Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
12.4.14 23:26

@Bervidka jak jsem psala, GC je pro platformu ios, ne Android. Tak zkus propojit hru s Facebookem, měla by ti vyskočit tabulka a do ni zadas „confirm“. Pokud to nebude fungovat, zkusit znovu, jinak zkontaktovat adminy. Nejlepsi je mit propojenou hru i s Google+, tam by neměl byt nikdy problem v teto situaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.14 01:21

@Sunnyess čemu říkáte fazole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
13.4.14 08:27

@waccky soja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 17:04

Ahoj, potrebuji poradit. Jsem v 20 levlu, budu rekonstruovat molo a setrim. Ale nevim, co mam delat s tomem.??? Porad lezi na trave a u hlavy bublinu z veci o cem premysli. Kdyz na nej nebo na krabici kliknu - pribehne, chce mi shanet zbozi, ale jak ho aktivuju.? Mam tam nejaky navod - lopata- mrkev- dzem???…pak ze mam dat na trh 5 lopat?? Proste to nechapu, budu vdecna za jakoukoliv radu…dekuji a preji mnoho hernich uspechu, hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
15.4.14 17:21

@haaniickaa Když klikneš na krabici poblíž poštovní schránky, rozklikne se nabídka - buď si můžeš Toma objednat na jeden den za 15 diamantů, nebo na 5 či 10 dní. Stačí si z nich vybrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.4.14 18:02
@haaniickaa píše:
Mam tam nejaky navod - lopata- mrkev- dzem???…pak ze mam dat na trh 5 lopat?? Proste to nechapu, budu vdecna za jakoukoliv radu…

Toma využijete, když nutně sháníte nějaké zboží a v novinách ho nemůžete najít.
Po zakoupení Tomových služeb si vyberete, co chcete sehnat. Tom vám za chvíli nabídne několik nabídek daného zboží v různém množství za různé ceny. Vy si zvolíte nějakou nabídku.
(Osobně Toma vůbec nepoužívám, takže ten popis může být nepřesný.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 18:43

Diky moc za rady, bohuzel nemam zadne diamanty, a kupovat nebudu, takze tom je pro me zbytecny.?…skoda, diky hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.4.14 21:02

@haaniickaa
Ale do nejakeho levlu byl Tom zadarmo. Ja od nej brala ze zacatku jenom pilky a sekery na vykaceni pozemku. Ted uz ho za diamanty take nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
15.4.14 21:18

@Sunnyess je zdarma na začátku hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.4.14 16:37

Ahoj, asi mam problem…tablet jeste zpet nemam, ale zkousela jsem se prihlasit pres dcery mobil. Stahla jsem hru, a v ni pres ikonku facebooku jsem se prihlasila. Hodilo me to do meho uctu ale zadnou tabulku kde jsem mela potvrdit ze chci hrat svoji rozehranou hru mi to nevyhodilo a kdyz jsem se vratila zpet do hry mam tam porad ten lvl 1. Nechapu to, co delam spatne? Uz jsem z toho na prasky :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
22.4.14 23:20
@Bervidka píše:
Ahoj, asi mam problem…tablet jeste zpet nemam, ale zkousela jsem se prihlasit pres dcery mobil. Stahla jsem hru, a v ni pres ikonku facebooku jsem se prihlasila. Hodilo me to do meho uctu ale zadnou tabulku kde jsem mela potvrdit ze chci hrat svoji rozehranou hru mi to nevyhodilo a kdyz jsem se vratila zpet do hry mam tam porad ten lvl 1. Nechapu to, co delam spatne? Uz jsem z toho na prasky :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

Resim stejny problem a taky nevim :/ yslim si ze stejne ikdyz znovu nainstalujes a kort do jineho zerizeni tak to nejde…taky nsem to zkousela a to nsem byla level 46 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 06:11

@Mysis Bervidka to vyřešila. Postup je stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 08:44

Ahoj všem maminkám, chci se zeptat a nevím zda už se tu o tom psalo, jelikož je tu strašná spousta stránek :D. K čemu slouží ten baráček? Mám ho opravený, nastavila jsem si tam svoje logo, ale nevím co dál, můžete mi někdo poradit? Děkuji moc všem :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.4.14 08:55

@pucinka1 @tyllanthor Tento domeček zpřístupňuje skupiny ve hře (neighborhoods). Skupiny slouží k tomu, že jejich členové (max. počet 20) si mohou přímo ve hře posílat mezi sebou zprávy. Mohou se tak např. domlouvat na nákupu či výměně zboží.
Domeček umožňuje buď si založit vlastní skupinu a pozvat do ní přátele, nebo vyhledat již existující skupinu a přidat se k ní (resp. poslat žádost o vstup).

Pokud jste zakladatel skupiny („leader“), „co-leader“ nebo „elder“ máte více možností. Můžete přijímat nebo zamítat žádosti o vstup do skupiny, vyhodit stávající členy ze skupiny nebo měnit parametry skupiny (název, erb, podmínky přijímání členů,…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.4.14 09:04

Tak to je na mě moc složitý, jelikož neumím anglicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie