Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GOLD RUSH www.facebook.com/vodnikovka Můžeš si mě přidat do přátel, a výměnu provedeme.
Kolik šroubků potřebuješ?
@tulenka0 píše:
Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!
ne vždy.. vetšinou dostaš jen zkušenosti
Ahojte, mám taký problém. Mala som túto hru naištalovanú a bola som v 30 kole, ale napísalo že si to mám aktualizovať, no hru mi odinštalovalo a teraz, keď ju dám znova nainštalovať, píše mi, že sa nepodarilo nainštalovať kvôli chybe (kód 911). Neviem ako to znavu hrať.
@69mimitta92 píše:
Ahojte, mám taký problém. Mala som túto hru naištalovanú a bola som v 30 kole, ale napísalo že si to mám aktualizovať, no hru mi odinštalovalo a teraz, keď ju dám znova nainštalovať, píše mi, že sa nepodarilo nainštalovať kvôli chybe (kód 911). Neviem ako to znavu hrať.
Hraji na jiné platformě, takže s tímto problémem jsem se osobně nesetkal.
Rada od jiné hráčky zní, abyste si zkontrolovala, jestli máte dostatek volného místa v paměti telefonu/tabletu. Pokud ne, zkuste nějaká data odmazat.
Jiná rada na Internetu zní - vymazat paměť cache. Což může souviset s předchozí radou. Mělo by se to provést tímto postupem:
Pokud tento postup nezabere, máte zkusit restartovat zařízení.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak bych si mohl načíst úplně první farmu. Dříve jsem tuto hru hrál na tabletu, pak jsem dostal nový telefon, v tabletu jsem tuto hru odinstaloval a nainstaloval do telefonu. Ale vznikl malý problém, v telefonu se mi nechtěla farma načíst tak jsem si založil novou. Dnes se mi restartoval úplně celý telefon a nemám ani jednu farmu. Znovu jsem si nainstaloval Hay Day a nevím co s tím. nemohl by mi prosím někdo poradit?? Předem děkuji.
Abys farmu obnovil, musel bys ji mít propojenou s nejlépe s Google+, popřípadě FB. Návod z předchozích stran:
Ve hře se připojit ke Google+/FB - měla by ti vyskočit tabulka a do ni zadas „confirm“. Pokud to nebude fungovat, zkusit znovu, jinak zkontaktovat adminy.
Měl jsem hru připojenou přes FB. Zadat tam „confirm“ jsem zkoušel nejmíň desetkrát, ale stále nic. Nejde kliknout na tu šipku co je vedle toho políčka na napsáni „confirm“.
Ale i přesto děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
Měl jsem hru připojenou přes FB. Zadat tam „confirm“ jsem zkoušel nejmíň desetkrát, ale stále nic.
Ale i přesto děkuji.
Tak přes FB to není jistota. Úplně první farmu už neobnovíš.
@simonka07
I když tam napíšu „confirm“ tak šipka je pořád šedá a když na ni kliknu tak se nic nestane. ![]()