Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
12.5.14 13:00

@simonka07 tak již jsem se přidala do této skupina na fcb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.5.14 13:00

@GOLD RUSH www.facebook.com/vodnikovka Můžeš si mě přidat do přátel, a výměnu provedeme. :) Kolik šroubků potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 17:48

Musíš pomahát lidem na lodi a nebo opravovat stromy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 17:50
@tulenka0 píše:
Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!

ne vždy.. vetšinou dostaš jen zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 21:50

Heeelp

Ahojte, mám taký problém. Mala som túto hru naištalovanú a bola som v 30 kole, ale napísalo že si to mám aktualizovať, no hru mi odinštalovalo a teraz, keď ju dám znova nainštalovať, píše mi, že sa nepodarilo nainštalovať kvôli chybe (kód 911). Neviem ako to znavu hrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.5.14 22:50
@69mimitta92 píše:
Ahojte, mám taký problém. Mala som túto hru naištalovanú a bola som v 30 kole, ale napísalo že si to mám aktualizovať, no hru mi odinštalovalo a teraz, keď ju dám znova nainštalovať, píše mi, že sa nepodarilo nainštalovať kvôli chybe (kód 911). Neviem ako to znavu hrať.

Hraji na jiné platformě, takže s tímto problémem jsem se osobně nesetkal.
Rada od jiné hráčky zní, abyste si zkontrolovala, jestli máte dostatek volného místa v paměti telefonu/tabletu. Pokud ne, zkuste nějaká data odmazat.
Jiná rada na Internetu zní - vymazat paměť cache. Což může souviset s předchozí radou. Mělo by se to provést tímto postupem:

1. Jít do nastavení systému (Settings).
  2. Jít do „Aplikací“ (Applications) a vybrat „Vše“ (All).
  3. Najít „Market“ nebo „Store Google Play“ (v češtině možná „Obchod Play“?).
  4. Vybrat „Delete cache“ (v češtině asi „Smazat cache“).
  5. Pokud to nepomůže, má se zvolit „Delete data“. Tím dojde ke smazání dat pouze Google Play obchodu.

Pokud tento postup nezabere, máte zkusit restartovat zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.5.14 15:47

@69mimitta92 Máte dostatek úložiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.14 20:32

Beru… Akorát nevím jak tě mám najít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.5.14 13:53

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak bych si mohl načíst úplně první farmu. Dříve jsem tuto hru hrál na tabletu, pak jsem dostal nový telefon, v tabletu jsem tuto hru odinstaloval a nainstaloval do telefonu. Ale vznikl malý problém, v telefonu se mi nechtěla farma načíst tak jsem si založil novou. Dnes se mi restartoval úplně celý telefon a nemám ani jednu farmu. Znovu jsem si nainstaloval Hay Day a nevím co s tím. nemohl by mi prosím někdo poradit?? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
22.5.14 14:15

Abys farmu obnovil, musel bys ji mít propojenou s nejlépe s Google+, popřípadě FB. Návod z předchozích stran:

Ve hře se připojit ke Google+/FB - měla by ti vyskočit tabulka a do ni zadas „confirm“. Pokud to nebude fungovat, zkusit znovu, jinak zkontaktovat adminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.5.14 14:35

Měl jsem hru připojenou přes FB. Zadat tam „confirm“ jsem zkoušel nejmíň desetkrát, ale stále nic. Nejde kliknout na tu šipku co je vedle toho políčka na napsáni „confirm“.
Ale i přesto děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
22.5.14 14:35
@Anonymní píše:
Měl jsem hru připojenou přes FB. Zadat tam „confirm“ jsem zkoušel nejmíň desetkrát, ale stále nic.
Ale i přesto děkuji. :)

Tak přes FB to není jistota. Úplně první farmu už neobnovíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.5.14 14:36

Stačila by i tá poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
22.5.14 14:37

Jak přesně na to nejde kliknout?? Co tomu brání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.5.14 15:01

@simonka07
I když tam napíšu „confirm“ tak šipka je pořád šedá a když na ni kliknu tak se nic nestane. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí