrát na pc?
@Laurixxx bluestacks.com
Blue Stacks nainstaluješ (nainstaluje se os Android) a poté počítač restartuješ. Během instalace pouze umožni přístup k Play Store obchodu. Nic jiného nepotřebuješ, pokud chceš hrát hry zdarma jako je Hay Day. V Play Store potom stáhneš hru. A je to..
Ahojky, mohu mít také dotaz ohledně hry Hay Day? Vždy, když naplňují loď požadovaným zbožím, po uzavření krabice mi přibudou pouze hvězdičky a ne peníze
je to normální anebo nějaká chyba??? Pak totiž nechápu smysl odbavování lodi… Diky moc za odpovědi! ![]()
Restart iPadu bohužel nepomohl…takže jsem zjistila, ze jsem přišla o dost peněz
co s tím???
@Jitkamina a co opětovné připojení k facebooku/gamecentru? to pomohlo..
@Jitkamina Tak mě napadlo… Po restartu iPadu jste zkoušela plnit tu stejnou loď? Možná se to spraví až s následující lodí.
@tyllanthor
![]()
Stejný problém už řešil někdo nedávno na facebookové skupině, ale co pomohlo u ní, jsem si nezapamatovala.
![]()
@simonka07 @tyllanthor Od té doby co mám pejska, přestaly se mi po farmě poflakovat lišky. Je to možné? Mmch pejsek jí 1× denně? Na zapískání na píšťalku přiběhne, ale nenají se…
Btw jezírko mám, ale žáby se stejně po farmě courají. Tam kde je jich nejvíc, přesunu jezírko, ony naskáčou a já odsunu jezírko jinam. Ale stejně zase od tama vyskáčou. To mám to jezírko obehnat plotem? Pomůže to?
@Wiolla píše:
@simonka07 @tyllanthor Od té doby co mám pejska, přestaly se mi po farmě poflakovat lišky. Je to možné? Mmch pejsek jí 1× denně? Na zapískání na píšťalku přiběhne, ale nenají se…Btw jezírko mám, ale žáby se stejně po farmě courají. Tam kde je jich nejvíc, přesunu jezírko, ony naskáčou a já odsunu jezírko jinam. Ale stejně zase od tama vyskáčou. To mám to jezírko obehnat plotem? Pomůže to?
Ta spojitost psa a lišek je zajímavá. To mě nikdy nenapadlo. Nemohu říct, jestli to je pravda nebo ne.
Pes se nažere jednou za tuším 6 hodin. Píšťalka slouží jen pro přivolání psa, když ho zaboha nemůžete najít. V životě jsem ji nepoužil. Určitě nemá souvislost se žrádlem.
S tím jezírkem to je zajímavé. Já ho mám permanentně umístěné kousek pod bílou budovou a moje farma je teď „žab-prostá“. To jako bez žab. Koupil jsem velké jezírko (Large Pond).
Případně zkuste po naskákání žab do jezírka okamžitě hru zavřít a restartovat. Jestli to nepomůže, tak nevím. Třeba se to časem samo spraví.
@tyllanthor to jezírko vždy hned umístím do skladu.. a buď koupím jiné, nebo jej vrátím zpět.. a po žabách ani vidu ani slechu
šest psů a lišky chodí pořád.. tam asi spojitost nebude.. i když teď už se lišky u mě na farmě pohybují jen u doku.. což nechápu
![]()