Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
4.6.14 11:57

Ahoj :-) chtěla bych se zeptat, jak se získává maso. Díky moc za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
4.6.14 12:07

@Sharah rybí? musíš opravit loďku - jde to od určitého levelu a pak rybařit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.6.14 14:22

Děkuju za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.14 20:51

Ahoj, začala jsem hrát až včera a mám dotaz, když hraji na androidu, tak můžu hrát jen s lidmi co mám v přátelích na FB? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
4.6.14 21:07

@katka8-0 Ano. Nebo potom se můžete od 29. levelu přidat do sousedství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.14 18:52

Jak chatovat v Hay Day?

Ahojky:) Móóóc prosím, mám otevřený domeček na chat..vytvořila jsem si vlastní profil, ale pokud chci k někomu vztoupit, nebo někdo ke mě, nemáme aktivní ikonku „přidat“ (vstoupit)…ikonka je šedivá :( Už jsem vyzkoušela kde co…děkuji za jakoukoli radu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.6.14 19:55
@Magii píše:
Ahojky:) Móóóc prosím, mám otevřený domeček na chat..vytvořila jsem si vlastní profil, ale pokud chci k někomu vztoupit, nebo někdo ke mě, nemáme aktivní ikonku „přidat“ (vstoupit)…ikonka je šedivá :( Už jsem vyzkoušela kde co…děkuji za jakoukoli radu :) :kytka:

Pod tím „vlastním profilem“ to chápu tak, že jste si vytvořila vlastní skupinu, ve které jste „leaderem“.
V tom případě se už nemůžete přidat do jiné skupiny. Půjde to, až zrušíte vlastní skupinu - mělo by myslím stačit stisknout tlačítko „Leave“. Pak se můžete přidat k někomu jinému.
Tím ale samozřejmě zrušíte tu druhou možnost, aby se k vám mohl někdo přidat do vaší skupiny.
Pokud chcete ponechat vlastní skupinu a chcete, aby s k vám někdo připojil, tak ten někdo musí znát název vaší skupiny a vyhledat si ji na záložce s lupou. Pak se může přidat do vaší skupiny.
Záleží také, jakou máte nastavenou úroveň („přísnost“) přijímání členů do vaší skupiny. Optimální je podle mého názoru „Request to join“ - noví členové vám pošlou žádost o přijetí, kterou musíte schválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.6.14 07:54

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak koupit pejska a kočičku, protože i když mám již barevné lodní lìstky, tak mi nejdou zvířátka koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.6.14 07:57

@rexo
Nejdřív si musíte koupit boudu za peníze a pak až zvířátko za lístky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.6.14 09:22

Dobrý den. Mám pár dotazů na farmu. Jde brát do vlaku lidi z více nástupišť najednou? Nahoře u fotky je lístek, smejlik a obálka. Na co je ta obálka? Nikomu nám nefunguje. Da se komunikovat ve hře s lidma na Facebooku mimo domeček? Budu vám vděčná za odpověď. Dík a pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.6.14 09:29

@Sabina T 1. Můžeš brát lidi jen od jednoho souseda. 2. Obálka - můžeš pozvat lidi do svého sousedství (pokud jsi leader či co-leader), a to jen své přátele. 3. Jak myslíš tu komunikaci? Ve hře ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.6.14 09:35

Myslela jsem třeba pres tu obálku. Mám kamaráda z Anglie, každý jsme v jiné skupině tak jestli se s nim da nějak komunikovat. Děkuji za odpovědi. Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.6.14 09:59

Ještě jeden dotaz. Lidi do vláčku múzu brát jen od sousedů v domečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.6.14 10:09

@Sabina T ano jen ze sousedství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.6.14 13:27
@Sabina T píše:
Myslela jsem třeba pres tu obálku. Mám kamaráda z Anglie, každý jsme v jiné skupině tak jestli se s nim da nějak komunikovat. Děkuji za odpovědi. Hezky den

Abyste s kamarádem spolu mohli komunikovat přímo ve hře, musíte být ve stejné skupině. Buď ať on jde do té, co jsi ty nebo obráceně. My to tak máme se synem a neteří a je to super. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí