Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
28.6.14 21:13

Dávala jsem tady odkaz na skupinu českých hráčů na Facebooku, tak se můžete přidat. @marcela p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.7.14 00:47

Tak ted potrebuji radu i ja. Kdyz kliknu na ikonu HayDay, aby se spustila hra, tak se objevi pouze cerna obrazovka. 8o Zkousela jsem to nekolikrat behem dne. Nejaky napad? (hraji na androidu Samsung Galaxy S4mini, na FB nejsem…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 00:53

Ahojte, jak sezenu kladivo a kameny, barvy v kyblu?

• Citovat
  • Upravit
2
1.7.14 15:02

Hay Day

Ahoj, mohli by jste mi někdo poradit, jak získám kamení na výrobu cihliček? Píše mi, že z „mine“, tak jsem tou výbušninou vybouchala už skoro všechny kameny a stále se mi nic neobjevilo. Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.7.14 15:03

Musíš to dělat vzadu u jeskyně, tu si ale musíš nechat nejdříve opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
1.7.14 17:58
@Anonymní píše:
Ahojte, jak sezenu kladivo a kameny, barvy v kyblu?

Ahoj.
Věci na rozšíření města získáš po obsloužení zákazníka ve městě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.7.14 22:33

Nebo hledat truhlu s překvapením, my ji obvykle nacházíme v moři - po odemčení je tam třeba barva, lze hledat i u všech, které mte jako sousedy:-) a mají town.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.14 23:28

Ahoj, chtela sem se zeptat hraju farmu na telefonu meho pritele (iphone) a ted sem si koupila svuj, je mozno si zu hru nejak prevest? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
2.7.14 00:54

@Katull Když je zálohovaná (Game Center, popř. Facebook) tak ano. Nainstalujte hru na novém telefonu, přihlašte se buď ke GC nebo Facebooku. Mělo by se vás to zeptat, zdali chcete načíst starou hru, pak zadáte CONFIRM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.7.14 10:00

@simonka07 Mně hra pořád nejede. Když ji odinstaluji a nainstaluji znovu, tak tím, že hraji na Androidu a nejsem na FB, tak vlastně není nikde žádná záloha a bude to v pytli, není jak pokračovat v současném levelu, že? :think:

Jinak od manžela z farmy svoji farmu „vidím“ (jsme v sousedství), ale to je mi asi prd platné, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
2.7.14 10:24

Musíš si ji aktualizovat přes google play

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.7.14 10:27

@Sati Aha. Že bych se hrou nic nedělala, ale stáhla si aktualizaci? To bych mohla zkusit, tím by se snad nic pokazit nemělo…

Je fakt, že dnes, když jsem hrála synovu hru (jiná farma), tak jsem si všimla, že zase dělali ugrade. :roll: (slepice se šnorchlem, ovečky s kytkama, krávy se slunečníma brýlema..) Takže to bude asi tím, že ten můj Android nezvládl automatickou aktulizaci a proto je to zaseklé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.7.14 13:49

@Sati Uf. Tak aktualizace zabrala! :pankac: Srdečné díííky!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.7.14 14:45
@pet14 píše:
Nebo hledat truhlu s překvapením, my ji obvykle nacházíme v moři - po odemčení je tam třeba barva, lze hledat i u všech, které mte jako sousedy:-) a mají town.

Fíííha. Tak toho jsem si vůbec nevšimla! Jsem ráda, že už to vím. ;) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.14 06:41

Kde seženu bavlnu?

Zdar všem, nevíte, jak se dá opatřit či vypěstovat bavlna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí