Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.6.14 19:24

Děkuji za odpoved. Mam iphone i předtím sem ho měl a ano confirm funguje. Mockrát děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 04:51

Ahoj, už 2.den mi nejde hra. Vyhledala jsem tuto stranku, a přišla požàdat o pomoc. Prostě přestala jít, načetlo se pouze začátek a padlo. Jelikož jsem laik, zkusila jsem odinstalovat a nainstalovat. Ukàzala se hláška zda mi je 13+…neumim anglicky, dala jsem ok.Na to se ukázala animace, a vteřinu jakobych byla na začátku hry, a zase to padlk. Zkouším stále, a opakuje se to. Nevím co už mám dělat, co se stalo…lvl.jsem měla už 54…prosím pomozte. Marta…připadně na email marhih@seznam.cz…budu hkoušet dàl, zda na něco přijdu…hraji na tabletu hru…diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 05:29

Zkousim to, z fb jsem ji vyndala…dela to same…asi 2 vteriny je 1.lvl a padne…tablet je aktualizovany vse co na nem je, cetla jsem ze muzou aktualizace delat paseku..jsem laik, ale pochopim…nechapu ze prestala jit…nenacte se…abych mohla zkusit ten konfirm…uz jsm zoufala, drzela jsem vedouciho ve hre, a hrat od zacatku nebudu…je nejaka pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 07:47

@marhih Na oficiálním fóru je informace, že jsou nějaké problémy se hrou.
http://forum.supercell.net/…d.php/307164
Já osobně jsem hru dnes ráno normálně spustil. Vypadá to, že problém je s Hay Day na Androidu od okamžiku, kdy se ve hře spustila speciální akce ve sbírání Cream Cakes.
Takže zatím bych nic nedělal a chvíli počkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 08:05

Dobry den, kdyz ja neumim anglicky:-( me sla ok, prestala jit kdyz jsem zapla k veceru…nevim, zda bylo to cooki-myslite to sbirani? ja ji odinstalovala, z fb vyndala, instalace byla pres googlplay…nacte se 1.lvl ale fakt 2 vteriny a padne to…stale ctu, zkousim, marne…dekuju zatim…nevim zda tovarni vyroby mam udelat-ze i aktualizace muzou mit vliv na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.6.14 08:10

@tyllanthor Jujky! Tak to ani nebudu pouštět teda. Syn mi ráno s nadšením ukazoval akci na růžové dorty, ale on jede ne iPadu. Teda ale já bych na Androidu z levelu 45 na 1 spadnout nechtěla. Tak snad to vyřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.6.14 08:13

@marhih To je tak jednoduchý text, že když si ho hodíš do translate.google.com, tak i ten strojový překlad pochopíš. Píšou, že o této chybě ví, že je to nejvyšší priorita jejich týmu, to vyřešit a že máme vydržet. A komu se to stalo, tak má napsat, na jakém zařízení hraje a ze které je země.

Takže nepanikař, nehrej to a počkej, než to oni vyřeší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 08:20

Ja to prave zkohsim do translatu, ale zas me to nejde…si tu lripadam jak cvok:-D pc ovladam, atd-a najednou nic nefunguje…no ja to uz instalovala nove-ale nejde to, tak pockam jeste…od vcera to mkrduji, lac jsm mela Toma:-( nooo od 1.lvl uz bych nehrala, vytahovala jsem lidicky do levelu,…tak me tk sebralo a sebira, jak dopadnu…dekuju zatim moc…jo dorty..ja myslela susenky, misto cake jsem napsala cokie:-D omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 08:39

@marhih S trochou štěstí se vám farmu podaří obnovit, až Supercell chybu odstraní.
Ale píšete, že jste hru „vyndala z Facebooku“. Tak nevím, jestli jste si tímto nezrušila propojení s Facebookem, díky čemuž pak farmu obnovit nepůjde.
Ale buďme optimisti. Až bude Hay Day zase fungovat, tak se prostě ve hře přihlašte k Facebooku a uvidíte, jestli vám to dá na výběr obnovení původní farmy. Já bych hay Day od 1. levelu taky znovu nerozjížděl.
(Myslím, že smazání propojení na straně Facebooku by nutně nemuselo vadit. Vazba na Facebook by stále měla být uložena na serverech Hay Day, takže by obnova měla teoreticky projít. Vím, že tímhle si trochu odporuji se začátkem mého příspěvku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 08:52

Ja ji nemela nutne propojenou, tim se chci optat tedy na nazor, ja udelala fb-ve hre, kvuli fofce…jen dnes jsem prisla na to, ze je prave na fb ve slozce-a pri restartu ze se ma oddbrat.no ja delala vse prave.bych jim i napsala-na jejich stranky, ale bohuzel neumim jazyk. tudiz nevim, nekdo z lidi vim ze hral-asi se prihlasoval pres fb…ja ne. jedna holka mela tablet v opravne, mela problem z prihlasenim, pote nedala ten confirt ci jak se tomu rika, ale sama prisla navto, ze se prihlasuje pres fb…na hru, ja ne prave.nooo nevim, hraji ji od brezna myslim, porad zkousim najit problem-a neprijit o nic, a zase hrat…jsme supr lidi, a to tahani a podporovat je me bavilo…tak snad se vratim-treba i s vasi pomoci, budu doufat…zatim stale nic jinak, pada jak to padalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.6.14 09:16

Sestra ma ten samy problem, tak snad se to brzo vyresi. Ale ja, ac jedu na Androidu, hraju bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 09:20

Jupiii nejsem v tom sama…dekuju…pockam…cekam…zkousim…tak vydrzim dopoledne, pisni kdyztak, at vim co o vas…protoze fakt mam strach ze jsem skoncila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.6.14 09:23

Taky mi to na Androidu nejde :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 09:54

Tak me hra ted ukazala hlasku neco…onnline 20 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.14 10:19

Tak me se nacetla…ted ale co mam delat? Jsem v 1.lvl…:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie